Tragic! Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πολλές καλησπέρεεεες! Καλή μου αρχη! Καλώς ήλθες αδερφέ.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλησπερα και απο μενα,τωρα ειδα το εν λογο θεμα
blueangel3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 μέλος εδώ και 1 χρόνο.Μ'αρέσει πολύ το site και συνεχίζω hi γειααα...
Dota2xl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 καλημερα στο φορουμ σαν καινουργιο μελος θα ηθελα μονο να συστηθω μιας ετσι συνηθιζεται, απ οσο ξερω παρολα αυτα σαν ασχετος δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεμα με συστασεις για νεα μελη, οποτε ειπα να ανοιξω ενα εδω... ειμαι ο Μιχαλης λοιπον 35 χρονων και μενω στην Αθηνα... καλως σας βρηκα υγ. προφανως εχω ανοιξει θεμα σε λαθος σημειο οποτε οποιο θελουν ας το μεταφερουν εκει που πρεπει! 1
alxlightning Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Γεια!Αλξ ειμαι, 23ων απο Αθηνα κι εγω. Ειναι απ τα λιγα φορουμ που δεν εχουν μπλοκαρει στη δουλεια οποτε μπαινω εδω να σκοτωνω το χρονο μου και να μιλαω για τεχνολογια (επειδη δε μου φτανει το τεκ σαπορτ που πρεπει να παρεχω δια τηλεφωνου ο προλεταριος)Πολυ καλη ιδεα να συστηθεις, κι εγω ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο αλλα μιας και ειμαι μελος στο φορουμ εδω και χρονια, αν και οχι πολυ ενεργο, κυριως αγορες εκανα, ενιωθα καπως αβολα να ποσταρω καπου και απλα χαζοσχολιαζω εδω κι εκει χιχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα