andrikakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αυτο υπαρχει απο το 2003 και συνεχιζει μεχρι σημερα εε;;; καλη φαση! Γεια σας κι'ολας!
lefteriszgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα, Είμαι ο Λευτέρης και δεν είμαι καλά! Χρόνια φανατικός αλλά παθητικός αναγνώστης του forum, αλλά μέχρι εδώ... από σήμερα θα υποστείτε και εμένα Τα λέμε
Greek souvlaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ιασωνα λενε των αδερφο μου! Sent from my iPad using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Χαιρετώ την παρέα! Με λένε Ιωάννα και δεν την παλεύω. Δηλώνω gadgetάκιας και γενικότερα παιδί της τεχνολογίας
Silenzio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 ένα γεια και από μένα έστω και καθυστερημένα, Μιχάλης απο αθήνα.
johnnyman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 καλησπερα σε ολη την παρεα!!!Γιαννης απο θεσσαλονικη!να μα στε ολοι καλα!!
John323 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, το ονομα μου δεν εχει σημασια οπως και εγω αλλωστε. Για τις αναγκες της εκπομπης σας μπορειτε να αναφερεστε σε εμενα σαν "Γιαννης". Χομπυ μου ειναι το ακατασχετο τρολαρισμα, ειμαι λελογισμενος γκατζετακιας και διαβαζω το φορουμ εδω και κανα χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα