atsoft Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Hello! Δεν μπαίνω πολύ συχνά αλλά πιστευω οτι παρακολουθώ αρα δίνω ΠΑΡΩΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nio21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 και εγω εδω ασχετα απο την ωρα,το σαιτ σκιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m@rios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 χρονια πολλα και καλη χρονια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παντως αν το καλοσκεφτειτε, εχει FAIL τιτλο το thread του (RIP ) Pyro... "Εάν είστε μέλος ποστάρετε". Γιατι, μπορουσαμε να ποσταρουμε κι αμα δεν ειμασταν μελη? Μαριε καλη... χρονια (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Σου φαίνεται παράξενο το "καλή χρονιά;" Γιατί; Σε ξαναείδε μετά την αλλαγή του έτους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παντως αν το καλοσκεφτειτε, εχει FAIL τιτλο το thread του (RIP ) Pyro..."Εάν είστε μέλος ποστάρετε". Γιατι, μπορουσαμε να ποσταρουμε κι αμα δεν ειμασταν μελη? Εννοούσε προφανώς αν είστε "ενεργό" μέλος, όπως εξηγούσε και στο κείμενο του αρχικού post. Και ο σκοπός ήταν να προκύψει μια πρόχειρη εκτίμηση για το πόσοι από τους εγγεγραμμένους (που είναι πολλοί) είναι ενεργοί και δεν έχουν εγκαταλείψει το forum (για μεγάλο διάστημα anyway), αν ο καθένας έκανε ένα και μοναδικό post εδώ. Αλλά το thread δεν πρέπει πια να εξυπηρετεί αυτό το σκοπό. (είναι το 2ο post μου εδώ ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα.δεν ξερω αν ειναι το καταληλο section αλλα αν δεν ειναι ας μεταθερθει.καλως σας βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλώς ήρθες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panchociv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Έστω και καθυστερημένα, ποστάρω και εγώ τους χαιρετισμούς μου στο forum ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DemianD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Είμαι καινούργιος χρήστης και στέλνω σε όλους έναν θερμό χαιρετισμό. Καλώς σας βρήκα,εύχομαι τα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotoula1986 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 :-)για σας ειμαι και εγω εδω:-) και ειμαι καινουργιο μελος:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S&F<3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγώ δεν είμαι μέλος αλλά ποσταρο xD:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZORIZESTE? Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μόλις ήρθα στην παρέα του forum και εγώ Καλός σας βρήκα Ευχάριστω million_voices για το πρωτο καλωσόρισμα! Τελικά κάποιος αλλος ζωριστικε....χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 welcome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZORIZESTE? Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Thanks : ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα