F33L Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 rip στον topic starter.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brs4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα ειμαι νεο μελος παρακολουθω το φορουμ εδω κ 1 χρονο (ως επισκεπτης) κ αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ. συχαρητηρια το φορουμ σας ειναι πετυχημενο! να συνεχησετε ετσι! μπραβο! υγ1. με λενε ιωαννα (μη με περασετε για αντρα) υγ2. αν εβαλα το θρεντ σε λαθος κατηγορια παρακαλω να με βοηθησετε να το βαλω στη σωστη. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλωσηλθες! Ε ναι δε θα φαινοταν απο καπου οτι εισαι κοπελα, και εσεις ειστε ψιλοσπανιες σε τεχνολογικα φορα (φορα = πληθυντικος του φορουμ ) Δεν εβαλες κανενα thread, ενα ποστ εκανες σε thread που υπηρχε. Αν εχεις χρονο και ορεξη μπορεις να μαθεις πολλα για τα PC και οχι μονο απο το παρον forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brs4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 η αληθεια ειναι οτι εχω κολλημα με τα ηλεκτρονικα (αρα κ με τα πισι) και οχι μονο... μου αρεσει να μιλαω κ με αλλους σε τεχνολογικα φορα:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 η αληθεια ειναι οτι εχω κολλημα με τα ηλεκτρονικα (αρα κ με τα πισι) και οχι μονο... μου αρεσει να μιλαω κ με αλλους σε τεχνολογικα φορα:-) καλως ηρ8ες και εδω8ε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) καλή χρονιά σε όλους παιδιά, καλώς σας βρήκα! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2010 από Oscar_Mike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltoskat Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Να μαι και 'γω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prowler13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Γειαααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 +1 και απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hlias77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλησπεραααααααα! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 +1 στο συνολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Α ωραία, έχω ποστάρει λιγάκι αλλά από εδώ δεν πέρασα να πω ένα γεια. Γεια σας λοιπόν και πολλά χαιρετίσματα από την εξωτική Σουηδία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 και εγω εδω ειμαι...καλη συνεχεια σε ολους μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisx88 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπεραα και απο δω.. Καλη χρονια να εχουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanoshuke Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Γεια χάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα