paranoid_gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ειμαι κει εγω εδω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 να μαι και εγω και αιωνια η μνημη του αδικοχαμενου topic starter pyro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Aloha … Como Andes? Είμαι η Γιάννα και βρήκα το Φόρουμ κάνοντας search στον Γούγλη για ευχάριστα και f@n φόρουμς. Είμαι 20 ετών … είμαι από Καλαμάτα … Είμαι single … thnx God … Γράφτηκα στα ΙΕΚ Ξυνή Αθήνας … δεν έχω πολύ καιρό που μετακόμισα Αθήνα και μου φαίνετε πολύ όμορφη … Μου τι σπάνε βέβαια κάτι (συγνώμη κι’όλας ) μαλάκες που την έχουν δει γκόμενοι και εγώ δεν ξέρω τι άλλο την έχουν δει … και κάθε 10 με ένα τέταρτο max, μου την πέφτουν … Φαντάζομαι τι θα περνάνε οι υπόλοιπες κοπέλες της Αθήνας … Τώρα πλέων με την κολλητή μου … έχουμε βάλει στοίχημα ποια από τις δυο μας θα ρίξει τα περισσότερα χαστούκια … (μας την πέφτουν που μας την πέφτουν … ε … να το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον … ) By the way … ενδιαφέρεται κανείς για ΙΕΚ; Αν ενδιαφέρεται, προτείνω να πάει ΙΕΚ Ξυνή … δεν ξέρω πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο αλλά παιδιά … πιστεύω προσφέρουν την καλύτερη εκπαίδευση … Γνώρισα 2-3 άλλα παιδιά που μου το επιβεβαίωσαν αλλά τώρα μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα δεν μπορώ να είμαι σίγουρη 100%. Αν και πιστεύω και πώς να μην προσφέρουν την καλύτερη εκπαίδευση … μόνο από τα λεφτά που πρέπει κανείς να πληρώσει, πρέπει να πάει … + το ότι την προηγούμενη βδομάδα με καλέσανε σε ένα πάρτι που όλα ήταν τζάμπα … 2nd time in my life και η 2η ήταν τζάμπα καλά πάμε Τα λέμε από βδομάδα γιατί αύριο φεύγω για Καλαμάτα πάλι και εκεί δεν έχω internet τώρα . Άντε … καλά να περνάτε και χάρηκα που σας βρήκα !!! Φιλούθια :** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Απο πότε γίναμε dating service ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγαινε στο παρακάτω θέμα, πόσταρε φωτογραφία σου και βλέπουμε... Τα μέλη του Insomnia με photo τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ουστ λιγούρη, χαστούκι που σου αρμόζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Aloha … Como Andes?Είμαι η Γιάννα και βρήκα το Φόρουμ κάνοντας search στον Γούγλη για ευχάριστα και f@n φόρουμς. Είμαι 20 ετών … είμαι από Καλαμάτα … Είμαι single … thnx God … Γράφτηκα στα ΙΕΚ Ξυνή Αθήνας … δεν έχω πολύ καιρό που μετακόμισα Αθήνα και μου φαίνετε πολύ όμορφη … Μου τι σπάνε βέβαια κάτι (συγνώμη κιʼόλας ) μαλάκες που την έχουν δει γκόμενοι και εγώ δεν ξέρω τι άλλο την έχουν δει … και κάθε 10 με ένα τέταρτο max, μου την πέφτουν … Φαντάζομαι τι θα περνάνε οι υπόλοιπες κοπέλες της Αθήνας … Τώρα πλέων με την κολλητή μου … έχουμε βάλει στοίχημα ποια από τις δυο μας θα ρίξει τα περισσότερα χαστούκια … (μας την πέφτουν που μας την πέφτουν … ε … να το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον … ) By the way … ενδιαφέρεται κανείς για ΙΕΚ; Αν ενδιαφέρεται, προτείνω να πάει ΙΕΚ Ξυνή … δεν ξέρω πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο αλλά παιδιά … πιστεύω προσφέρουν την καλύτερη εκπαίδευση … Γνώρισα 2-3 άλλα παιδιά που μου το επιβεβαίωσαν αλλά τώρα μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα δεν μπορώ να είμαι σίγουρη 100%. Αν και πιστεύω και πώς να μην προσφέρουν την καλύτερη εκπαίδευση … μόνο από τα λεφτά που πρέπει κανείς να πληρώσει, πρέπει να πάει … + το ότι την προηγούμενη βδομάδα με καλέσανε σε ένα πάρτι που όλα ήταν τζάμπα … 2nd time in my life και η 2η ήταν τζάμπα καλά πάμε Τα λέμε από βδομάδα γιατί αύριο φεύγω για Καλαμάτα πάλι και εκεί δεν έχω internet τώρα . Άντε … καλά να περνάτε και χάρηκα που σας βρήκα !!! Φιλούθια :** ...ΥIKES ! Θυμήθηκα τώρα τον Τζιμάκο να λέει "..και 'μεις πάμε στα χωριά, αλλά φεύγουμε! Δεν μένουμε! Τί βίζιτες ειν' αυτές!" και (περί Κωνσταντόπουλου που "δεν του έκαναν οι κοτσιλιές και οι σβουνιές του χωριού του" "..αυτός ήθελε πλακάκια, ήθελε Άρειο Πάγο" ) : "...άμα είναι, να φτιάξουμε από έναν Άρειο Πάγο στα χωριά, να μην κουβαλιούνται εδώ!". ...Άρειο Πάγο και Ξυνή επειγόντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ουστ λιγούρη, χαστούκι που σου αρμόζει... Χι χι χι... ήθελα να δω αν δικαιολογούνται τα πεσίματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empement Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ωπ!!! Να ένα καλό μέρος να αυξήσω τα Μηνύματά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 !!τζα!! να μαι και εγω:p:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tauritos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 +1... καθε μερα το μια ωρα στο νερο την περναω εδω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 hellooooo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*zouzouna* Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας γεια σας γεια σας! Με καλοσορίζω στο φόρουμ της αυπνίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Aledjo?Wtfru? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μην τον κάνεις summon αδερφέ.. Καλώς σε βρήκαμε άγρυπνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα