darklordvader77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι αυτο που ειμαι... (μελος του Insomnia δηλαδη!)
Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το θέμα γιατί δεν κλειδώνετε? Ή είμαι τόσο χαζός που δεν έχω καταλάβει ακόμα τον σκοπό του? Το μόνο που αξίζει απο αυτό το θέμα είναι αυτό το μήνυμα του 2003: Mia mikri provlepsi..Den vlepo pano apo 200 replys Isos na leo kai polla..
pluss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το θέμα γιατί δεν κλειδώνετε? Ή είμαι τόσο χαζός που δεν έχω καταλάβει ακόμα τον σκοπό του? Το μόνο που αξίζει απο αυτό το θέμα είναι αυτό το μήνυμα του 2003: Για να μην έχει κλειδωθεί, εδώ και 5 χρόνια, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό το Θέμα!
mpla-mpla Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για σας είμαι ο Αλέξης και είμαι καλά :lol:
wert Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για σας είμαι ο Αλέξης και είμαι καλά :lol: Ωραία !!! Είχαμε ανησυχήσει , αλλά τώρα όλα εντάξει . :lol:
pournaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για σας είμαι ο Αλέξης και είμαι καλά :lol: Καλα μπορει να εισαι, απο ορθογραφια ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα