Dark_Sage Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 καθημερινός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ειμαι κι εγώ εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τζα,να'με και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gemini235 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 κι εγώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thail Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 χαλοου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S-telios Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θέλω απάντηση. Δεν είμαι ενεργό μέλος του insomnia αλλά μου αρέσει να παρακολουθώ τις συζητήσεις στο forum. Δεν έχω κάνει 50 απαντήσεις σε συζητήσεις και δεν μπορώ να κάνω post. όμως Θέλω να ανοίξω ένα θέμα για το συνέδριο 3ia που θα γίνει στην Αθήνα από το ΤΕΙ τμήμα Πληροφορικής 30 και 31 Μάη. Είναι μια ευκαιρία να το μάθει κόσμος της πληροφορικής αφού συνδυάζει γραφικά και τεχνητή νοημοσύνη. Καθηγητές από όλη την ευρώπη θα συμμετέχουν και είναι ευκαιρία για φοιτητές να παρακολουθήσουν γιατί δεν γίνονται σιχνά τόσο ποιοτικές δουλείες από δημόσιο ίδρυμα, πόσο μάλλον από ΤΕΙ! Η προσπάθεια του ΤΕΙ γίνεται για δεύτερη φορά. Ας την ενισχύσουμε! Το κόστος δεν είναι δικαιολογία αφού οι τιμές είναι ελεεινά φτηνές και για φοιτητές ακόμα χαμηλότερε. http://3ia.teiath.gr/ Παρακαλώ πολύ ας το βάλει κάποιος στο lobby των ειδήσεων. γιατί εγώ δεν μπορώ... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 me to here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmsok Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Είμαι κι εγώ εδώ καθημερινά , ευχαριστώ πολύ το insomnia για την φιλοξενία και τους "παλιούς" για την υπομονή τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvvas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Γεια! ειχα καιρο να ποσταρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elena blue Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους τους συνφορουμιτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvas17 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telec Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 +1 καλημέρες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 μέραα... ΥΣ. άυπνος απο εχτές ΥΣ2. στις 9:20 μάθημα ΥΣ3. το βράδι έπαιζα DOTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα