anrim27 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια,μπορειτε να μου προτεινετε καποια custom rom που να εχει οπωσδηποτε sim toolkit,το οποιο να δουλευει σωστα με μια καρτα sim 2in1.(...αυτος ειναι και ο λογος που ασχοληθηκα με root κλπ...) Φλασαρα αυτη τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423404 (με την βοηθεια καποιων παιδιων του foroum και τους ευχαριστω πολυ) αλλα με το sim toolkit που εχει, δεν μπορει να δουλεψει μια καρτα sim 2in1. Μπορει να βοηθησει καποιος? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2012 από anrim27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Φιλοι Insomniacs ειπα να ασχοληθω λιγακι με το κινητο μου(nexus S) και να το πειραξω.Οποτε ξεκιναω κανονικα το κανω root και του περασα τον matr1x kernel με stock Rom ICS για να του βαλω το BLN.Αφου ολα πηγαν καλα μπηκα στον πειρασμο να το δοκιμασω να το "ανεβασω" λιγακι με το SetCPU και το πηγα μολις στο 1.2 αλλα απο εκει κ περα ολα πηγαν στραβα.Reboot και ξανα reboot κ μετα ολα μαυρα αλλα καταφερε κ συνηλθε.Αφου το επανεφερα ο kernel αποδειχτηκε οτι ειχε προβλημα με την καμερα κ ετσι το επανεφερα στην Stock ICS.Μοιραστηκα την εμπειρια μου απλα για αν εχετε το νου σας αν τυχον θελετε να το δοκιμασετε.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ????????????????????? Γιατί κάνεις quote του kosfil7?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ????????????????????? Γιατί κάνεις quote του kosfil7?????? δεν σου λεω ολα θες να τα μαθαινεις. ????????????????????? Γιατί κάνεις quote του kosfil7?????? δεν σου λεω ολα θες να τα μαθαινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δεν σου λεω ολα θες να τα μαθαινεις. δεν σου λεω ολα θες να τα μαθαινεις. Καλά πες το μία φορά αν και κατάλαβα Μετέφερες μήνυμα από καινούριο θέμα που είχε να κάνει με το Nexus S Στο σωστό θέμα αλλά το έκανες ala goofy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 σωστα αυτος το ζητησε.υπαρχει και merge αλλα δεν το εχω δοκιμασει οποτε δυσκολο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 σωστα αυτος το ζητησε.υπαρχει και merge αλλα δεν το εχω δοκιμασει οποτε δυσκολο τωρα. noob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 για οσους καιγονται για περισσοτερη αυτονομια συνιστω την [ROM][19 DEC][iCS IML74K 4.0.3] NexusBeam - v4.1.0 | Smooth, Stock, Deluxe + the latest Glados Kernel με αυτην κρατησε το κινητο με σχετικα χαλαρη χρηση 5 ημερες. () Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 δεν μου απαντας ομως εχω ραδιογωνο στο nexus s με τα hands free μου η μηπως ειναι ψευτικα αυτα που σου δειξα.ετσι οπως στο galaxy που εχει μολις 8 gb μνηνη πρεπει να δωσεις λεφτα για να παρεις καρτα και να την επεκτεινεις ετσι και στο nexus πρεπει να δωσεις λεφτα να παρεις τα hands free που σου δειξα και θα χεις ραδιοφωνο.απλα πραγματα αλλα συνεχιζεις να μην ξερεις τι να απαντησεις.οσο για το sar απο την στιγμη που εχουν θεσεις σαν ανωτατο οριο το 2 και το nexus s εχει 0,5 το οποιο ειναι απο τα πιο χαμηλα δεν υπαρχει λογος να το κοιτας.εσυ πες μας οτι επειδη εχει 0.27 το galaxy ειναι πιο ασφαλες.οτιδηποτε ειναι κατω απο 1 το παιρνεις απο τη στιγμη που σαρεσει αν ειναι δεν θα αγοραζε κανεις κανενα κινητο πιανεσε απο μια φραση που δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβες τι εννοει.με τη λογικη σου κανεις δεν πρεπει να παιρνει κινητο γιατι και το 0.27 ειναι επικινδυνο και το 0,5 και το 0,10.απλα και ομορφα το 0.5 με βαση τις τιμες sar των κνητων συγκατελεγεται μεταξυ των πολυ χαμηλων τιμων οποτε ειναι μια χαρα.αναξιο σχολιασμου ειναι και τσαμπα ανοιξες τετοια κουβεντα αφου δεν ασχολειτε κανεις το sar συσκευων που εχουν τοσο χαμηλη τιμη.για το neo-v ελεγε το παιδι που εχει πανω απο 1 μην ψαχνεις να βγαλεις ακρη απλα δεν μπορει να απαντησει με επιχειρηματα και λεει αλλα λογια να γαπιομαστε.μιλουσαμε για ραδιο και του απεδειξα οτι εχω ραδιο με hands free οπως εχει και αυτος ραδιο με hands free και το γυρισε στο sar χωρις παλι να εχει νοημα αφου και το nexus εχει αρκετα χαμηλη τιμη.τελοσπαντων τα υπερ του nexus s σαν συσκευη ειναι παρα πολλα και μονο αν βρεις galaxy 50 ευρω φτηνοτερο το παιρνεις Ρε φιλε προσπαθουμε να σου πουμε οτι ο δεικτης sar του Galaxy S ειναι κατα 50% χαμηλοτερος απο του nexus.Και τα 2 ειναι κατω απο 1 sar αλλα το galaxy s εχει ακομα καλυτερο δεικτη.Και ενα κινητο που εχει 0.99 δεικτη sar παλι κατω απο 1 ειναι αλλα σε συγκριση με ενα κινητο που εχει δεικτη sar 0,10 ειναι πολυ..Αρα το δευτερο ειναι σαφως καλυτερο απο το πρωτο ακομα και αν τα 2 ειναι κατω απο 1.Αυτο προσπαθουμε να πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Αν έπρεπε να πάρετε ένα κινητό τώρα, θα το ξανασκεφτόσασταν στα 250Ε; Και κάτι άλλο - μια καινούρια συσκευή τι εκδοση android έχει; Είμαι τελείως άσχετος - θα μπορούσα να το αναβαθμίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Oπως είπα παραπάνω δεν έχω το Nexus S αν και σκοπεύω μάλλον να το αγοράσω, στη φθηνή έκδοση S-LCD. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς αν μπορεί να κάνει επιτυχημένες video κλήσεις προς υπολογιστή μέσω skype? Δοκίμασα με ένα Desire S που υποτίθεται ότι υποστηρίζεται και δε δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Oπως είπα παραπάνω δεν έχω το Nexus S αν και σκοπεύω μάλλον να το αγοράσω, στη φθηνή έκδοση S-LCD. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς αν μπορεί να κάνει επιτυχημένες video κλήσεις προς υπολογιστή μέσω skype? Δοκίμασα με ένα Desire S που υποτίθεται ότι υποστηρίζεται και δε δούλεψε. Εγώ με απόλυτη επιτυχία απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi αλλιώς θα έχεις κακή εμπιερία χρήσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει ρε παιδια καποιος τροπος,ωστε να κανω focus οταν τραβαω video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει ρε παιδια καποιος τροπος' date='ωστε να κανω focus οταν τραβαω video?[/quote']Ναι.απο τις ρυθμισεις της καμερας διαλεγεις την εστιαση που σου κανει,αν το αυτοματο δεν σε καλυπτει Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι.απο τις ρυθμισεις της καμερας διαλεγεις την εστιαση που σου κανει,αν το αυτοματο δεν σε καλυπτει Σε ποία έκδοση android σου εμφανίζεται αυτη η επιλογή; Στην 4.0.3 που έχω εγκατεστημενη,δεν υπάρχει μάλλον καμιά επιλογή για το focus όταν τραβας video. Στήν οθόνη που εμφανίζεται, υπάρχουν μόνον οι επιλογες για 1) Λειτουργία φλας 2)Ισοροπια λευκού 3)εφε 4)χρόνος παρελευσης (απο δεξια προς αριστερα για την εικονα που δειχνω) Εκτός και αν είναι κάπου αλλού... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2012 από anrim27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα