MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 και συνεχιζω να ρωταω και να μη παιρνω απαντηση ακομη αν και το γραφω στα ελληνικα. ΤΟ GALAXY S ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ NFC? Eξηγησε μια στον απλο κοσμακη τι ειναι αυτο το NFC, τι κανει και ποσες φορες εχει χρησιμοποιηθει συνολικα σε ολη την Ελλαδα, για να ξερει για ποιο πραγμα μας ζαλιζεις και τοτε θα σου απαντησω κι εγω. Γιατι μιλας για ενα παντελως αχρηστο πραγμα χωρις καμια εφαρμογη λες και ειναι ζωτικης σημασιας. Απλα ειναι 3 γραμματα N-F-C που τα λες για να τα λες οτι εχει κατι το nexus S που δεν το εχει το galaxy, περα απο το φλας στην καμερα. Ε τι να πεις εξαλλου... Χωρις super amoled οθονη Xωρις 720p video recording Χωρις επεκταση μνημης (ακομα περιμενουμε φωτο παντως ) Χωρις ραδιοφωνο Χωρις TV-Out Με μικροτερη αυτονομια Με ΔΙΠΛΑΣΙΟ SAR Και με 50 ευρω παραπανω κοστος αγορας, απλα επειδη εγινε launch στο εμποριο μερικους μηνες αργοτερα... Αναγκαστικα θα λιβανιζεις το αχρηστο και ανουσιο NFC που δεν εχει το galaxy, λες και ειναι καμια πυρηνικη βομβα, για να δικαιολογησεις στον εαυτο σου οτι εχεις λογο που ξοδεψες παραπανω λεφτα για ενα μοντελο που υστερει στις μικρες παραπανω λεπτομερειες αλλα εχει NFC. (βεβαια το ΔΙΠΛΑΣΙΟ SAR και η ελλειψη super amoled οθονης, μονο μικρες λεπτομερειες δεν ειναι αλλα οκ). ΥΓ. Οτι θα παιρνες με κλειστα ματια το nexus αν το εβρισκες στην ιδια τιμη με το galaxy, το εχουμε καταλαβει εδω και μηνες. Η ουσια ειναι οτι εγω τουλαχιστον δεν απευθυνομαι σε ατομα που εχουνε κλειστα ματια, αλλα σε οσους ανοιγουν τα ματια τους και κοιτανε για αγορες που τους συμφερουν και οχι που ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ καποιοι να πανε με κλειστα τα ματια, χωρις ιδιαιτερα επιχειρηματα, μιλωντας γενικα κι αοριστα και με ραδιοαρβυλες, χωρις πηγες που να αποδεικυουν οσα λες (βλεπε επεκταση μνημης που εκανε γνωστος σου στο nexus σε ειδικο μαγαζακι , βλεπε οτι το nexus ειναι ΑΚΙΝΔΥΝΟ απο αποψης ακτινοβολιας και αλλες τετοιες ομορφιες ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 MiDi_MiLiZ ηρέμησε και μην καις θερμίδες στα πληκτρολόγια. Οσοι είδαν και βλέπουν, έχουν καταλάβει πολλά. Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι με Υγεια και μυαλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καλα αφου το λες εσυ οτι ειναι αχρηστο το nfc παω πασο.ο κοσμος διαβαζει και ξερει τι παιζει με σενα που πολυ πιθανο να εισαι ο νικος που ακομη υποστηριζει οτι το nexus δεν παιρνει swype.κανε λιγο υπομονη και θα σε δω μετα τις γιορτες οταν θα δεις το nexus s με παραπανω απο 16gb μνημη τι δικαιολογια θα σκαρφιστεις να πεις. τωρα το διαβασα και πραγματικα πεθανα στα γελια.μεσα σαυτα τα ψεμματα που γραφει καλυτερη αυτονομια λεει το galaxy.μαλλον δεν ξερεις τι ειναι η icecream(λογικο να μην ξερεις αφου η samsung εριξε ακυρο και ειπε οτι δεν θα την δωσει)η αυτονομια του κινητου εχει εκτοξευθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θα χαλάσω την καρδιά μου παραμονή, αλλά καλύτερα παραμονή, από το να το κάνω απο την αρχή του χρόνου. salonike θες να σου πω τι έχει γίνει με όλους όσους έχεις/τε πείσει να πάρουν το nexus S? Στο πρώτο πρόβλημα και αφού δεν βρουν λύση στο θέμα που θα ανοίξουν, μια και δεν παίρνουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βοήθεια καταλήγουν είτε σε pm μαζί μου είτε σε pm με άλλα μέλη κατόχους του Galaxy S. Τυχαίο; Δε νομίζω. Με το απο πάνω θέλω να καταλάβουν μερικοί τι υποστήριξη έχει το ένα έναντι του άλλου. Είπατε σε κάποιους με dual sim ότι το nexus δεν έχει sim tool kit? Οχι. Είναι και system app το ριμάδι Και επι την ευκαιρία μια και δε το έχω καθόλου το άθλημα, δε μου εξηγείς και εμένα τι είναι το NFC μια και το ακούω πρώτη φορά; Γιατί δεν βλέπω να μιλας με επιχειρήματα και να παραθέτεις λινκς. Για το θέμα αυτονομίας. Κανένα μα κανένα smartphone στα χέρια κάποιου που το χειρίζεται σαν smartphone δεν βγάζει τη μέρα. Και μη μου πεις ότι θα πιάσω στα χέρια μου το Nexus και θα μου βγάλει μία μέρα, γιατί θα χαρίσω το Galaxy Μου. Αν έχει καλύτερη αυτονομία το Galaxy S από το Nexus S ναι το πιστεύω λόγω οθόνης. Για το θέμα παγωτού. Το δώσει, δε το δώσει (κακώς) τρέχει εδώ και καιρό παγωτό. Και τα πάει περίφημα, όπως τα πήγαινε άλλωστε μετά τη ριμάδα την 2.1 Αυτά in and out και όπως είπα πάμε να βάλουμε άλλο ένα χρόνο στην πλάτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Βλεπω τα τελευταια post και ειναι κριμα γιατι μονο ΔΕΝ βοηθαμε αυτον που ανοιξε το thread. Εχουμε πει πολλες φορες τα + και τα - των δυο συσκευων, ο καθένας εχει τους λογους του να επιλεξει την μια ή την αλλη συσκευη. Για καποιον η υπαρξη SD καρτας μπορει να ειναι αναγκαια και τα 16GB πολυ λιγα, για αλλον μπορει να του ειναι καλα. Σε αλλον το flash μποτει να ειναι προτεραιοτητα, σε αλλον το ενα design να του φαινεται ασχημα σε αλλον να φαινινται τα χρωματα της AMOLED κορεσμενα (ειμαι ενας απο αυτους αλλα το μαυρο ανετα θα με εκανε να το ξεχασω) σε αλλους το SAR ακομη και για 0.001 μπορει να παιζει ρολο στην υγεια του. Αλλος μπορει να εχει κολληματα και να πιστετμυει οτι ακομη και οι custom roms θα ειναι αρκετα καλυτερες αν βασιζονται στον κωδικα της ιδιας της συσκευης (ειμαι ενας τετοιος). Επισης το NFC ξαναλεω στην Ελλαδα μονι για "παιχνιδι" ειναι ακομη ενω στην Αμερικη ακομη και συναλλαγες με αυτοματους πολιτες εχουν δρομολογηθει να γινονται ετσι οποτε περιττο μου φαινεται για Ελλαδα. Ακομη δεν εχω καταλαβει τον λογο που εχω περασει το Google wallet στο κινητο μου και μαλλον σε αυτη την χωρα θα αρησω λιγακι :-P... Τελος η μπαταρια με ICS ειναι χειροτερη, ειναι και ενας απο τους λογους οου η ιδια η Google σταματγσε προσωρινα το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisT13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Έπειτα απο ολη αυτην την συζήτηση θα το σκεφτώ πιο κινητο θα επιλέξω ! Λοιπόν παιδιά αφήστε την διαμάχη για τα κινητα και ας εχουμε ολοι υγεία και ευτυχία τον νέο χρόνο !!! Χρόνια πολλα !! ΥΓ : Μέσα απο τις συζητησεις σας έμαθα καποιες λεπτομερειες που δεν ήξερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Περι αυτονομιας ειναι οπως ακριβως τα ειπε η karmen. Η οθονη κανει τη διαφορα στην καταναλωση στην οθονη. Δια του λογου του αληθες διοτι εγω μιλαω παντα με links και πηγες και οχι με εντυπωσιακες αερολογιες στις οποιες αρκειται αλλος συνομιλητης: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3620 Το μυστικο ειναι κατω κατω στη σελιδα. Αντε καιρος να ακουσουμε απτο καρντασι οτι και το gsmarena λεει ψεματα, διοτι στο καταστημα στην Τσιμισκη σχεδιαζουν πυρηνικο αντιδραστηρα με τη βοηθεια του nexus. Εναλλακτικα μπορουμε να ακουσουμε αλλη μια το ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΟ και διασταυρωμενο επιχειρημα οτι το nexus S ειναι opel corsa opc ενω το αλλο σκετο opel corsa Ουτως η αλλως πιο σοβαρο επιχειρημα δεν διαβασαμε ακομα. ΥΓ. Αυξηθηκε η αυτονομια του nexus με το icecream? Βρε κοιτα να δεις που το ματι μου πηρε ακριβως το αντιθετο και μαλιστα απο ΚΑΤΟΧΟΥΣ nexus που προχωρησαν στην αναβαθμιση. Kαι επειδη αερολογιες δεν πεταω LINK 1: http://www.insomnia.gr/topic/417282-nexus-s-fan-club/page__pid__4459097__st__370#entry4459097 και LINK 2 http://www.insomnia.gr/topic/417282-nexus-s-fan-club/page__st__360 προτελευταιο ποστ. ΥΓ2. Γιαυτο προσοχη προς τους υποψηφιους αγοραστες. Ο οχετος ανακριβειων που γραφονται οδηγει σε λαθος προσδοκιες απο τηλεφωνο με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δυνατοτητες. Και μετα οπως λεει και η karmen υπαρχει ανζητηση υποστηριξης με pm σε διαφορα μελη του insomnia που ΒΟΗΘΟΥΝ με τις γνωσεις τους, αντι να "στελνουν" τον κοσμο να ψωνιζει το nexus δημιουργωντας του ψευτικες προσδοκιες και μετα οταν δημιουργουνται αποριες, εξαφανιζονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Περι αυτονομιας ειναι οπως ακριβως τα ειπε η karmen. Η οθονη κανει τη διαφορα στην καταναλωση στην οθονη. Δια του λογου του αληθες διοτι εγω μιλαω παντα με links και πηγες και οχι με εντυπωσιακες αερολογιες στις οποιες αρκειται αλλος συνομιλητης: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3620 Το μυστικο ειναι κατω κατω στη σελιδα. Αντε καιρος να ακουσουμε απτο καρντασι οτι και το gsmarena λεει ψεματα, διοτι στο καταστημα στην Τσιμισκη σχεδιαζουν πυρηνικο αντιδραστηρα με τη βοηθεια του nexus. Εναλλακτικα μπορουμε να ακουσουμε αλλη μια το ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΟ και διασταυρωμενο επιχειρημα οτι το nexus S ειναι opel corsa opc ενω το αλλο σκετο opel corsa Ουτως η αλλως πιο σοβαρο επιχειρημα δεν διαβασαμε ακομα. ΥΓ. Αυξηθηκε η αυτονομια του nexus με το icecream? Βρε κοιτα να δεις που το ματι μου πηρε ακριβως το αντιθετο και μαλιστα απο ΚΑΤΟΧΟΥΣ nexus. Kαι επειδη αερολογιες δεν πεταω LINK: http://www.insomnia.gr/topic/417282-nexus-s-fan-club/page__pid__4459097__st__370#entry4459097 εενοειτε οτι αυξηθηκε.δεν φοραω επισημη εγω αλλα την nexus beam που παταει πανω στην επισημη με godas kernel και η αυτονομια εχει εκτοξευθει.για να φτιαχτει σωστα μια ρομ και αυτο το ξερουν και οι πετρες πρεπει να πατησει στην επισημη του κινητου.οταν λοιπον μου λετε για καλες ρομ ics για το galaxy ενω δεν υπαρχει επισημη για να πατησουν και να φτιαξουν σοβαρη custom τοτε μαλλον δεν εχετε πιασει στα χερια σας nexus με ics να δειτε πως ειναι μια καλη ics rom.καλη χρονια και δεν θα καθομαι να εξηγω τα αυτονοητα σε ατομα που απλα δεν θελουν να τα καταλαβουν.απο το πουθενα χωρις να εχω σαν βαση την επισημη ρομ δημιουργω custom και ειναι και καλυτερη και υστερα ξυπνησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εενοειτε οτι αυξηθηκε.δεν φοραω επισημη εγω αλλα την nexus beam που παταει πανω στην επισημη με godas kernel και η αυτονομια εχει εκτοξευθει.για να φτιαχτει σωστα μια ρομ και αυτο το ξερουν και οι πετρες πρεπει να πατησει στην επισημη του κινητου.οταν λοιπον μου λετε για καλες ρομ ics για το galaxy ενω δεν υπαρχει επισημη για να πατησουν και να φτιαξουν σοβαρη custom τοτε μαλλον δεν εχετε πιασει στα χερια σας nexus με ics να δειτε πως ειναι μια καλη ics rom.καλη χρονια και δεν θα καθομαι να εξηγω τα αυτονοητα σε ατομα που απλα δεν θελουν να τα καταλαβουν.απο το πουθενα χωρις να εχω σαν βαση την επισημη ρομ δημιουργω custom και ειναι και καλυτερη και υστερα ξυπνησα Το οτι αναγκαστηκες να αλλαξεις την official ics στο nexus σου απλα με επιβεβαιωνει για ακομα μια φορα. Μ'αρεσει πυο στο προηγουμενο ποστ ελεγες οτι αυξηθηκε η αυτονομια με το ics και τωρα μας λες οτι με custom ics αυξηθηκε. Ας το λαβουν υποψιν οι υποψηφιοι αγοραστες κι αυτο, μαζι με ΟΛΑ τα αλλα. Custom ics αψογοτατες φοραει και το galaxy. Τελος συζητησης. Τα λεμε αυριο παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Το οτι αναγκαστηκες να αλλαξεις την official ics στο nexus σου απλα με επιβεβαιωνει για ακομα μια φορα. Μ'αρεσει πυο στο προηγουμενο ποστ ελεγες οτι αυξηθηκε η αυτονομια με το ics και τωρα μας λες οτι με custom ics αυξηθηκε. Ας το λαβουν υποψιν οι υποψηφιοι αγοραστες κι αυτο, μαζι με ΟΛΑ τα αλλα. Custom ics αψογοτατες φοραει και το galaxy. Τελος συζητησης. Τα λεμε αυριο παλι. παλι χωρις να πω εγω τιποτα παραληρεις και λες τα δικα σου.μαλλον το οτι δεν περασα καθολου την επισημη γιατι θα ξερουταριζοταν το κινητο μου δεν σου περασε καθολου απο το μυαλο η απλα οπως και σαλλα θυμαται ειχες πληρη αγνοια.και ics εβαλα custom καμια βδομαδα μετα αφου δοθηκε η επισημη για να βαλω σιγουρα καλη και σοβαρη ρομ με το νεο κερνελ και οχι ics με τον κερνελ της gingerbread.καλυτερα να ρωτας πριν πεις κατι γιατι οπως φαινεται απο αυτα που λες εισαι παντελως ασχετος και εκτιθεσαι Ας το λαβουν υποψιν οι υποψηφιοι αγοραστες κι αυτο, μαζι με ΟΛΑ τα αλλα. Custom ics αψογοτατες φοραει και το galaxy. Τελος συζητησης. Τα λεμε αυριο παλι. γελανε και οι πετρες με αυτο που ξαναειπες.αψογη rom χωρις να εχουν την επισημη ρομ και τον stock kernel απλα δεν μπορει να φτιαχτει.συνεχισε να εκτιθεσε και πες οτι απο το πουθενα χωρις να υπαρχει καμια βαση δημιουργειτε καλυτερη ρομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 (Καλα οτι δεν διαβασα ολο το τοπικ παρα μονο υις τελευταιες σελιδες εννοειται,εχω βαρεθει πια να βλεπω τον ιδιο και τον ιδιο τσακωμο). Εγω θα πω τις αποψεις μου.εχω google nexus s και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.το χρησιμοποιω για καθε ειδους δουλεια,απο e-mails δουλειας τηλεφωνα μηνυματα κτλπ μεχρι διασκεδαση το βραδακι με κανενα nfs hot pursuit και σε παρτυ συνδεοντας το με το εκαστοτε ηχοσυστημα.για να πω την αληθεια,προσωπικα το NFC το χρησιμοποιω πολυ συχνα και με εχει σωσει μπορω να πω,με βολευει απιστευτα.η μπαταρια του μπαινει για φορτιση καθε βραδυ,αν και της απομενει ενα 25-30%.(τρεχω cm7). Οσες φορες ειχα προβλημα,ειδικα στο φλασαρισμα,δεν μπορω να πω οτι βοηθηθηκα και πολυ απο τον γοογλη τοτε ως αρχαριος,και 3 κατοχοι galaxy απο εδω μεσα με βοηθησαν βημα-προς-βημα να κανω αυτο που θελω(μεταξυ τους και η καρμεν).αργοτερα θες γιατι εμαθα καλυτερα τα android θες για αλλο λογο,δεν με ενοχλησε αλλο η ημιτελης παρεχομενη υποστηριξη. Γενικα,για τις αναγκες μου ειναι πολυ καλο κινιυο εως αριστο.οθονες super amoled,gorilla glass,ραδιοφωνο και κατι τετοια δεν με απασχολουν καθοκου προσωπικα,ουτε νομιζω πως τα χρειαστηκα ποτε. Καλη και ευτυχισμενη χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δεν βλεπω να λες κατι παραλογο, ειναι πολυ λογικα για ενα ΚΑΛΟ smartphone σαν το δικο σου, οσα περιγραφεις. Απο κει και περα ειναι και λιγο υπερβολικο να λες οτι το NFC σε ενδιαφερει παραπανω απο την super amoled οθονη, ισως επειδη συνηθισες να το φορτιζεις καθημερινα και ισως επειδη συνηθισες σε συγκεκριμενη ποιοτητα εικονας. Για τον "τσακωμο" που μιλας και εχεις δικιο, απο τη δικη μου πλευρα το μονο που επιδιωκω ειναι να διορθωνω συνεχεις ανακριβειες, γενικολογιες και πραγματα που δεν ισχυουν. Και εχουν ειπωθει πολλα τετοια τοσο στο thread αυτο, οσο και σε αλλα απο το ιδιο μελος παντα. Ειναι αρκετα αξιοπεριεργο γιατι προσπαθει να δημιουργει ψευδεις προσδοκιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο.οταν σου λεει οτι υπαρχουν αριστες ics για το galaxy χωρις να υπαρχει επισημη για να πατησουν πανω ετσι ωστε να φτιαξουν την custom η συζητηση τελειωνει εδω και οποιος ξερει καταλαβαινει οτι μαλλον οι γνωσεις του συγκεκριμενου ειναι ελαχιστες.σε συμβουλευω να δεις πως ειναι η ics σε ενα nexus για να καταλαβεις πως ειναι μια αριστη ρομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Επανέρχομαι για να βαλω εδω την απαντηση που πηρα απο την Microtech για το θεμα της μνημης. Καλημέρα χρονιά πολλά και καλή χρονιά δεν μπορεί να γίνει αύξηση μνήμης σε κανένα μοντέλο προφανώς σας δώσανε λάθος πληροφορία. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας. Αυτη ηταν η απαντηση τους σε E-mail που τους ρωτουσα αν γινεται αυξηαη μνημης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Επανέρχομαι για να βαλω εδω την απαντηση που πηρα απο την Microtech για το θεμα της μνημης. Καλημέρα χρονιά πολλά και καλή χρονιά δεν μπορεί να γίνει αύξηση μνήμης σε κανένα μοντέλο προφανώς σας δώσανε λάθος πληροφορία. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας. Αυτη ηταν η απαντηση τους σε E-mail που τους ρωτουσα αν γινεται αυξηαη μνημης. διπλα απο την sim σου βαζουν υποδοχη micro sd. δεν ξερω για την microtech αλλα αυτο που σου λεω ειναι 1000% σιγουρο. υ.γ. εννοειται δεν σου παρεχουν μετα σερβις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα