salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 επισης το nexus υποστηριζει NFC κατι το οποιο δεν υποστηριζεται απο το galaxy s αλλα μονο απο το galaxy s2.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελος το nexus πεταει στον Αρη και επιστρεφει εως και 3 φορες την μερα. Ολα αυτα για κινητο που εχει το ιδιο hardware με το galaxy εντωμεταξυ. salonikie ακομα περιμενουμε link απο τοτε που μας ελεγες οτι το nexus S παιρνει επεκταση μνημης αν το πας σε μαγαζι... Η εγκυροτητα πληροφοριων στο μεγαλειο της.
giannisosfp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Με την επίσημη 2.3.3 στο Galaxy S χωρίς root ή κάτι άλλο μόνο ότι δεν σέρνετε θα έλεγα μια χαρά ταχύτητα έχει αυτό πιστεύω εγώ. Το NFC ΔΕΝ υποστηρίζεται από όλες τις εκδόσης του Galaxy SII, αυτό που κυκλοφορεί Ελλάδα ΔΕΝ έχει NFC. Το NFC ωραίο είναι καλό αλλά τι να το κάνεις όταν είναι παντού άχρηστο; Εντάξει, σε κάποια χρόνια θα είναι σταντάρ αλλά μέχρι τότε θα έχει βγεί το Galaxy S15 και το Galaxy Nexus 14S ...
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Με την επίσημη 2.3.3 στο Galaxy S χωρίς root ή κάτι άλλο μόνο ότι δεν σέρνετε θα έλεγα μια χαρά ταχύτητα έχει αυτό πιστεύω εγώ. Το NFC ΔΕΝ υποστηρίζεται από όλες τις εκδόσης του Galaxy SII, αυτό που κυκλοφορεί Ελλάδα ΔΕΝ έχει NFC. Το NFC ωραίο είναι καλό αλλά τι να το κάνεις όταν είναι παντού άχρηστο; Εντάξει, σε κάποια χρόνια θα είναι σταντάρ αλλά μέχρι τότε θα έχει βγεί το Galaxy S15 και το Galaxy Nexus 14S ... μια χαρα ειναι το δοκιμασα με φιλαρακι που εχει το galaxy s2 αλλα οντως το εχει παρει απο εξω και ειχε nfc.καλη φαση ηταν παντως. Τελος το nexus πεταει στον Αρη και επιστρεφει εως και 3 φορες την μερα. Ολα αυτα για κινητο που εχει το ιδιο hardware με το galaxy εντωμεταξυ. salonikie ακομα περιμενουμε link απο τοτε που μας ελεγες οτι το nexus S παιρνει επεκταση μνημης αν το πας σε μαγαζι... Η εγκυροτητα πληροφοριων στο μεγαλειο της. σου ειχα δωσει διευθυνση και τηλεφωνο.επισης δεν μου απαντησες υποστηριζει NFC το galaxy?το ιδιο hardware μπορει να εχουν αλλα δεν εχουν ιδιο software.πολυ καλυτερες οι ρομ του nexus και οι επισημες και οι ανεπισημες γιαυτο και το κινητο παει σφαιρα και αναρουτιουντε ολοι πως γινετε 2 κινητα με ιδιο hardware να εχουν τετοια διαφορα στην λειτουργια τους
geowizard Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελος το nexus πεταει στον Αρη και επιστρεφει εως και 3 φορες την μερα. Ολα αυτα για κινητο που εχει το ιδιο hardware με το galaxy εντωμεταξυ. salonikie ακομα περιμενουμε link απο τοτε που μας ελεγες οτι το nexus S παιρνει επεκταση μνημης αν το πας σε μαγαζι... Η εγκυροτητα πληροφοριων στο μεγαλειο της. καταρχας να πω οτι επεκτεινεται η μνημη του ns στη cosmote (εκει το πηγα εγω) αλλα να σε ρωτησω, πως μπορεις να κρινεις αν το ns ειναι καλυτερο απο το sgs ενω δεν το εχεις λειτουργησει καν; και μη μου πεις οτι το πασπατεψες 5 λεπτα στο πλαισιο...!
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καταρχας να πω οτι επεκτεινεται η μνημη του ns στη cosmote (εκει το πηγα εγω) αλλα να σε ρωτησω, πως μπορεις να κρινεις αν το ns ειναι καλυτερο απο το sgs ενω δεν το εχεις λειτουργησει καν; και μη μου πεις οτι το πασπατεψες 5 λεπτα στο πλαισιο...! εγω ειχα δωσει διευθυνση και τηλεφωνο για το που επεκτενειτε η μνημη με κοστος μολις 10 ευρω.αν θελει ας παρει να ρωτησει δεν θα λεω τα ιδια
giannisosfp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είμαι κάτοχος Nexus S και με ενδιαφέρει αν είναι με τόσο μικρό κόστος που γίνεται αν θέλετε στείλτε μου ένα pm και τι ακριβώς να ζητήσω μην πω χαζομάρες. Επίσης χάνονται τα πάντα μετά από την μνήμη και θα πρέπει να το πάω σε stock κατάσταση ή δεν πειράζει όπως και να 'ναι;
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είμαι κάτοχος Nexus S και με ενδιαφέρει αν είναι με τόσο μικρό κόστος που γίνεται αν θέλετε στείλτε μου ένα pm και τι ακριβώς να ζητήσω μην πω χαζομάρες. Επίσης χάνονται τα πάντα μετά από την μνήμη και θα πρέπει να το πάω σε stock κατάσταση ή δεν πειράζει όπως και να 'ναι; δε ξερω να σου πω για αθηνα για θεσσαλονικη ξερω που πηγε γνωστος και το εκανε.microtech λεγεται και ειναι στο κεντρο σαλαμινος αν θυμαμαι καλα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είμαι κάτοχος Nexus S και με ενδιαφέρει αν είναι με τόσο μικρό κόστος που γίνεται αν θέλετε στείλτε μου ένα pm και τι ακριβώς να ζητήσω μην πω χαζομάρες. Επίσης χάνονται τα πάντα μετά από την μνήμη και θα πρέπει να το πάω σε stock κατάσταση ή δεν πειράζει όπως και να 'ναι; Aν καταφερεις να κανεις την ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 2011 του insomnia by salonikios27, που προσπαθει να πεισει ολον τον κοσμο να αγορασει το nexus, και μου φερεις nexus S με χωρητικοτητα εστω και μισο megabyte πανω απο τα 16 θα σου δινω χαλαλι galaxy S. Γνωστος γνωστου σε καταστημα στη Θεσαλονικη αυξησε τη χωρητικοτητα στο nexus...
giannisosfp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν επειδή είμαι φοιτητής στην Λάρισα θα πάρω ένα τηλεφωνάκι και αν γίνεται, εκτός του ότι θα πάω, θα σου πάρρω το Galaxy S να το χω γιατί καμιά φορά το curve design με εκνευρίζει με τις θήκες ...
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Aν καταφερεις να κανεις την ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 2011 του insomnia by salonikios27, που προσπαθει να πεισει ολον τον κοσμο να αγορασει το nexus, και μου φερεις nexus S με χωρητικοτητα εστω και μισο megabyte πανω απο τα 16 θα σου δινω χαλαλι galaxy S. Γνωστος γνωστου σε καταστημα στη Θεσαλονικη αυξησε τη χωρητικοτητα στο nexus... προαπθησε εσυ να πεισεις τον εαυτο σου πρωτα απο ολα οτι το galaxy ειναι καλυτερο απο το nexus και ασε με εμενα.και ραδιακι εχω εγω και icecream επισημα εχω και NFC υποστηριζει το κινητο μου κατι που θα υποστηριζουν μονο μελλοντικες συσκευες.οσο για την επεκταση δεν ειχα σκοπο να κανω γιατι δεν μου χρειαζεται αλλος χωρος αλλα για παρτυ σου θα παω να το ανεβασω 10 gb για να παψεις επιτελους να παραπληροφορεις τον κοσμο Γνωστος γνωστου σε καταστημα στη Θεσαλονικη αυξησε τη χωρητικοτητα στο nexus... ολοι οι προπαγανδιστες διαστρευλωνουν τα λεγομενα των αλλων.αυτη ειναι η βασικη αρχη της προπαγανδας και αυτο κανεις εσυ.δεν μιλησα για γνωστο γνωστου μιλησα για γνωστο μου φιλο μου που εχει 26gb στο nexus του. και τωρα που θυμηθηκα φωναξε και τον φιλο σου το νικο που ενω 5-6 ατομα γραφαμε με swype στο nexus προσπαθουσε ακομη να μας πεισει οτι δεν δουλευει το swype στο nexus.αυτο απο μονο του δειχνει ποιος παραπληροφορει τον κοσμο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 προαπθησε εσυ να πεισεις τον εαυτο σου πρωτα απο ολα οτι το galaxy ειναι καλυτερο απο το nexus και ασε με εμενα.και ραδιακι εχω εγω και icecream επισημα εχω και NFC υποστηριζει το κινητο μου κατι που θα υποστηριζουν μονο μελλοντικες συσκευες.οσο για την επεκταση δεν ειχα σκοπο να κανω γιατι δεν μου χρειαζεται αλλος χωρος αλλα για παρτυ σου θα παω να το ανεβασω 10 gb για να παψεις επιτελους να παραπληροφορεις τον κοσμο Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν. Εγω μιλαω με αληθειες και γεγονοτα. Εσυ μου λες τις ιστοριες σου για handsfree με ραδιο, για επεκταση μνημης που εκανε γνωστος σου σε μαγαζι, για ΑΚΙΝΔΥΝΟ sar ενω ειναι διπλασιο απτου galaxy κλπ κλπ. Επαναλαμβανω, συνεχισε να υποστηριζεις την αγορα σου, εξαλλου δεν κανεις και τιποτα αλλο εδω και μηνες. Το ποιος μιλαει με γεγονοτα και ποιος λεει "μα θα παρω ενα handsfree με fm" "μα θα το παω στο ταδε καταστημα να του μεγαλωσω τη μνημη" "μα το SAR του nexus ειναι ακινδυνο" "μα ok εχει super AMOLED το galaxy, αλλα η υγρων κρυσταλλων του nexus ειναι πιο καλη (???)" "μα, μα μα" ας το κρινουν οι αναγνωστες. Kαι για να μην ξεχνιομαστε, ΓΕΓΟΝΟΤΑ με ΠΗΓΕΣ και οχι μπλαμπλα ιστοριες στο insomnia: Το μόνο που έχει το Nexus S είναι το φλας στην κάμερα. Τα ακόλουθα είναι αυτά που δεν έχει το Nexus S αλλά έχει το Galaxy S: 01. Super AMOLED οθόνη 02. Gorilla Glass άθραυστο και αγρατζούνιστο τζάμι 03. FM radio 04. TV-out 05. 720p video recording 06. Υποδοχή μSDHC για επέκταση μνήμης 07. 0.24 W/kg SAR 08. Ελληνικό Swype 09. Bluetooth v3.0 10. Μεγαλύτερη αυτονομία Source Και επισης: http://www.insomnia.gr/topic/426472-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1ndroid-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/page__st__60__p__4418653#entry4418653 Tελος συζητησης απτην πλευρα μου, συνεχισε να γραφεις οσα φανταζεσαι οτι συμβαινουν. Λοιπόν επειδή είμαι φοιτητής στην Λάρισα θα πάρω ένα τηλεφωνάκι και αν γίνεται, εκτός του ότι θα πάω, θα σου πάρρω το Galaxy S να το χω γιατί καμιά φορά το curve design με εκνευρίζει με τις θήκες ... Αν παλι αυτο το καταστημα του σαλονικιου27 ΔΕΝ σου βαλει επεκταση μνημης (τι περιεργο, αφου ΔΕΝ γινεται), τοτε εγω δε θα σου ζητησω το nexus. Διοτι οσο καλο κινητο και ναναι, προτιμω τα εξτρα χαρακτηριστικα του γαλαξια
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 επισης στο nexus δεν δουλευει το swype με βαση την προπαγανδα καποιων.αλλα για καποιο περιεργο λογο δουλεψε τελικα.δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο και συντομα θα εχετε και φωτογραφια απο το nexus με μεγαλυτερη μνημη απο 16 gb γιατι εγω δεν μιλαω με αερολογιες και ψεμματα.να φω μετα που θα κρυφτουν μερικοι.οπως ξαναειπα παιρνεις nexus που ειναι πολυ μπροστα και ησυχαζεις. GOOGLE RULES Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν. Εγω μιλαω με αληθειες και γεγονοτα. Εσυ μου λες τις ιστοριες σου για handsfree με ραδιο, για επεκταση μνημης που εκανε γνωστος σου σε μαγαζι, για ΑΚΙΝΔΥΝΟ sar ενω ειναι διπλασιο απτου galaxy κλπ κλπ. Επαναλαμβανω, συνεχισε να υποστηριζεις την αγορα σου, εξαλλου δεν κανεις και τιποτα αλλο εδω και μηνες. Το ποιος μιλαει με γεγονοτα και ποιος λεει "μα θα παρω ενα handsfree με fm" "μα θα το παω στο ταδε καταστημα να του μεγαλωσω τη μνημη" "μα το SAR του nexus ειναι ακινδυνο" "μα ok εχει super AMOLED το galaxy, αλλα η υγρων κρυσταλλων του nexus ειναι πιο καλη (???)" "μα, μα μα" ας το κρινουν οι αναγνωστες. Kαι για να μην ξεχνιομαστε, ΓΕΓΟΝΟΤΑ με ΠΗΓΕΣ και οχι μπλαμπλα ιστοριες στο insomnia: Και επισης: http://www.insomnia.gr/topic/426472-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1ndroid-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/page__st__60__p__4418653#entry4418653 Tελος συζητησης απτην πλευρα μου, συνεχισε να γραφεις οσα φανταζεσαι οτι συμβαινουν. Αν παλι αυτο το καταστημα του σαλονικιου27 ΔΕΝ σου βαλει επεκταση μνημης (τι περιεργο, αφου ΔΕΝ γινεται), τοτε εγω δε θα σου ζητησω το nexus. Διοτι οσο καλο κινητο και ναναι, προτιμω τα εξτρα χαρακτηριστικα του γαλαξια εγω παντως μολις ανεβασω τις φωτο με την παραπνω μνηνη στο κινητο μου το θελω το galaxy για να το δωσω δωρο στο μικρο μου ξαδερφακι και απο την αλλη για να μεινεις χωρις κινητο και ακουγοντας τις συμβουλες μου να πας να παρεις ενα Nexus να δεις και εσυ πως ειναι η ταχυτητα σε ενα κινητο ακομη παντως δεν μου απαντησες αν υποστηριζει NFC το galaxy κατι που θα υποστηριζουν ολα τα κινητα που θα βγαινουν απο δω και περα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Περιμενουμε φωτοshop. Eπειδη μου προτεινεις να παρω το Nexus στα 250 ευρω, δε θα το παιρνα ουτε με σφαιρες παντως, οταν στα ιδια λεφτα παιζουν 2-3 ανωτερα κινητα τηλεφωνα, μεταξυ των οποιων lg optimus 2x (το οποιο και θα ηταν η πρωτη και καλυτερη επιλογη) και επειτα το galaxy s. Ισως το nexus στα 250 να ειναι μια καλη και αξιοπρεπης τριτοτεταρτη επιλογη, σε περιπτωση που δε βρισκει καποιος με τιποτα τα μοντελα που ανεφερα, εξαλλου σε σχεση με το galaxy ειναι λιγα αυτα στα οποια μειονεκτει, οποτε μικρο το κακο. Παρολα αυτα κανεις δεν σου αφαιρει το δικαιωμα να υποστηριζεις την αγορα σου μεχρι τελικης πτωσεως, ισως να το πιστεψεις σε καποια φαση κιολας. Ποσο δε μαλλον οταν εχεις πληρωσει καμια 350-400ρα γιαυτο το κινητο, και σου ρχονται οι τυποι που δωσανε 199ευρω με ενα τηλεφωνο που στις λεπτομερειες ειναι καλυτερο. Συνεχισε να σπαμαρεις τη γνωμη σου λοιπον, οτι κανεις εδω και μηνες δηλαδη. Αναφαιρετο δικαιωμα και για καποιους αλλους να παρουσιαζουν την πραγματικοτητα οπως ειναι και με πηγες, get used to it. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3620
salonikios_27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Περιμενουμε φωτοshop. Eπειδη μου προτεινεις να παρω το Nexus στα 250 ευρω, δε θα το παιρνα ουτε με σφαιρες παντως, οταν στα ιδια λεφτα παιζουν 2-3 ανωτερα κινητα τηλεφωνα, μεταξυ των οποιων lg optimus 2x (το οποιο και θα ηταν η πρωτη και καλυτερη επιλογη) και επειτα το galaxy s. Ισως το nexus στα 250 να ειναι μια καλη και αξιοπρεπης τριτοτεταρτη επιλογη, σε περιπτωση που δε βρισκει καποιος με τιποτα τα μοντελα που ανεφερα, εξαλλου σε σχεση με το galaxy ειναι λιγα αυτα στα οποια μειονεκτει, οποτε μικρο το κακο. Παρολα αυτα κανεις δεν σου αφαιρει το δικαιωμα να υποστηριζεις την αγορα σου μεχρι τελικης πτωσεως, ισως να το πιστεψεις σε καποια φαση κιολας. Ποσο δε μαλλον οταν εχεις πληρωσει καμια 350-400ρα γιαυτο το κινητο, και σου ρχονται οι τυποι που δωσανε 199ευρω με ενα τηλεφωνο που στις λεπτομερειες ειναι καλυτερο. Συνεχισε να σπαμαρεις τη γνωμη σου λοιπον, οτι κανεις εδω και μηνες δηλαδη. Αναφαιρετο δικαιωμα και για καποιους αλλους να παρουσιαζουν την πραγματικοτητα οπως ειναι και με πηγες, get used to it. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3620 μπα 299 το πηρα και εκανα την καλυτερη αγορα εκεινη την περιοδο.αν βρεις το lg 2x στα 249 πες μου να παρω και εγω ενα.αναμεσα στο galaxy Και το nexus Μιλαμε με την προυποθεση οτι εχουν ιδια τιμη 250 δηλαδη.παιρνεις με κλειστα ματια το nexus Που ειναι σαφως καλυτερο.με 199 αν το βρεις παιρνεις galaxy.ελπιζω να σε καλυψα και να μην διαστρεβλωσεις ξανα τα λεγομενα μου.απο τα μονοπυρηνα το nexus s ειναι το κορυφαιο κινητο και μονο αν βρεις 50 ευρω κατω το galaxy επιλεγεις το galaxy.απλα πραγματα και συνεχιζω να ρωταω και να μη παιρνω απαντηση ακομη αν και το γραφω στα ελληνικα. ΤΟ GALAXY S ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ NFC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα