Προς το περιεχόμενο

samsung nexus s

GiannisT13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κοιτα, ακινδυνο δεν ειναι τιποτα ΑΛΛΑ σου λεει οτι σε σχεση με το sgs δεν εχει τεραστια διαφορα το sar και γενικα ειναι σε χαμηλα επιπεδα!

Οχι, ειπε οτι ειναι ακινδυνο, και μετα μου λεει οτι γραφω αναξιοπιστα πραγματα :mrgreen:

0.504 φιλε ειναι το sar του nexus το ειδα απο το βιβλιαρακι της συσκευης.πολυ χαμηλη τιμη ακινδυνο οποτε δεν σε νοιαζει το παιρνεις με κλειστα ματια.οσα ειναι πανω απο 1 το σκεφεσαι 2 και 3 φορες αν θα τα παρεις

Απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις για την αντικειμενικοτητα ορισμενων πραγματων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ειπε αυτος που μας εβαλε τα γυαλια και μας εμαθε οτι το nexus S ειναι ακινδυνο απο θεμα ακτινοβολιας :rolleyes:

Τυφλα να χουν οι γιατροι και τα πανεπιστημια.

Μα κι αυτο που εδωσες για 9020 ΔΕΝ αφορα ραδιοφωνο.

Ειναι σαν να λεω οτι με pathcaki το galaxy S αποκτα φλας στην καμερα. Αφου δεν εχει HARDWARE φλας το galaxy, οπως δεν εχει HARDWARE fm tuner το nexus, τι να σου κανει το patch?

ΥΓ. Οταν βρεις λινκ που να ενεργοποιει ραδιοφωνο στο nexus S να το ξανασυζητησουμε ευχαριστως, μεχρι τοτε μπορειτε να συζητησετε με τον σαλονικιο27 για το κατα φαντασια patch που βαζει ραδιοφωνο στο nexus S, χωρις καν ραδιοφωνικο δεκτη.

δεν μου απαντας ομως εχω ραδιογωνο στο nexus s με τα hands free μου η μηπως ειναι ψευτικα αυτα που σου δειξα.ετσι οπως στο galaxy που εχει μολις 8 gb μνηνη πρεπει να δωσεις λεφτα για να παρεις καρτα και να την επεκτεινεις ετσι και στο nexus πρεπει να δωσεις λεφτα να παρεις τα hands free που σου δειξα και θα χεις ραδιοφωνο.απλα πραγματα αλλα συνεχιζεις να μην ξερεις τι να απαντησεις.οσο για το sar απο την στιγμη που εχουν θεσεις σαν ανωτατο οριο το 2 και το nexus s εχει 0,5 το οποιο ειναι απο τα πιο χαμηλα δεν υπαρχει λογος να το κοιτας.εσυ πες μας οτι επειδη εχει 0.27 το galaxy ειναι πιο ασφαλες.οτιδηποτε ειναι κατω απο 1 το παιρνεις απο τη στιγμη που σαρεσει αν ειναι δεν θα αγοραζε κανεις κανενα κινητο

Οχι, ειπε οτι ειναι ακινδυνο, και μετα μου λεει οτι γραφω αναξιοπιστα πραγματα :mrgreen:

Απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις για την αντικειμενικοτητα ορισμενων πραγματων.

πιανεσε απο μια φραση που δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβες τι εννοει.με τη λογικη σου κανεις δεν πρεπει να παιρνει κινητο γιατι και το 0.27 ειναι επικινδυνο και το 0,5 και το 0,10.απλα και ομορφα το 0.5 με βαση τις τιμες sar των κνητων συγκατελεγεται μεταξυ των πολυ χαμηλων τιμων οποτε ειναι μια χαρα.αναξιο σχολιασμου ειναι και τσαμπα ανοιξες τετοια κουβεντα αφου δεν ασχολειτε κανεις το sar συσκευων που εχουν τοσο χαμηλη τιμη.για το neo-v ελεγε το παιδι που εχει πανω απο 1

κοιτα, ακινδυνο δεν ειναι τιποτα ΑΛΛΑ σου λεει οτι σε σχεση με το sgs δεν εχει τεραστια διαφορα το sar και γενικα ειναι σε χαμηλα επιπεδα!

μην ψαχνεις να βγαλεις ακρη απλα δεν μπορει να απαντησει με επιχειρηματα και λεει αλλα λογια να γαπιομαστε.μιλουσαμε για ραδιο και του απεδειξα οτι εχω ραδιο με hands free οπως εχει και αυτος ραδιο με hands free και το γυρισε στο sar χωρις παλι να εχει νοημα αφου και το nexus εχει αρκετα χαμηλη τιμη.τελοσπαντων τα υπερ του nexus s σαν συσκευη ειναι παρα πολλα και μονο αν βρεις galaxy 50 ευρω φτηνοτερο το παιρνεις

Ειπε αυτος που μας εβαλε τα γυαλια και μας εμαθε οτι το nexus S ειναι ακινδυνο απο θεμα ακτινοβολιας :rolleyes:Τυφλα να χουν οι γιατροι και τα πανεπιστημια.Μα κι αυτο που εδωσες για 9020 ΔΕΝ αφορα ραδιοφωνο.Ειναι σαν να λεω οτι με pathcaki το galaxy S αποκτα φλας στην καμερα. Αφου δεν εχει HARDWARE φλας το galaxy, οπως δεν εχει HARDWARE fm tuner το nexus, τι να σου κανει το patch?ΥΓ. Οταν βρεις λινκ που να ενεργοποιει ραδιοφωνο στο nexus S να το ξανασυζητησουμε ευχαριστως, μεχρι τοτε μπορειτε να συζητησετε με τον σαλονικιο27 για το κατα φαντασια patch που βαζει ραδιοφωνο στο nexus S, χωρις καν ραδιοφωνικο δεκτη.Το αλλο το patch το ακουσατε? Βαζεις λεει patch στον εγκεφαλο του ibiza και γινεται ferrari! To εβαλα και στο δικο μου, δοκιμασμενο, απλα δε βρισκω λινκ τωρα

κοιτα, το nexus s εχει το hardware για ραδιοφωνο απλα ειναι κλειδωμενο!

δεν μου απαντας ομως εχω ραδιογωνο στο nexus s με τα hands free μου η μηπως ειναι ψευτικα αυτα που σου δειξα.ετσι οπως στο galaxy που εχει μολις 8 gb μνηνη πρεπει να δωσεις λεφτα για να παρεις καρτα και να την επεκτεινεις ετσι και στο nexus πρεπει να δωσεις λεφτα να παρεις τα hands free που σου δειξα και θα χεις ραδιοφωνο

Ποιος δεν ξερει τι να απαντησει αφου στα ειπα 10 φορες και πιπιλας την ιδια καραμελα εδω και κατι μηνες, απλα για να υποστηριξεις την δικη σου αγορα.

Παμε 11η φορα.

Για το ραδιοφωνο: ΔΕΝ εχει το nexus S ενσωματωμενο ραδιο, αντιθετα εχει το galaxy S. Οπως αντιστοιχα δεν εχει φλας το galaxy. Τελος συζητησης. Tα περι handsfree με ραδιο κλπ κλπ, δεν αφορουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητου. Θες εξτρα εξοπλισμο για να ακουσεις ραδιο στο nexus, fact.

Για την μνημη: Ειναι πραγματικα αστειο ενα nexus fanboy να μιλαει για την μνημη. Μιλαμε για κινητο που εχει 16gb μνημη και ΔΕΝ επεκτεινεται. Σε αντιθεση με το galaxy που ερχεται με 8gb και φτανει ΟΣΟ θες διοτι κανει το αυτονοητο που δεν κανει το σουπερ ντουπερ nexus: Δεχεται καρτα μνημης. Και προφανως αν του βαλω καρτα μνημης δε θα του βαλω 8gb για να φτασω τα 16 του nexus, αλλα θα του βαλω αρκετη παραπανω για να γραφω 720p video με τις ωρες (το nexus δεν γραφει καν βιντεο σε τετοια αναλυση), να το γεμισω mp3, video clip, φωτογραφιες η ακομα και να το χρησιμοποιω ως ενα τεραστιο φλασακι για μεταφορα διαφορων αρχειων. Το nexus τα κανει αυτα, αλλα καποια στιγμη γεμιζει και δεν παιρνει παραπανω μνημη. Αυτη ειναι η διαφορα στο θεμα της μνημης.

Οθονη: Τα ειπαμε. Το galaxy super AMOLED, το nexus υγρων κρυσταλλων... Το galaxy gorilla glass αγρατζουνιστη, το nexus θελει πλαστικο καλυμα.

Video: Ειπα και παραπανω. Το galaxy γραφει εως και 720p video, κατι που δεν κανει το nexus το οποιο γραφει μεν βιντεο, χαμηλοτερης αναλυσης δε.

Τιμη: Eπαιζε στα 50 ευρω φθηνοτερο το galaxy λογω προσφορας, τωρα ειναι στα ιδια ΠΑΡΟΛΟ που το galaxy κυκλοφορησε αρκετα νωριτερα απτο nexus.

απλα πραγματα αλλα συνεχιζεις να μην ξερεις τι να απαντησεις.οσο για το sar απο την στιγμη που εχουν θεσεις σαν ανωτατο οριο το 2 και το nexus s εχει 0,5 το οποιο ειναι απο τα πιο χαμηλα δεν υπαρχει λογος να το κοιτας.εσυ πες μας οτι επειδη εχει 0.27 το galaxy ειναι πιο ασφαλες.οτιδηποτε ειναι κατω απο 1 το παιρνεις απο τη στιγμη που σαρεσει αν ειναι δεν θα αγοραζε κανεις κανενα κινητο

Οτιδηποτε ειναι κατω απο 1 ειπες πριν οτι ειναι ΑΚΙΝΔΥΝΟ.

Απο κει και περα το galaxy S, εκπεμπει την ΜΙΣΗ ακτινοβολια απο αυτην που εκπεμπει το nexus. Το πως θα το μεταφρασεις εσυ αυτο (ακινδυνο επειδη ειναι κατω απο 1/αμα σου αρεσει το παιρνεις γιατι ειναι κατω απο 1 κλπ) δεν μας απασχολει. Η ουσια ειναι οτι αυτος που ενδιαφερεται και ρωταει για το SAR, καλο ειναι να ξερει οτι το nexus S εκπεμπει διπλασια ισχυ ακτινοβολιας απτο galaxy, συμφωνα με επισημες μετρησεις.

Ποιος δεν ξερει τι να απαντησει αφου στα ειπα 10 φορες και πιπιλας την ιδια καραμελα ως σωστο fanboy?

Παμε 11η φορα.

Για το ραδιοφωνο: ΔΕΝ εχει το nexus S ενσωματωμενο ραδιο, αντιθετα εχει το galaxy S. Οπως αντιστοιχα δεν εχει φλας το galaxy. Τελος συζητησης. Tα περι handsfree με ραδιο κλπ κλπ, δεν αφορουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητου. Θες εξτρα εξοπλισμο για να ακουσεις ραδιο στο nexus, fact.

Για την μνημη: Ειναι πραγματικα αστειο ενα nexus fanboy να μιλαει για την μνημη. Μιλαμε για κινητο που εχει 16gb μνημη και ΔΕΝ επεκτεινεται. Σε αντιθεση με το galaxy που ερχεται με 8gb και φτανει ΟΣΟ θες διοτι κανει το αυτονοητο που δεν κανει το σουπερ ντουπερ nexus: Δεχεται καρτα μνημης. Και προφανως αν του βαλω καρτα μνημης δε θα του βαλω 8gb για να φτασω τα 16 του nexus, αλλα θα του βαλω αρκετη παραπανω για να γραφω 720p video με τις ωρες (το nexus δεν γραφει καν βιντεο σε τετοια αναλυση), να το γεμισω mp3, video clip, φωτογραφιες η ακομα και να το χρησιμοποιω ως ενα τεραστιο φλασακι για μεταφορα διαφορων αρχειων. Το nexus τα κανει αυτα, αλλα καποια στιγμη γεμιζει και δεν παιρνει παραπανω μνημη. Αυτη ειναι η διαφορα στο θεμα της μνημης.

Οθονη: Τα ειπαμε. Το galaxy super AMOLED, το nexus υγρων κρυσταλλων... Το galaxy gorilla glass αγρατζουνιστη, το nexus θελει πλαστικο καλυμα.

Τιμη: Eπαιζε στα 50 ευρω φθηνοτερο το galaxy, τωρα ειναι στα ιδια.

Απο κει και περα το galaxy S, εκπεμπει την ΜΙΣΗ ακτινοβολια απο αυτην που εκπεμπει το nexus. Το πως θα το μεταφρασεις εσυ αυτο (ακινδυνο επειδη ειναι κατω απο 1/αμα σου αρεσει το παιρνεις γιατι ειναι κατω απο 1 κλπ) δεν μας απασχολει. Η ουσια ειναι οτι αυτος που ενδιαφερεται και ρωταει για το SAR, καλο ειναι να ξερει οτι το nexus S εκπεμπει διπλασια ισχυ ακτινοβολιας απτο galaxy, συμφωνα με επισημες μετρησεις.

το διπλασια εχει διαφορα.το 0.5 απο το 1 ειναι διπλασιο αλλα εχει διαφορα 0.5.το 0.27 του galaxy απο το 0.5 του nexus εχει διαφορα 0.23.για μενα τιποτα δεν ειναι οπως και τον περισσοτερο κοσμο εσυ προσπαθεις να βγαλεις ξυγγι απο τη μυγα.για να επεκτεινεις την μνημη του galaxy θες εξτρα εξοπλισμο να πας να αγορασεις καρτα και θα χρειαστει σιγουρα γιατι τα 8 που εχει ειναι λιγα.απο την αλλη το nexus εχει 16 τον διπλασιο χωρο δηλαδη και ειναι υπεραρκετα αλλωστε ο καθε αγοραστης ξερει τις αναγκες του σε χωρο.οποτε εγω επειδη ετσι κιαλλιως θα αγοραζα bluetooth handsfree πηρα αυτα και εχω και ραδιο στην κινηταρα μου.πειραζει που ειναι τοσο απλο το να εχεις ραδιο?

http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html

εχω ενα ολοκληρωμενο κινητο με φλας για να τραβαω φωτο τη νυχτα με ραδιο με επισημη ics και με τις καλυτερες custom ics γιατι πατησαν πανω στην επισημη για να φτιαχτουν και ετσι γινονται οι σωστες και καλες ρομ.καλη χρονια να εχεις τα λεμε

Ποιος δεν ξερει τι να απαντησει αφου στα ειπα 10 φορες και πιπιλας την ιδια καραμελα ως σωστο fanboy?

Παμε 11η φορα.

Video: Ειπα και παραπανω. Το galaxy γραφει εως και 720p video, κατι που δεν κανει το nexus το οποιο γραφει μεν βιντεο, χαμηλοτερης αναλυσης δε.

Τιμη: Eπαιζε στα 50 ευρω φθηνοτερο το galaxy, τωρα ειναι στα ιδια.

για το ραδιοφωνο ξαναλεω οτι το nexus s εχει το hardware για ραδιοφωνο απλα ειναι κλειδωμενο και με το patchακι ξεκλειδωνει! οσο για την μνημη στο galaxy s οντως μπορεις να βαλεις αλλα για να εχεις την ταχυτητα της μνημης του nexus s χρειαζεσαι class10++ οπου ξερεις ποσο κοστιζουν;

πανω-κατω το nexus s ειναι ενα galaxy s, με μικροδιαφορες όπως οτι το ns εχει (πολυ) πιο γρηγορο λειτουργικο και φλας ενω το galaxy s εχει ξεκλειδωτο ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη, και ξερεις γιατι; Γιατι αν το ns ειχε κι αυτο ξεκλειδωτο ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη το sgs δεν θα το επαιρνε κανεις!

οτι και να κανουμε αυτα τα δυο κινητα ειναι απο αποψη hardware (εκτος απο το φλας) ολοιδια!

για το ραδιοφωνο ξαναλεω οτι το nexus s εχει το hardware για ραδιοφωνο απλα ειναι κλειδωμενο και με το patchακι ξεκλειδωνει! οσο για την μνημη στο galaxy s οντως μπορεις να βαλεις αλλα για να εχεις την ταχυτητα της μνημης του nexus s χρειαζεσαι class10++ οπου ξερεις ποσο κοστιζουν;

πανω-κατω το nexus s ειναι ενα galaxy s, με μικροδιαφορες όπως οτι το ns εχει (πολυ) πιο γρηγορο λειτουργικο και φλας ενω το galaxy s εχει ξεκλειδωτο ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη, και ξερεις γιατι; Γιατι αν το ns ειχε κι αυτο ξεκλειδωτο ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη το sgs δεν θα το επαιρνε κανεις!

οτι και να κανουμε αυτα τα δυο κινητα ειναι απο αποψη hardware (εκτος απο το φλας) ολοιδια!

ετσι ακριβως ειναι φιλε η samsung απλα συμφωνησε στο να μην εχει ραδιο το nexus και επεκταση μνημης γιατι τοτε ολοι το κινητο της google θα επαιρναν και δεν θα πουλουσε ουτε ενα γαλαξια.σαν λειτουργια λογισμικο ταχυτητα κτλ ειναι μερα με τη νυχτα τα 2 κινητα.το nexus ειναι σα να εχεις το corsa το opc και το galaxy ειναι σα να εχεις το απλο το corsa το 1.4 με τα 90 αλογα

Corsa OPC το nexus S και corsa 1.4 το galaxy S. :mrgreen:

Οτι ναναι.

ΥΓ. Πλεον, εκτος απο το οτι το nexus S ειναι ακινδυνο στην ακτινοβολια του, μαθαινουμε και τα στρατηγικα σχεδια της samsung και της google στο marketing κινητης τηλεφωνιας :rolleyes:

Να πω για το γυαλί ότι μπορεί να μην είναι της conrning (gorilla glass) δεν σημαίνει ότι και το γυαλί είναι εύκολο να σπάσει ή να γραντζουνιστεί. Έχει την ίδια αντοχή με το γυαλί της corning τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει εγώ μην πω και παραπάνω (υπερβολή που ΔΕΝ ισχύει) το δικό μου Nexus δεν έχει γρατζουνιά στην οθόνη παρόλου που έχει πέσει και φαίνονται σημαδάκια τριγύρω από το γυαλί ενώ το Galaxy S της κοπέλας μου έχει γρατζουνιά στην οθόνη (πως την έκανε θα 'θελα να 'ξερα :P)...

ετσι ακριβως ειναι φιλε η samsung απλα συμφωνησε στο να μην εχει ραδιο το nexus και επεκταση μνημης γιατι τοτε ολοι το κινητο της google θα επαιρναν και δεν θα πουλουσε ουτε ενα γαλαξια.σαν λειτουργια λογισμικο ταχυτητα κτλ ειναι μερα με τη νυχτα τα 2 κινητα.το nexus ειναι σα να εχεις το corsa το opc και το galaxy ειναι σα να εχεις το απλο το corsa το 1.4 με τα 90 αλογα

ακριβως! δεν ξερω αν ειναι περιορισμενες οι δυνατοτητες του sgs η οχι αλλα το ns πεταει σε αντιθεση με το ξαδελφακι του... (εννοειται με official roms, ε; )

Corsa OPC το nexus S και corsa 1.4 το galaxy S. :mrgreen:

Οτι ναναι.

ΥΓ. Πλεον, εκτος απο το οτι το nexus S ειναι ακινδυνο στην ακτινοβολια του, μαθαινουμε και τα στρατηγικα σχεδια της samsung και της google στο marketing κινητης τηλεφωνιας :rolleyes:

αυτη τη στιγμη εχω τα hands free μου και ακουω ραδιο με το nexus s.πειραζει που εχω και ραδιο?

Να πω για το γυαλί ότι μπορεί να μην είναι της conrning (gorilla glass) δεν σημαίνει ότι και το γυαλί είναι εύκολο να σπάσει ή να γραντζουνιστεί. Έχει την ίδια αντοχή με το γυαλί της corning τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει εγώ μην πω και παραπάνω (υπερβολή που ΔΕΝ ισχύει) το δικό μου Nexus δεν έχει γρατζουνιά στην οθόνη παρόλου που έχει πέσει και φαίνονται σημαδάκια τριγύρω από το γυαλί ενώ το Galaxy S της κοπέλας μου έχει γρατζουνιά στην οθόνη (πως την έκανε θα 'θελα να 'ξερα :P)...

οσο για την οθονη το nexus s εχει curved (καμπυλωτή) οθονη και contour display κατι που ουτε με επεμβαση δεν θα αποκτησει το galaxy s

Οπως ελεγε και ο nikoskon η παρεα ξανασυναντηθηκε... Καλη παραπληροφορηση.

θα συμφωνησω απολυτα που ειναι εκεινη η ψυχη που προσπαθουσε να πεισει τον κοσμο οτι το galaxy ειναι καλυτερο απο το nexus.χαχαχαχα.ευτυχως που δεν επιρεαστηκε ο κοσμος και ευτυχως που αρκετα μαγαζια εχουν εξειδικευμενο προσωπικο το οποιο θα σε διαβεβαιωσει αμεσως οτι το nexus ειναι απλα καλυτερο κινητο απο το galaxy.

GOOGLE RULES

Οπως ελεγε και ο nikoskon η παρεα ξανασυναντηθηκε... Καλη παραπληροφορηση. Οσοι ψαχνουν απλως για πληροφοριες, κρινουν.

Ωραια! δλδ εμεις φταιμε που το κινητο μας δεν σερνεται και παιζει ραδιοφωνο; οπως ειπες κι εσυ οσοι ψαχνουν απλως για πληροφοριες κρινουν,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...