Προς το περιεχόμενο

samsung nexus s

GiannisT13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατρος ο φιλος? Αφου δεν εχει αποδειχθει ποιες τιμες ειναι ακινδυνες και ποιες επικινδυνες, ξερεις κατι παραπανω?

Αν τον νοιαζει το SAR δε βλεπω αλλη επιλογη απτο galaxy που εχει το ΜΙΣΟ sar απο το nexus και ενσωματωνει και παραπανω χαρακτηριστικα και ειναι και πιο φθηνο λογω προσφορας :-)

YΓ. Σημερα μαθαμε οτι υπαρχει ΑΚΙΝΔΥΝΟ κινητο...Βρε μπραβο...

εντελως ακινδυνο δεν ειναι ουτε το φαγητο που τρως.απλα το επιτρεπτο οριο ειναι 2 και κατω.οταν σου λεει οτι εχει μεγιστο 0.50 τοτε σε κανονικη λειτουργια ειναι σιγουρα πιο χαμηλο οποτε δεν σε απασχολει το sar απο τη στιγμη που ειναι μεσα στις 2-3 συσκευες με το χαμηλοτερο sar.εχει ληθει αυτο το θεμα με το sar εχει χαμηλο και το nexus οποτε μετα το επιλεγει γιατι πολυ απλα ειναι καλυτερη συσκευη με καλυτερη υποστηριξη.αυτη ειναι η γνωμη εσυ μπορει να εχεις αλλη γνωμη αλλος μπορει να εχει αλλη.

Κ'εγω Galaxy S ψηφιζω στα 199.

αν το βρει τοσο και γω galaxy s του προτεινω.αλλα αν δεν το βρει τοτε nexus με κλειστα ματια απο τη στιγμη που εχουν ιδια τιμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εντελως ακινδυνο δεν ειναι ουτε το φαγητο που τρως.απλα το επιτρεπτο οριο ειναι 2 και κατω.οταν σου λεει οτι εχει μεγιστο 0.50 τοτε σε κανονικη λειτουργια ειναι σιγουρα πιο χαμηλο οποτε δεν σε απασχολει το sar απο τη στιγμη που ειναι μεσα στις 2-3 συσκευες με το χαμηλοτερο sar.εχει ληθει αυτο το θεμα με το sar εχει χαμηλο και το nexus οποτε μετα το επιλεγει γιατι πολυ απλα ειναι καλυτερη συσκευη με καλυτερη υποστηριξη.αυτη ειναι η γνωμη εσυ μπορει να εχεις αλλη γνωμη αλλος μπορει να εχει αλλη.

αν το βρει τοσο και γω galaxy s του προτεινω.αλλα αν δεν το βρει τοτε nexus με κλειστα ματια απο τη στιγμη που εχουν ιδια τιμη

Οχι, δεν ακουω τη γνωμη σου ουτε του αλλου ουτε τη δικη μου, διοτι πολυ απλα δε χωραει η δικη μας γνωμη σε τετοια θεματα. Η επιστημονικη κοινοτητα εχει αποφανθει οτι δε γνωριζει σε ποια ισχυ ειναι ακινδυνη η ακτινοβολια και σε ποια επικινδυνη και απλως η ΕΕ καθορισε ενα ανωτατο επιτρεπο οριο, χωρις να σημαινει οτι ειναι και ασφαλες.

Για παραδειγμα και το 0.50 και το 0.10 ακομα μπορει να ειναι ΑΚΡΩΣ επικινδυνα, κανεις δεν το ξερει.

Ειναι σαν να λεμε οτι οταν εχει οριο ταχυτητας 120km/h ενας δρομος, τοτε αν πας με 110 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σκοτωνεσαι. Κατι που δεν ισχυει. Αυτο που ισχυει ομως, ειναι οτι αν πας με 80km/h σιγουρα εχεις μικροτερες πιθανοτητες να σκοτωθεις απο αυτον που παει με 110.

Απο κει και περα εξηγησε μου λιγο γιατι το nexus S ειναι καλυτερη συσκευη, με LCD οθονη αντι για super amoled, χωρις ΚΑΝ ραδιοφωνο, χωρις να παιρνει επεκταση μνημης και χωρις να γραφει 720p video?

Επειδη εχει ledaki στην καμερα? :rolleyes:

Οσο για την υποστηριξη officially εχει καλυτερη ναι. Απο custom developers οχι :)

Και στην ιδια τιμη, ειναι καλυτερη επιλογη το galaxy, οι λογοι εχουν εξηγηθει πολλακις και σε αυτο και σε αλλα thread. Οποιος επιθυμει το καταλαβαινει.

Οχι, δεν ακουω τη γνωμη σου ουτε του αλλου ουτε τη δικη μου, διοτι πολυ απλα δε χωραει η δικη μας γνωμη σε τετοια θεματα. Η επιστημονικη κοινοτητα εχει αποφανθει οτι δε γνωριζει σε ποια ισχυ ειναι ακινδυνη η ακτινοβολια και σε ποια επικινδυνη και απλως η ΕΕ καθορισε ενα ανωτατο επιτρεπο οριο, χωρις να σημαινει οτι ειναι και ασφαλες.

Για παραδειγμα και το 0.50 και το 0.10 ακομα μπορει να ειναι ΑΚΡΩΣ επικινδυνα, κανεις δεν το ξερει.

Ειναι σαν να λεμε οτι οταν εχει οριο ταχυτητας 120km/h ενας δρομος, τοτε αν πας με 110 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σκοτωνεσαι. Κατι που δεν ισχυει. Αυτο που ισχυει ομως, ειναι οτι αν πας με 80km/h σιγουρα εχεις μικροτερες πιθανοτητες να σκοτωθεις απο αυτον που παει με 110.

Απο κει και περα εξηγησε μου λιγο γιατι το nexus S ειναι καλυτερη συσκευη, με LCD οθονη αντι για super amoled, χωρις ΚΑΝ ραδιοφωνο, χωρις να παιρνει επεκταση μνημης και χωρις να γραφει 720p video?

Επειδη εχει ledaki στην καμερα? :rolleyes:

Οσο για την υποστηριξη officially εχει καλυτερη ναι. Απο custom developers οχι :)

Και στην ιδια τιμη, ειναι καλυτερη επιλογη το galaxy, οι λογοι εχουν εξηγηθει πολλακις και σε αυτο και σε αλλα thread. Οποιος επιθυμει το καταλαβαινει.

επεκταση μνημης δεν εχει και το iphone αλλα ειναι πανακριβο και το προτιμαει πολυς κοσμος.16 gb εχει το nexus ενσωματωμενα που ειναι αρκετα για τους περισσοτερους χρηστες.8 εχει το galaxy s .για να το επεκτεινεις θελει να δωσεις κιαλλα λεφτα να παρεις καρτα και για να εχεις ιδια ταχυτητα διαβασματος για γραψιματος πρεπει να παρεις 10class καρτα που κοστιζει αρκετα.αυτο ειναι στο χερι του αγοραστη να κρινει αν του φτανουν τα 16 gb η οχι.οι μονες ουσιαστικες διαφορες που δεν λυνονται ειναι οτι το nexus εχει φλας και το galaxy amoled οθονη.αυτα δεν αλλαζουν οτι και να κανεις και δεν μπορεις να τα εχεις.ραδιο με ενα hands free των 20 ευρω μπορεις να εχεις δεν ειναι το θεμα οτι αν σου ειναι απαραιτητο δεν μπορεις να το βρεις.επισης αν θες nexus με amoled υπαρχει απλα ειναι αρκετα πιο ακριβο γιατι ειναι συνολικα καλυτερο κινητο το nexus.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:καλυτερη οθονη το galaxy στο μαυρο κυριως γιατι σταλλα το ιδιο ειναι καλυτερο κινητο το nexus σαν συμπεριφορα και σαν ταχυτητα με το τελευταιο λογισμικο και πολυ καλυτερες custom rom ICS αφου πατανε στην επισημη ics του κινητου η οποια επισημη δεν υπαρχει για το galaxy.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ραδιο με ενα hands free των 20 ευρω μπορεις να εχεις δεν ειναι το θεμα οτι αν σου ειναι απαραιτητο δεν μπορεις να το βρεις.

Ε ενταξει οποτε αμα θες φλας στην καμερα του galaxy S παιρνεις εναν φακο με 10 ευρω και εισαι κομπλε, οριστε λοιπον εχει και το galaxy φλας στην καμερα... :rolleyes:

Τα υπολοιπα που λες εχουν απαντηθει επαρκως ηδη. Αποτι φαινεται αρνεισαι να τα καταλαβεις και ειναι δικαιωμα σου (εδω ανελαβες χρεη γιατρου στη θεση του γιατρου για το οτι το nexus ειναι ακινδυνο απο πλευρας ακτινοβολιας...), ωστοσο οποιος επιθυμει τα διαβαζει και βγαζει τα συμπερασματα του.

YΓ. Το επιχειρημα "ειναι καλυτερο επειδη ειναι ακριβοτερο" τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

Ακριβοτερο ειναι το nexus:

A. γιατι η samsung το εβγαλε καμποσους μηνες πιο μετα

B. γιατι το samsung το σκοτωνει η mediamarkt. Κατα τ'αλλα ακριβοτερο ειναι το galaxy παροτι παλαιοτερο σε κυκλοφορια :-)

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Ε ενταξει οποτε αμα θες φλας στην καμερα του galaxy S παιρνεις εναν φακο με 10 ευρω και εισαι κομπλε, οριστε λοιπον εχει και το galaxy φλας στην καμερα... :rolleyes:

φιλε εισαι αλλα λογια να αγαπιομαστε.για να λειτουργησει το ραδιο στο galaxy δεν χρειαζεται να βαλεις τα hands free σαν κεραια?η απαντηση ειναι ναι.και στο nexus για να εχεις ραδιο απλα τα hands free θα εχεις αλλα οχι τα μανισια που εχει η συσκευασια μεσα.δεν θα κουβαλας κατι εξτρα απλα ενα hands free οπως και στο galaxy για να εχεις ραδιο.δεν μπορω να καταλαβω τι δεν καταλαβαινεις και μου μιλας για φακους και ιστοριες για αγριους.να πω να δουλευε το ραδιο του galaxy χωρις hands free να σου πω ενταξει αλλα και εκεινο hands free θελει για να δουλεψει.

φιλε εισαι αλλα λογια να αγαπιομαστε.για να λειτουργησει το ραδιο στο galaxy δεν χρειαζεται να βαλεις τα hands free σαν κεραια?η απαντηση ειναι ναι.και στο nexus για να εχεις ραδιο απλα τα hands free θα εχεις αλλα οχι τα μανισια που εχει η συσκευασια μεσα.δεν θα κουβαλας κατι εξτρα απλα ενα hands free οπως και στο galaxy για να εχεις ραδιο.δεν μπορω να καταλαβω τι δεν καταλαβαινεις και μου μιλας για φακους και ιστοριες για αγριους.να πω να δουλευε το ραδιο του galaxy χωρις hands free να σου πω ενταξει αλλα και εκεινο hands free θελει για να δουλεψει.

το nexus s παιζει ραδιο και χωρις ακουστικα/ιντερνετ, απλα φλασαρεις ενα fixακι που εχει βγει στο xda!

το nexus s παιζει ραδιο και χωρις ακουστικα/ιντερνετ, απλα φλασαρεις ενα fixακι που εχει βγει στο xda!

Το nexus?

Link μπορεις να μας δωσεις?

Το nexus?

Link μπορεις να μας δωσεις?

τωρα βρηκα αυτο αλλα εγω ειχα περασει στο δικο μου ενα αλλο που σου ειχε και για αλλα κινητα!

Μιλαμε σιγουρα για ραδιοφωνο? :rolleyes:

Παραθετω απο το φορουμ τους, αυτο:

Why do I need to flash/update my Radio (Baseband)?

It is actually depends on which area you're located. Some area (countries) will able to get stronger signal and faster data connection with the latest KD1 radio while some area will able to get stronger signal and faster data connection with the older KB3 radio

το εβαλες και δουλεψε?το πιο πιθανο ειναι να δουλευει στο 9020

quoted for emphasis απο το ΦΟΡΟΥΜ που εχουν ανεβασει το patch. Σας εβαλα και bold:

Why do I need to flash/update my Radio (Baseband)?

It is actually depends on which area you're located. Some area (countries) will able to get stronger signal and faster data connection with the latest KD1 radio while some area will able to get stronger signal and faster data connection with the older KB3 radio

Aλλο πραγμα το radio που θα θελατε εσεις και αλλο πραγμα το radio που συζητουν στο forum :rolleyes:

Και ουδεμια σχεση το εν λογω patch με ραδιοφωνο... Τετοιες ραδιο αρβυλες ουτε στην 214 μηχανοκινητη ταξιαρχια πεζικου δεν ακουγαμε...

Πιο απλα. Δεν γινεται μια συσκευη με ενα patch/λογισμικο/κωδικα να γινει ραδιοφωνο οταν δεν εχει KAN FM tuner.

Τι αλλο θα διαβασουμε εδω...

http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html

εγω παντως εχω παρει αυτα τα hands free και εχω ραδιοφωνο αν και σπανια το χρησιμοποιω

quoted for emphasis απο το ΦΟΡΟΥΜ που εχουν ανεβασει το patch. Σας εβαλα και bold:

Aλλο πραγμα το radio που θα θελατε εσεις και αλλο πραγμα το radio που συζητουν στο forum :rolleyes:

Και ουδεμια σχεση το εν λογω patch με ραδιοφωνο... Τετοιες ραδιο αρβυλες ουτε στην 214 μηχανοκινητη ταξιαρχια πεζικου δεν ακουγαμε...

Πιο απλα. Δεν γινεται μια συσκευη με ενα patch/λογισμικο/κωδικα να γινει ραδιοφωνο οταν δεν εχει KAN FM tuner.

Τι αλλο θα διαβασουμε εδω...

αστο φιλε εδω εσυ μας μιλουσες για φακους χθες.εγω το ξερω οτι δεν υπαρχει ραδιο αλλα οπως βλεπεις παιρνωντας αλλα hands free αντι για τα μανισια μια χαρα εχω ραδιο οποτε δεν παιζει τετοιο προβλημα με τη συσκευη.και εσυ hands free εχεις για να ακους ραδιο και εγω hands free εχω

Μιλαμε σιγουρα για ραδιοφωνο? :rolleyes:Παραθετω απο το φορουμ τους, αυτο:

quoted for emphasis απο το ΦΟΡΟΥΜ που εχουν ανεβασει το patch. Σας εβαλα και bold:Aλλο πραγμα το radio που θα θελατε εσεις και αλλο πραγμα το radio που συζητουν στο forum :rolleyes: Και ουδεμια σχεση το εν λογω patch με ραδιοφωνο... Τετοιες ραδιο αρβυλες ουτε στην 214 μηχανοκινητη ταξιαρχια πεζικου δεν ακουγαμε...Πιο απλα. Δεν γινεται μια συσκευη με ενα patch/λογισμικο/κωδικα να γινει ραδιοφωνο οταν δεν εχει KAN FM tuner. Τι αλλο θα διαβασουμε εδω...

επαναλαμβανω οτι περασα καποιο αλλο μονο που τωρα δεν το βρηκα (9023)

αστο φιλε εδω εσυ μας μιλουσες για φακους χθες.εγω το ξερω οτι δεν υπαρχει ραδιο αλλα οπως βλεπεις παιρνωντας αλλα hands free αντι για τα μανισια μια χαρα εχω ραδιο οποτε δεν παιζει τετοιο προβλημα με τη συσκευη.και εσυ hands free εχεις για να ακους ραδιο και εγω hands free εχω

Ειπε αυτος που μας εβαλε τα γυαλια και μας εμαθε οτι το nexus S ειναι ακινδυνο απο θεμα ακτινοβολιας :rolleyes:

Τυφλα να χουν οι γιατροι και τα πανεπιστημια.

επαναλαμβανω οτι περασα καποιο αλλο μονο που τωρα δεν το βρηκα (9023)

Μα κι αυτο που εδωσες για 9020 ΔΕΝ αφορα ραδιοφωνο.

Ειναι σαν να λεω οτι με pathcaki το galaxy S αποκτα φλας στην καμερα. Αφου δεν εχει HARDWARE φλας το galaxy, οπως δεν εχει HARDWARE fm tuner το nexus, τι να σου κανει το patch?

ΥΓ. Οταν βρεις λινκ που να ενεργοποιει ραδιοφωνο στο nexus S να το ξανασυζητησουμε ευχαριστως, μεχρι τοτε μπορειτε να συζητησετε με τον σαλονικιο27 για το κατα φαντασια patch που βαζει ραδιοφωνο στο nexus S, χωρις καν ραδιοφωνικο δεκτη.

Το αλλο το patch το ακουσατε? Βαζεις λεει patch στον εγκεφαλο του ibiza και γινεται ferrari! To εβαλα και στο δικο μου, δοκιμασμενο, απλα δε βρισκω λινκ τωρα

Ειπε αυτος που μας εβαλε τα γυαλια και μας εμαθε οτι το nexus S ειναι ακινδυνο απο θεμα ακτινοβολιας :rolleyes:

κοιτα, ακινδυνο δεν ειναι τιποτα ΑΛΛΑ σου λεει οτι σε σχεση με το sgs δεν εχει τεραστια διαφορα το sar και γενικα ειναι σε χαμηλα επιπεδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...