jeanthira7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Επειδή σκοπεύω (w810i->μετά από 5 χρόνια και είναι τούρμπο) να αγοράσω κινητό και θα ήθελα να αξίζει τον κόπο θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό που να τα συνδυάζει όλα: Καλή κάμερα για φώτος-βίντεος: από 8 mp και πάνω Εσωτερική μνήμη μπόλικη Δυνατότητα να μπορώ να περνάω πολλές εφαρμογές π.χ. android ή iphone 4. Να έχει περιορισμένες διαστάσεις (όσο γίνεται) και φυσικά χαμηλό δείκτη SAR (όσο γίνεται). Τα φώτα σας...
tsourakis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε δεν μας είπες το πιο σημαντικό...! Ποιο είναι το budget σου..?!
jeanthira7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε δεν μας είπες το πιο σημαντικό...! Ποιο είναι το budget σου..?! Μέχρι 100-150... κρίση φίλε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Σιγουρα δεν τρολαρεις ε? Θες τυπου android/iphone, με τουλαχιστον 8mpixel camera, μπολικη μνημη, χαμηλο SAR αλλα λογω κρισης το πολυ 150 ευρω? Καποιοι παρεξηγησατε την κριση και την μπερδεψατε με τον τσαμπα... Ψαξου σε μεταχειρισμενο που και παλι δε θα βρεις τετοια χαρακτηριστικα σε τετοια τιμη ευκολα. Διαφορετικα αλλαξε η το μπατζετ η τις απαιτησεις σου, διοτι καινουργιο κινητο με 150 ευρω και android δεν παιρνεις ουτε huawei. Kανα alcatel ot990 και πολυ ειναι Για να ειμαι ειλικρινης διαβαζοντας το ποστ σου φανταζομουν οτι το μπατζετ σου ειναι απο 400 και πανω. Kινητο που πλησιαζε ελαφρως τις απαιτησεις σου αλλα εβγαινε εκτος μπατζετ, ηταν το galaxy S στην μονοημερη προσφορα των 199Ε, αλλα με 5mpixel καμερα και ισως μεγαλο στις διαστασεις. Πλεον παπαλα και αυτο ομως.
jeanthira7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Σιγουρα δεν τρολαρεις ε? Θες τυπου android/iphone, με τουλαχιστον 8mpixel camera, μπολικη μνημη, χαμηλο SAR αλλα λογω κρισης το πολυ 150 ευρω? Καποιοι παρεξηγησατε την κριση και την μπερδεψατε με τον τσαμπα... Ψαξου σε μεταχειρισμενο που και παλι δε θα βρεις τετοια χαρακτηριστικα σε τετοια τιμη ευκολα. Διαφορετικα αλλαξε η το μπατζετ η τις απαιτησεις σου, διοτι καινουργιο κινητο με 150 ευρω και android δεν παιρνεις ουτε huawei. Kανα alcatel ot990 και πολυ ειναι Για να ειμαι ειλικρινης διαβαζοντας το ποστ σου φανταζομουν οτι το μπατζετ σου ειναι απο 400 και πανω. Kινητο που πλησιαζε ελαφρως τις απαιτησεις σου αλλα εβγαινε εκτος μπατζετ, ηταν το galaxy S στην μονοημερη προσφορα των 199Ε, αλλα με 5mpixel καμερα και ισως μεγαλο στις διαστασεις. Πλεον παπαλα και αυτο ομως. Χωρίς παρεξήγηση αλλά με 400 ευρώ πάω για pc κατευθείαν ή netbook. Είναι πραγματικά ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει με την αξία που έχουν δώσει στα κινητά τηλέφωνα.
Meraklis56 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κλέψε μια τράπεζα και έλα ξανά να σε συμβουλέψουμε... Προς το παρών υπάρχει μια σκληρή απάντηση "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ". πες την αλήθεια,ήρθες απλά για να τρολ-άρεις...
jeanthira7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κλέψε μια τράπεζα και έλα ξανά να σε συμβουλέψουμε... Προς το παρών υπάρχει μια σκληρή απάντηση "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ". πες την αλήθεια,ήρθες απλά για να τρολ-άρεις... Βάλε με στο κλίμα των εορτών τι σημαίνει τρολ-άρισμα? Απαγορεύεται κάποιος να μην "βγαίνει" σε λεφτά ή να θεωρεί υπερτιμημένα πράγματα? Για να μην βγαίνω και off topic, ούτε μηνύματα ήρθα να περάσω, ούτε τίποτα. Απλά δεν υπάρχει κάποιο κινητό που να τα συνδυάζει όλα αλλά προφανώς κάποιες απαντήσεις είναι στο κλίμα των εορτών (βαριέμαι να το αναλύσουμε σήμερα χρονιάρες ημέρες)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε με στο κλίμα των εορτών τι σημαίνει τρολ-άρισμα? Απαγορεύεται κάποιος να μην "βγαίνει" σε λεφτά ή να θεωρεί υπερτιμημένα πράγματα? Aν δεν βγαινεις σε λεφτα η αν θεωρεις υπερτιμημενα καποια πραγματα, τοτε δεν τα αγοραζεις, ειναι απολυτο δικαιωμα σου. Νομιζω οτι το παρον τοπικ εγινε επειδη ηθελες να αγορασεις smartphone με πλουσια χαρακτηριστικα, οχι για να μας πεις ποσο υπερτιμημενα ειναι τα προιοντα αυτα, το οποιο ειναι μια μεγαλη συζητηση. Ενδεικτικα οπως εγραψα και σε αλλο τοπικ GPS: 150 ευρω media player gadget με 8gb μνημη: 30 ευρω Κινητο τηλεφωνο: 80 ευρω Wifi/3g Ιnternet browsing tab: Απο 150 ευρω Φωτογραφικη μηχανη/καμερα 5mpixel και 8gb μνημης: Απο 50 ευρω =460 ευρω σε 5 διαφορετικα gadget. Το "υπερτιμημενο" samsung galaxy S που κανει αριστα ολα τα παραπανω κοστιζε πριν λιγες μερες 199ευρω. Στην ιδια τιμη παιζει το "υπερτιμημενο" sony experia neo V αυτη τη στιγμη.
jeanthira7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Aν δεν βγαινεις σε λεφτα η αν θεωρεις υπερτιμημενα καποια πραγματα, τοτε δεν τα αγοραζεις, ειναι απολυτο δικαιωμα σου. Νομιζω οτι το παρον τοπικ εγινε επειδη ηθελες να αγορασεις smartphone με πλουσια χαρακτηριστικα, οχι για να μας πεις ποσο υπερτιμημενα ειναι τα προιοντα αυτα. Φίλε μου δεν έχω ιδεά ούτε από smartphones αλλά ούτε και από iphones. Εχω χάσει τη μπάλλα και είμαι στην εποχή του w810 το οποίο και έχω ακόμη. Οι τιμές σε σχέση με αυτήν που αγόρασα το συγκεκριμένο (260) φυσικά και είναι πεσμένες και μπορείς να αγοράσεις πολύ καλύτερα πράγματα με αυτό το ποσό. Τηρουμένων όμως των αναλογιών και επειδή είχα δει πριν 1 χρόνο ένα satio που έβγαζε 12 mp αλλά φυσικά ήταν παντόφλα ερωτώ εάν υπάρχει ένα κινητό το οποίο να συνδυάζει γραμμάρια, mp, wifi κλπ και να μην είναι τόσο ακριβό.
oldnew Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς παρεξήγηση αλλά με 400 ευρώ πάω για pc κατευθείαν ή netbook. Είναι πραγματικά ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει με την αξία που έχουν δώσει στα κινητά τηλέφωνα. Η γνωστή θεωρια του κωλου: Ποσο έχει το αυτοκινητο; 12000€; Α αστο τοτε θα πάρω πλυντήριο ...
jeanthira7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Η γνωστή θεωρια του κωλου: Ποσο έχει το αυτοκινητο; 12000€; Α αστο τοτε θα πάρω πλυντήριο ... Ναι όπως το είπες... Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το αντίθετο. Τα κινητά του κώλου και τα pc κάνουν δουλειά.
Meraklis56 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι.Και 8mp φωτογραφίες βγάζουν,και τα παίρνεις μαζί σου έξω,και περιορισμένες διαστάσεις έχουν και πολύ μικρό δείκτη SAR. ε,νομίζω πρέπει να ξανα-σκεφτείς τις ανάγκες σου.Υπάρχει μια "μικρή" διαφορά σε αυτά που καλύπτει ένα Smartphone εν έτει 2012(μερικές ώρες απομένουν),και ένας υπολογιστής. Όταν κατασταλάξεις τι θες με τα τωρινά δεδομένα της αγοράς,πες μας να σε βοηθήσουμε.Μέχρι τότε,καλές γιορτές.
jeanthira7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι.Και 8mp φωτογραφίες βγάζουν,και τα παίρνεις μαζί σου έξω,και περιορισμένες διαστάσεις έχουν και πολύ μικρό δείκτη SAR. ε,νομίζω πρέπει να ξανα-σκεφτείς τις ανάγκες σου.Υπάρχει μια "μικρή" διαφορά σε αυτά που καλύπτει ένα Smartphone εν έτει 2012(μερικές ώρες απομένουν),και ένας υπολογιστής. Όταν κατασταλάξεις τι θες με τα τωρινά δεδομένα της αγοράς,πες μας να σε βοηθήσουμε.Μέχρι τότε,καλές γιορτές. ...Αντε και του χρόνου
manelys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν δεν χρειάζεται να κάνουμε "επίθεση". Συμφωνώ και εγώ ότι όλα τα πράγματα ιδικά στην Ελλάδα είναι υπερεκτιμημένα! Τώρα μπορείς να κάνεις μια καλή σύνδεση ή φορτικότητα των 50ε πχ που θα σου δίνει και ιντερνετ για το smartphone.
giannisosfp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ζητάς παρα πολλά με πολύ λίγα χρήματα. Δεν κυκλοφορεί κάτι που να καλύπτει αυρά που θες σε αυτά τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα