PETERANOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέσα στον δίσκο C εκτός από τον φάκελο windows και τους φακέλους με τα προγράμματα που είναι 24,1GB υπάρχει και ένα φάκελος με δυο αρχεία μέσα pagefile.sys 7,9GB και hiderfil.sys 5,9GB. Αυτά τα αρχεία από όσο ξέρω είναι τον windows και δεν σβήνονται, μπορώ να ελαττώσω τον χώρο που δεσμεύουν στον δίσκο τουλάχιστον με κάποιον τρόπο?
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν δε χρησιμοποιείς το hibernate μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Αφού έχεις 8GB ίσως να μη χρειάζεσαι το page-file (εγώ δε θα το κλεινα τελείως). Μπορείς να ορίσεις ένα μικρότερο μέγεθος όμως, link. edit: Τώρα που διάβασα καλύτερα το post σου, τα δυο αρχεία αυτά είναι μέσα σε κάποιον φάκελο κι όχι χύμα στο C;
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να ορίσεις ένα μικρότερο μέγεθος όμως, link. Ίσως αυτό θα ήταν καλύτερο γιατί μερικά προγράμματα γίνονται περίεργα χωρίς εικονική μνήμη. Εγώ την έχω στα 300mb.
PETERANOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα αρχεία τα βρήκα με το Treesize, το πρόβλημα είναι ότι μέσα στον C δεν εμφανίζονται. Ίσως αυτό θα ήταν καλύτερο γιατί μερικά προγράμματα γίνονται περίεργα χωρίς εικονική μνήμη. Εγώ την έχω στα 300mb. Από εδώ εννοείς?
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Yeap, γι αυτό είπα ότι δε θα το κλεινα τελείως. Τα παλιά τα χρόνια που το χα δοκιμάσει καν 2 προγράμματα είχαν γκρινιάξει, σκάσει οπότε το βαλα σ ένα μικρότερο απ το αρχικό μέγεθος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ..και να προσθεσω σ αυτο που λεει ο alexzzz, πως το pagefile (εστω και σε μικρο μεγεθος) ειναι απαραιτητο στην περιπτωση που υπαρχει προβλημα στα windows με κολληματα,μπλε οθονες κλπ, και θελουμε να εντοπισουμε τι φταιει μεσω των minidumps.
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 [...] Από εδώ εννοείς? Α ΟΚ δεν είναι σε φάκελο, χύμα είναι Είναι system & hidden γι αυτό δεν τα βλέπεις στο C:
PETERANOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 οκ απενεργοποίησα το hibernate και έφυγε το hiderfil.sys οπότε γλύτωσα αρκετό χώρο ευχαριστώ.
παπι Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μην το απενεργοποιησεις/αλλαξεις. Απλος αλλαξε το σκληρο, βαλε το pagefile στο 600ρι (με το λινκ που σου εδωσε το #2)
PETERANOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ίσως αυτό θα ήταν καλύτερο γιατί μερικά προγράμματα γίνονται περίεργα χωρίς εικονική μνήμη. Εγώ την έχω στα 300mb. Αρχικό μέγεθος 300mb και μέγιστο πόσο?
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Θα έλεγα min size = max size, για να μην αυξομειώνεται αλλά να χει ένα fixed size.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αρχικό μέγεθος 300mb και μέγιστο πόσο? Βαλτο ιδιο μεγεθος, μεγιστο και ελαχιστο.
PETERANOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ok έγινε, τώρα πώς ακριβός θα περάσω το hibernate στον άλλον δίσκο δεν κατάλαβα.
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δε μπορείς να περάσεις το hibernate σε άλλο δίσκο/partition. Μόνο το pagefile.
PETERANOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δε μπορείς να περάσεις το hibernate σε άλλο δίσκο/partition. Μόνο το pagefile. Α ναι σωστά διάβασα λάθος το post 9# Και πως το κάνω αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα