oldnew Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Γιατι μονο εγω δε μπορω να δω τη διαφορα στo smoothness,μεταξυ android(με καθαρη custom rom),ios&wp? Αν βαλεις διπλα το iphone 4, και κουνας αριστερά / δεξιά τις σελίδες, θα δεις ότι στο iphone υπάρχει ένα καλυτερο scroling, και μια μεγαλύτερη αμεσότητα. Με καλη custom η διαφορά είναι μικρή. Υπάρχει όμως υπερ του iphone. Στο ics που αυτή τη δουλεία θα κανει η κάρτα γραφικών (και όχι η cpu που το κανει τώρα ), θα μικρύνει και αλλο αυτό, εως να εξαφανιστεί στο μέλλον με καλύτερό optimisation. Βεβαία το iphone θα έχει παντα ένα πλεονέκτημα. Όταν η ιδία εταιρία φτιαχνει software και hardware, you can't compete that..
ektor7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν βαλεις διπλα το iphone 4, και κουνας αριστερά / δεξιά τις σελίδες, θα δεις ότι στο iphone υπάρχει ένα καλυτερο scroling, και μια μεγαλύτερη αμεσότητα. Με καλη custom η διαφορά είναι μικρή. Υπάρχει όμως υπερ του iphone. Στο ics που αυτή τη δουλεία θα κανει η κάρτα γραφικών (και όχι η cpu που το κανει τώρα ), θα μικρύνει και αλλο αυτό, εως να εξαφανιστεί στο μέλλον με καλύτερό optimisation. Βεβαία το iphone θα έχει παντα ένα πλεονέκτημα. Όταν η ιδία εταιρία φτιαχνει software και hardware, you can't compete that.. Τα εβαλα και μαλυστα το 4s,μαζι με hd2(cm7) και οχι δεν ειδα διαφορα! Απο την αλλη εχω δει καποια android κινητα(οχι custom rom) να σερνοντε(δε θυμαμαι ποια ακριβως ηταν,αλλα θα τα θυμηθω)!
oldnew Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ παντως με sgs2, αναγνωρίζω ένα μικρο πλεονεκτήμα στο iphone σε αυτό.
ektor7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Απο την αλλη εχω δει το hd2 με αρκετα κολληματα και καποιες φορες να σερνεται,οταν εβαλα την sensetion xl rom,λογο των εφε,του sense 3.5! Εγώ παντως με sgs2, αναγνωρίζω ένα μικρο πλεονεκτήμα στο iphone σε αυτό. Ναι αλλα εσυ το π@δ@ξες στης εφαρμαγες,widgets και στα mods! Ακομη δε μπηκα στη διαδικασια να πειραξω το sgs2,για να το συγκρινω και αυτο με τα 4s της παρεας μου!Aπλα περιμενω το ics και θα δω,αν θα χρειαστει η custom rom! Και κατι εντος θεματος. Εγω παιριμενω και αλλα browsers στο wp,γιατι ειναι πολυ καθυστεριμενα και δυσλειτουργικα,σε σχεση με του ios/android!
oldnew Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 παρεμπιπτόντως το 4 εχει 1ghz οχι 800 http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1080756
saramod86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 το αγόρασα πρόσφατα και με εντυπωσίασε απο τι πρώτη στιγμή! μιλάει κάποια που είχε iphone και το έκάνε δώρο
iRox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1080756 ειναι 1ghz underclocked
orlox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ειναι 1ghz underclocked θα μπορουσε να ηταν 4234342ghz underclocked στα 800. Παλι 800αρι θα ητανε.
Sayan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κρατα το iphone σου ρε φιλε, ενα απο τα καλυτερα κινητα εχεις. Περιμενε λιγο γιατι θα βγουν καυτα κινητα στο 2012 (τετραπυρηνα κτλ)
iRox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 θα μπορουσε να ηταν 4234342ghz underclocked στα 800. Παλι 800αρι θα ητανε. ειπα το αντιθετο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ειπα το αντιθετο; Οταν λες "το iphone εχει 1ghz και οχι 800" τι ακριβως περιμενεις να καταλαβει οποιος το διαβασει? Ειδικα οταν στην πραξη ισχυει ακριβως το αντιθετο. Οτι δουλευει στα 800 αλλα καποτε στο εργοστασιο, ηταν 1ghz ? Ενδιαφερει κανεναν αυτη η πληροφορια? 800mhz εχει/ειναι/δουλευει ο επεξεργαστης του iphone 4, και ας μην παιζουμε με τις λεξεις χωρις λογο.
iRox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 1)προς τι η επιθεση ενα λαθος εκανα 2)αρχικα εγραψα οτι ειναι 1 ghz γιατι ετσι ελεγε η apple στις διαφημισεις και ετσι το παρουσιαζαν στα reviews . Το εψαξα και ειδα οτι ειναι 1ghz underclocked στα 800! Και απλα το εγραψα για να φανει γιατι ειχα γραψει αρχικα 1ghz. Αμεσως πεταχτηκατε ολοι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι πως στα 800 τα παει πολυ καλύτερα απο άλλες συσκευές με μεγαλύτερους επεξεργαστες! Προφανώς επειδη μετράει και το software και η gpu και όχι μόνο η ...περιγραφή των specs...
ektor7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι πως στα 800 τα παει πολυ καλύτερα απο άλλες συσκευές με μεγαλύτερους επεξεργαστες! Προφανώς επειδη μετράει και το software και η gpu και όχι μόνο η ...περιγραφή των specs... Προφανως παει καλυτερα,γιατι δεν εχει τα εφε του sense,να του δεσμευου ram και cpu usage,ουτε τα πολλα widgets των android, να τρεχουν στις κυριες οθονες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα