oldnew Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 http://9to5mac.com/2012/01/02/iphones-beats-out-nokia-lumia-800-windows-phone-in-browser-benchmark-despite-earlier-reports/ Θέλουν δουλεία ακόμα τα win phone.. Ενδιαφέρον ότι ακόμα και το 4 το απλο είναι μπροστα, παρα τη μίση συχνοτητα σχέδον.. 800 mhz το 4, 1400 το lumia..
flik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τα win phones ήθελαν περισσότερη υποστήριξη. Δηλαδή να βγει το nokia με διπύρηνο εξαρχής, εντάξει στο ui σίγουρα πετάει με άνεση, αλλά για browsing χρειάζεται. Και για παιχνίδια επίσης. Αλλά πιο πολύ η οθόνη είναι το θέμα των περισσοτέρων για τόσα λεφτά συσκευή. Το iphone ακόμα χειρότερα. Είναι πολύ μικρή και το browsing, παρά τη καθαρότητα, είναι πιο κουραστικό απο ότι στο sgsII.
privateer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Θέλουν δουλεία ακόμα τα win phone.. Ενδιαφέρον ότι ακόμα και το 4 το απλο είναι μπροστα, παρα τη μίση συχνοτητα σχέδον.. 800 mhz το 4, 1400 το lumia.. http://www.youtube.com/watch?v=ajE-KoQC2vw http://www.youtube.com/watch?v=8NuzEAQLyKw&feature=player_embedded εγω βλεπω να τα πηγαινει μια χαρα απεναντι στα διπυρηνα τερατα εκει δηλαδη που μετραει σε πραγματικες συνθηκες ειναι σαν να μου λετε το 3dmark αποδιδει ρεαλιστικα τις επιδοσεις του συστηματος μου οταν δεν λαμβανει υποψιν τις επιδοσεις του στα παιχνιδια που κυκλοφορουν Τα παιχνιδια και στην περιπτωση μας οι σελιδες λενε την αληθεια αν θες να κανεις σωστη συγκριση φορτωσε οπως στα βιντεο που εδωσα 2 σελιδες και δες τα αποτελεσματα
REDODIN7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 http://9to5mac.com/2012/01/02/iphones-beats-out-nokia-lumia-800-windows-phone-in-browser-benchmark-despite-earlier-reports/ Πως μπορεις να συγκρινεις το ιδιο προγραμμα σε διαφορετικα λειτουργικα ???
orlox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Θέλουν δουλεία ακόμα τα win phone.. Ενδιαφέρον ότι ακόμα και το 4 το απλο είναι μπροστα, παρα τη μίση συχνοτητα σχέδον.. 800 mhz το 4, 1400 το lumia.. όλα θέλουν δουλειά Ενδιαφέρον είναι ότι το μισής αξίας optimus 2x μου βγαίνει 2 φορές πιο γρήγορο από το πιο γρήγορο Πχ sunspider 1450...
oldnew Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το lumia είναι σίγουρα πολυ καλη συσκευή. Και βίντεο που ειδα, οπου σύγκριναν ποιο φορτώνει ποιο γρήγορα μια σελίδα, αυτό ή το sgs2, ένα κλικ πίσω ήταν το lumia, που σίγουρα είναι θετικό. Αλλα επειδή το τοπικ γραφει lumia vs iphone4 συγκεκριμενα, γι αυτό έκανα το σχόλιό. Για σκεφτητε να έτρεχε το lumia στα 800, και το iphone στα 1400.. Δε θα υπήρχε απολύτως καμία σύγκρισή. Και όμως, το iphone των 800mhz υπερισχύει του lumia των 1400mhz. Και να σκεφθεις ότι το iphone κανει τα παντα rentering σε πολυ μεγαλύτερη αναλυση.. Και να πεις ότι το lumia έχει κανένα launcher με μεγάλες απαιτήσεις.. , δεν έχει. Αυτά εμένα μου λενε ότι τα win έχουν πολυ δρομο ακόμα. Βεβαία με δεδομένο την χαμηλωτερη τιμή και τα ανώτερα spec, υπάρχει ζήτημά ποιο να προτιμησει κανείς. Κάποιος που έχει iphone 4 παντως, δεν παίρνει lumia. Παει σε κάτι καλυτερο ή κάθεται στο iphone. Αυτό λέει η λογική.
orlox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ μαζί σου. Από 4 σε lumnia δεν έχει κάποια λογική εκτός αν το φυσάς και νιώθεις βαριεστημένος.
privateer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το lumia είναι σίγουρα πολυ καλη συσκευή. Και βίντεο που ειδα, οπου σύγκριναν ποιο φορτώνει ποιο γρήγορα μια σελίδα, αυτό ή το sgs2, ένα κλικ πίσω ήταν το lumia, που σίγουρα είναι θετικό. Αλλα επειδή το τοπικ γραφει lumia vs iphone4 συγκεκριμενα, γι αυτό έκανα το σχόλιό. Για σκεφτητε να έτρεχε το lumia στα 800, και το iphone στα 1400.. Δε θα υπήρχε απολύτως καμία σύγκρισή. Και όμως, το iphone των 800mhz υπερισχύει του lumia των 1400mhz. Και να σκεφθεις ότι το iphone κανει τα παντα rentering σε πολυ μεγαλύτερη αναλυση.. Και να πεις ότι το lumia έχει κανένα launcher με μεγάλες απαιτήσεις.. , δεν έχει. Αυτά εμένα μου λενε ότι τα win έχουν πολυ δρομο ακόμα. Βεβαία με δεδομένο την χαμηλωτερη τιμή και τα ανώτερα spec, υπάρχει ζήτημά ποιο να προτιμησει κανείς. Κάποιος που έχει iphone 4 παντως, δεν παίρνει lumia. Παει σε κάτι καλυτερο ή κάθεται στο iphone. Αυτό λέει η λογική. παλι τα ιδια θα λεμε? Τα βιντεο που ποσταρα τα ειδες? Ειδες καμια τρομερη διαφορα υπερ του iphone4s? Με τα αν δεν γινεται δουλεια αλλα και στα 1Ghz ο Ie9 στα wp7 παλι σφαιρατα παει παντως. p.s.: αυτα τα benchmarks δεν ειναι ολα speed tests υποψιν. Επισης τα προτυπα της HTML5 δεν εχουν σταθεροποιηθει οποτε τα τεστ αυτα τρεχουν διαφορετικα πραγματα με αποτελεσμα να μην ειναι ενδεικτικα για το τι συμβαινει σε πραγματικες συνθηκες p.s.: καποιος που εχει iphone ευκολα μπορει να παει σε wp7 γιατι θα βρει μια UX παρομοια αυτη που εχει συνηθισει στο iOS. Ta 60fps και την ομαλοτητα sto UI δηλαδη που δεν υπαρχει σε android.
haHa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 p.s.: καποιος που εχει iphone ευκολα μπορει να παει σε wp7 γιατι θα βρει μια UX παρομοια αυτη που εχει συνηθισει στο iOS. Ta 60fps και την ομαλοτητα sto UI δηλαδη που δεν υπαρχει σε android. +1 Οντας χρηστης iPhone απο το 2007 μεχρι το 2011 (απο 2g σε 3g, μετα σε 3gs και τελος στο 4) αποφασισα να κανω δοκιμασω κατι αλλο για τους εξης λογους: α) ηθελα μεγαλυτερη οθονη β) το iphone 4s με αφησε παγερα αδιαφορο γ) ηθελα κατι διαφορετικο δ) μπορουσα να πουλησω το iphone 4 σε καλη τιμη , να παω σε ενα φθηνοτερο smartphone και τα χρηματα που εξοικονομησα να τα επενδυσω σε κατι αλλο, πχ ενα tablet. Ετσι πηγα στο htc trophy 7 με windows phone 7. Κατευθειαν με κερδισαν με το ui τους , την ομαλοτητα κλπ. Με εχασαν ομως με την ελλειψη εφαρμογων, παραμετροποιησης (ακομα και το iphone με cydia ειναι πιο μπροστα) και κυριως με εχασαν γιατι απλα πηρα μια φθηνη συσκευη (200€ εκανε καινουρια) που ουσιαστικα ειχε περιορισμενες δυνατοτητες. Ισως αν ειχα παρει το lumia, να εμενα σε wp7. Οποτε μεταπηδησα στο sgs2 με android. Πληθωρα εφαρμογων, ταχυτητα (πολυ πιο γρηγορο απο iphone) κλπ με βασικοτερο μειονεκτημα το ui του. Tα windows phone θελουν περισσοτερες εφαρμογες και καλυτερο hardware. Το android θελει καλυτερο ui. Tο ios θελει καλυτερο hardware (= μεγαλυτερη οθονη, να γινει ελαφρυτερο κ να μην εχει βαρος σαν τουβλο παρολο τις 3.5", ποικιλια διαστασεων) και αναβαθμιση στο ui με widgets. Το lumia είναι σίγουρα πολυ καλη συσκευή. Και βίντεο που ειδα, οπου σύγκριναν ποιο φορτώνει ποιο γρήγορα μια σελίδα, αυτό ή το sgs2, ένα κλικ πίσω ήταν το lumia, που σίγουρα είναι θετικό. Αλλα επειδή το τοπικ γραφει lumia vs iphone4 συγκεκριμενα, γι αυτό έκανα το σχόλιό. Για σκεφτητε να έτρεχε το lumia στα 800, και το iphone στα 1400.. Τα mhz δεν λενε και πολλα οταν προκειται για διαφορετικους επεξεργαστες. Πχ αυτο φαινεται ακομα και στο samsung galaxy s2 που βγαινει σε 2 εκδοσεις στην Αμερικη: α) με samsung exynos 1.2GHz β) και Snapdragon 1.5ghz αλλα τελικως το μοντελο με τον exynos ειναι συνηθως πιο γρηγορο .
orlox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ο παλιονεος μιλάει για το 4άρη. Όχι για το 4ς. Και καλά ότι δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει κάποιος με το lumnia.Περί Android ui: είναι πλήρως παραμετροποιησιμο και μπορείτε να το κάνεις όπως θες. Ακόμα και ίδιο με ios (μα απόλυτα ίδιο) ή παρόμοιο με wp7.Πιστεύω ότι δύσκολα θα βρω συσκευή που να μου αρέσει τόσο το ui κυρίως γιατί το έχω φτιάξει εγώ για τα δικά μου μέτρα άρα είναι τέλειο :-P
haHa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Περί Android ui: είναι πλήρως παραμετροποιησιμο και μπορείτε να το κάνεις όπως θες. Ακόμα και ίδιο με ios (μα απόλυτα ίδιο) ή παρόμοιο με wp7.Πιστεύω ότι δύσκολα θα βρω συσκευή που να μου αρέσει τόσο το ui κυρίως γιατί το έχω φτιάξει εγώ για τα δικά μου μέτρα άρα είναι τέλειο :-P Οταν λεω ui δεν εννοω μονο την εμφανιση, αλλα και την λειτουργια , την ομαλοτητα κλπ. Και ui δεν εννοω μονο τον launcher ή τα settings, αλλα και το ui των εφαρμογων, που δεν παραμετροποιειται. Επειδη το android δεν εχει θεσει καποια standards για το ui των εφαρμογων , η καθε εφαρμογη καταληγει να διαφερει και πολλες φορες να υστερουν σε σχεση με το ui των αντιστοιχων σε ios/wp7. Ui λοιπον δεν ειναι μονο ενα ωραιο background, με ωραια εικονιδια και ενας ωραιος launcher που αλλαζουν στο android κατα βουληση οπως λες. UI ειναι και αλλα πραγματα.
flik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ με haHa. Σε android θα πάω κι εγώ, απο win7, επειδή έχω το σύνδρομο με τα φλασαρίσματα, αλλά το ui του android γενικότερα, με τα api's που δίνει η google για το ui των εφαρμογών, δεν είναι τόσο καλό. Με το ics κάτι έγινε, αλλά όχι πολλά. Σκεφτείτε οτι η miui rom κάνει πάταγο, και κύριως λόγος είναι το ui. Αλλά αλλάζει ριζικά, δεν είναι θέμα launcher δηλαδή, ούτε sense, έχει ριζική αλλαγή, η οποία πάλι δεν εφαρμόζεται στις εφαρμογές. Όταν έχεις ui το έχεις παντού. Στο ios όλα είναι ίδια. Και στο win7 οι περισσότερες εφαρμογές ακολουθούν το κορυδαίο για εμένα ui, το metro ui. Νομίζω αυτό είναι το πιο χρηστικό και το πιο ευχάσριστο στο μάτι. Αλλά για εμάς που φλασάρουμε συνέχεις κτλ, είναι βαρετά τα win7. Πάντως σε όποιον με ρωτάει για κινητά, τέτοιας κατηγορίας, και δεν ασχολείται τόσο πολύ, δηλαδή αν του πω android, μετά απο 1 μήνα δε θα ξέρει το gosms πχ, του προτείνω lumia. Για κατασκευή, σχεδιασμό, και ομαλότητα και σταθερότητα λειτουργικού. Και είναι και ότι πιο όμορφο έχω δει σε σχεδιασμό μέχρι τώρα. Δεύτερο είναι το iphone 4.
oldnew Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα παιδιά.. Ότι αρέσει στον καθενα. Ας μη το γυρίσουμε και αυτό σε fanboyσμους.. Παντως στο android με ένα golauncher είσαι μια χαρά. Άπειρα θέματα, εικονίδια κλπ. Το κανείς ότι γουσταρεις όταν γουσταρεις. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχό σε αλλο λειτουργικό. Φυσικά δεν έχει το smoothness ios και win. Αυτό είναι το μονο μειον που μπορείς να βρεις. Ας ελπίσουμε σε καλύτερα πράγματά στο ics, όταν το υποστηρίξει και ο go launcher. Παντως ο launcher των win υπάρχει και στο ios μέσω cydia. Ως θεμα στο backboard για οποίον ξερει γιατί μιλαω.
flik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλά ναι, σίγουρα. Επίσης να πούμε οτι την βασική δουλειά που θέλει το 99% των χρηστών, την κάνει και τα 3 λειτουργικά. Μετά είναι η κολοκυθόπιτα που λέει και oldnew, μερικά apps που δε βρίσκουμε σε άλλη πλατφόρμα ενδεχομένως για μερικούς χρήστες, ή δεν είναι όπως τα θέλουν, και είναι και αν βαριέσαι με ένα ui, καλοστημένο επειδή είναι λιτό, αλλά για πολλούς δεν είναι και η καλύτερη τους ο μινιμαλισμός. Τώρα διάβαζα και για τα 100Μ δολ που θα δαπανήσει η att για το lumia 900, και γενικά, τα lumia ειδικά χαίρονται τρελής προώθησεις. Έτσι γεμίζει το win marketplace.
ektor7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Φυσικά δεν έχει το smoothness ios και win. Αυτό είναι το μονο μειον που μπορείς να βρεις. Ας ελπίσουμε σε καλύτερα πράγματά στο ics, όταν το υποστηρίξει και ο go launcher. Γιατι μονο εγω δε μπορω να δω τη διαφορα στo smoothness,μεταξυ android(με καθαρη custom rom),ios&wp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα