iRox Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εχω ενα iPhone 4 και σκεφτομαι να παρω ενα Nokia Lumia 800 Αξιζει; Το χρησιμοποιω κυριως για μουσικη,ιντερνετ και παιχνιδια
privateer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Σιγουρα αξιζει ομως σε πληθος παιχνιδιων το Iphone δεν εχει αντιπαλο. Αν εχεις παντως xbox η ενσωματωση του Live ειναι ενα plus για τα wp7.5 (achievements, xbox companion κτλ) http://www.youtube.com/watch?v=IKfvUIZn7PA
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εμεινε κανενα μοντέλο που να μην έχει το δικό του topic σύγκρισης με το iphone?
flik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Είναι επειδή μόνο το iphone έχει ios. Θέλω να πω, πως δε συγκρίνει samsung focus με iphone, αλλά mango με ios.
ektor7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κοίταξε,για το θεμα wp ή ios,το 90% της παρέας μου έχουν iPhone δλδ είναι χρήστες ios.Το 50% οταν τους εδωσα να τα δοκιμάσουν,ενθουσιαστικαν κ το άλλο 50% τους άρεσε,αλλά δε θα άφηναν το ios λόγο συνήθειας κ κύριος του τεράστιου σε σχέση με το WP,appstore της apple(έτσι μου είπαν,τουλάχιστον)! Γνώμη μου βρες κάποιο τρόπο να τα δουλέψεις λίγο και μετά αποφασίζεις.Και δωσ'τους λίγο χρόνο, χρειάζεται να τα συνηθησεις,γιατι είναι αρκετά διαφορετικά από ios&android!
orlox Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εμεινε κανενα μοντέλο που να μην έχει το δικό του topic σύγκρισης με το iphone? Τι να κανουμε... Οταν δεν εισαι ευχαριστιμενος ψαχνεσαι να αλλαξεις... irox σου προτινω να κρατηθεις ακομα λίγο και να ξεζουμισεις την συσκευη σου. Οταν το iphone4 παρει την θεση του 3gs τοτε ξαναρωτα εκτος και αν το φυσας
ektor7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 +1 και από μένα,στο ότι αξίζει και το lumia 800 κ τα WP!
oldnew Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα κερδίσει; Σε παιχνίδια εφαρμογές θα είναι χειρότερα, οθόνη σχεδόν ιδιο μεγέθους, μικρότερη αναλυση. Ακόμα και design, το iphone είναι καλυτερο, και το ui του δύσκολα χρήστης ios το αφήνει για το ui των win. Αλλο για δοκιμή, αλλαγή. Για μόνιμα δεν βλέπω και πολους ευχαριστημένους μακροχρόνια.
ektor7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ ευχαρίστως θα το άφηνα το ios,για το WP και ας μην είναι ολοκληρομενο ΑΚΟΜΗ!
oldnew Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ ευχαρίστως θα το άφηνα το ios,για το WP και ας μην είναι ολοκληρομενο ΑΚΟΜΗ! Γιατι όμως; Ποιοι θα ήταν οι λογοι περα απο το ότι βαρεθηκες το iphone πιθανών..
ektor7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Το λογισμικό που χρήσημοποίω κατά κόρον,δε το βαρέθηκα και είναι το android. Αλλά επειδή έχω κ τα WP,που είναι πολύ διαφορετικά,μπορώ να σου πω ότι μου άρεσαν παρα πολύ ο τροπος που είναι οργανομενο το όλο συστημα,έστω κ αν έχει μερικές ελληψεις ,για να γίνουν κάποια πράγματα ακομη πιο λειτουργικά!Μια από τις σημαντικές ελλείψεις του είναι,οι λιγες επιλογές στα settings του λογισμικού και πολλών προγραμμάτων κ κυρίως των browsers.Ομως είναι πράγματα που θα τα φτιάχτουν,πιστεύω σύντομα με τις επόμενες αναβαθμησεις! Αν με ρωτάς εμένα,αν έφευγα από τα ios,που θα πηγενα;Το πιο πιθανό στα android,αλλά αν έψαχνα κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχα,θα απεκλεια τα android ή οτιδήποτε άλλο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τα ios και θα δοκίμαζα τα Wp! Μεταξύ μας,αν ήθελα να παω σε WP κ με ενδιεφεραν τα παιχνιδισ,θα περιμενα να δω τι θα γίνει με τους πολυπυρινους επεξεργαστές σε WP και μετά θα έκανα την κίνηση μου για επιλογή συσκευής!
oldnew Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τα windows phone, έχουν κάποια θετικά. Αρκετοί είναι που φεύγουν και απο android προς τα εκεί. Απλα αυτή τη στιγμή, το να φύγεις απο ios για να πας σε windows, δε βλέπω να έχει και πολλά θετικά. Σε εφαρμογή είσαι χειρότερα, κλειδώματα έχει και εκεί παρόμοιά, το ui είναι σίγουρα θεμα γούστου, παντως εμένα δε μου αρέσει και τόσο. Αν έχεις πχ 200 εφαρμογές στα win phone, δεν ξέρω ποσο ευκολο είναι να βρεις μια εφαρμογή, έτσι όπως το έχουν υλοποιησει. Ούτε το wallpaper δε βλέπεις. Και ολο scroling κανείς. Ακόμα και στο iphone, έχεις πρόσβαση σε 16 εικονίδια / εφαρμογές. Με ένα scroling πας στην επομένη οθόνη και έχεις αλλα 16. Με τα tiles των win πολυ μπέρδεμα το βλέπω. Απλα το εχω δοκιμασει, δεν εχω ψαξει παραπέρα αν μπορεις να τροποποίησεις πολυ το παραπάνω σύστημά. Δηλαδή τι κερδίζεις σημερα; Περα απο το ότι αλλάζεις λειτουργικό, που οποίος βαρεθεί αυτό που έχει, παντα είναι ένα κίνητρό, και επιλεγείς και συσκευή. Αλλα αν το κανείς για να επιλέξεις συσκευή, μάλλον θα το κανείς για να πάρεις κάτι πολυ διαφορετικό απο το iphone που έχεις ηδη. Παίρνοντάς το παραπάνω, πολυ κοντά στο iphone είσαι..
ektor7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το μόνο κοινο που βλέπω,μεταξύ ios&WP,είναι το ότι ειναι και τα δυο καρακλειδωμενα! Το ios μοιάζει με τα android με γεμάτες οθόνες από shortcuts και χωρίς widgets!
privateer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα κερδίσει; Σε παιχνίδια εφαρμογές θα είναι χειρότερα, οθόνη σχεδόν ιδιο μεγέθους, μικρότερη αναλυση. Ακόμα και design, το iphone είναι καλυτερο, και το ui του δύσκολα χρήστης ios το αφήνει για το ui των win. Αλλο για δοκιμή, αλλαγή. Για μόνιμα δεν βλέπω και πολους ευχαριστημένους μακροχρόνια. καλυτερο design το iphone απο Lumia? To design του iphone ανακυκλωνεται εδω και κατι χρονια οποτε μονο και μονο απο αυτο ειναι φυσιολογικο να χανει απο κατι φρεσκο και εντυπωσιακο οπως αυτο του Lumia Για το UI πρεπει να δει αν του αρεσει το Metro UΙ. Αν ναι τοτε δεν θα του λειψει κατι απο iOS. Ουσιαστικα ενας app launcher ειναι Οθονη καλυτερη του Lumia. Supermoled με CBD>LCD Εφαρμογες και παιχνιδια σιγουρα λιγοτερα αλλα ηδη εχουν φτασει τα wp7 στα 50000. Ποσες πραγματικα χρειαζεται? Εκτος απο Skype που συντομα θα βγει app δεν λειπει κατι σπουδαιο. Για μουσικη επισης εχει το skydrive οπου μπορει να ανεβασει μεχρι και 25gb mp3s και να κανει streaming η να τα κατεβασει στο κινητο για offline αν δεν του φτανουν τα 16gb.
iRox Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 το πηρα παιδια ειμαι πολυ ευχαριστημενος το κινητο ειναι πιο ομορφο(για μενα) με ΠΟΛΥ καλυτερη οθονη και ειναι εμφανως ταχυτερο στα παντα! Η μονη εφαρμογη που δεν βρηκα ηταν το skype και το Google latitude. Apo παιχνιδια εχει παρα πολλα και exclusives κλπ . Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν ειναι σωστα optimised to fruit ninja και εχει κακο FPS παροτι ειναι πιο δυνατη συσκευη το Lumia απο το iPhone. Κατα τα αλλα παντου πεταει(Εφαρμογες,παιχνιδια,UI κλπ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα