Προς το περιεχόμενο

Galaxy S κ χρήση νετ

mamep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Έπεσε στα χέρια μου ένα galaxy S me android 2.3.4 κ αρχίσαμε τα πειράματα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλει να συνδεθεί συνέχει στο νετ..

Εκτός από το Droidwall για να το κόψω υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να ελέγξουμε τι χρησιμοποιεί το νετ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

Έπεσε στα χέρια μου ένα galaxy S me android 2.3.4 κ αρχίσαμε τα πειράματα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλει να συνδεθεί συνέχει στο νετ..

Εκτός από το Droidwall για να το κόψω υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να ελέγξουμε τι χρησιμοποιεί το νετ?

τι εννοεις θελει να μπει στο ενετ? αν εννοεις σε 3g network μπορεις απλα να απενεργοποιησεις απτις ρυθμισεις τα πακετα δεδομενων

Χίλια δυο πράγματα και προγράμματα μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν Internet.Ο συνήθης ύποπτος είναι. ----Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί και συγχρονισμός-(ξετικάρεις)Αυτόματος συγρονισμός.

Θέλεις να κόψεις εντελώς τα data ή να είναι συνέχεια ανοιχτά αλλά να εμποδίσεις συγκεκριμένες εφαρμογές να συνδεθούν;

Στην πρώτη περιπτωση πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο K44KK, να απενεργοποιήσεις την κίνηση δεδομένων: είτε πατάς παρατεταμένα το κουμπί on/off και από το παράθυροπου πετάγεται επιλέγεις να επενεργοποιηθούν τα δεδομένα, είτε (πιό εύκολο) βάζεις ένα custom widget και πατώντας πάνω του ανοίγει και κλείνει τα δεδομένα. Δηλαδγ θα είναι απλά μια συντόμευση, το ίδιο πράγμα θα κάνει. Προτείνω το Widgetsoid 2.x

Στη δεύτερη περίπτωση, το droidwall που έχεις ήδη βάλει θεωρειται ιδανικό (δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ)

τι εννοεις θελει να μπει στο ενετ? αν εννοεις σε 3g network μπορεις απλα να απενεργοποιησεις απτις ρυθμισεις τα πακετα δεδομενων

Όντως μόνο έτσι λύθηκε η αλόγιστη χρήση νετ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...