mamep Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα, Έπεσε στα χέρια μου ένα galaxy S me android 2.3.4 κ αρχίσαμε τα πειράματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλει να συνδεθεί συνέχει στο νετ.. Εκτός από το Droidwall για να το κόψω υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να ελέγξουμε τι χρησιμοποιεί το νετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K44KK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα, Έπεσε στα χέρια μου ένα galaxy S me android 2.3.4 κ αρχίσαμε τα πειράματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλει να συνδεθεί συνέχει στο νετ.. Εκτός από το Droidwall για να το κόψω υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να ελέγξουμε τι χρησιμοποιεί το νετ? τι εννοεις θελει να μπει στο ενετ? αν εννοεις σε 3g network μπορεις απλα να απενεργοποιησεις απτις ρυθμισεις τα πακετα δεδομενων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Χίλια δυο πράγματα και προγράμματα μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν Internet.Ο συνήθης ύποπτος είναι. ----Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί και συγχρονισμός-(ξετικάρεις)Αυτόματος συγρονισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamep Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Τα έχω κάνει αλλά κ πάλι προσπαθεί να συνδεθεί με data... Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν αλλαγές τις εφαρμογές που τρέχουν στο background? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Θέλεις να κόψεις εντελώς τα data ή να είναι συνέχεια ανοιχτά αλλά να εμποδίσεις συγκεκριμένες εφαρμογές να συνδεθούν; Στην πρώτη περιπτωση πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο K44KK, να απενεργοποιήσεις την κίνηση δεδομένων: είτε πατάς παρατεταμένα το κουμπί on/off και από το παράθυροπου πετάγεται επιλέγεις να επενεργοποιηθούν τα δεδομένα, είτε (πιό εύκολο) βάζεις ένα custom widget και πατώντας πάνω του ανοίγει και κλείνει τα δεδομένα. Δηλαδγ θα είναι απλά μια συντόμευση, το ίδιο πράγμα θα κάνει. Προτείνω το Widgetsoid 2.x Στη δεύτερη περίπτωση, το droidwall που έχεις ήδη βάλει θεωρειται ιδανικό (δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamep Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Προς το παρών έχω βάλει 3g watchdog για να δούμε τελικά τι καταναλώνει κ στη συνέχεια βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamep Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 τι εννοεις θελει να μπει στο ενετ? αν εννοεις σε 3g network μπορεις απλα να απενεργοποιησεις απτις ρυθμισεις τα πακετα δεδομενων Όντως μόνο έτσι λύθηκε η αλόγιστη χρήση νετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα