Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα είμαι αναποφάσιστος, όχι γιατί φοβάμαι να αφήσω την Ελλάδα, θα λυπηθώ μεν, αλλά πρώτα κοιτάω να φτιάξω λίγο τη ζωή μου. Και το λέω αυτό γιατί τα Χριστούγεννα έκλεισα τα 30 και πιάνω τον εαυτό μου κάθε χρόνο να ψάχνω για δουλειά που να πληρώνει ψιλά.

Και εγώ για Gracia θα ψάξω για διαμέρισμα λόγω του ότι έχω και γνωστή εκεί, και ο μισθός που θα παίρνω είναι 2000 καθαρά. Μου είπαν πως ένα ζευγάρι ζεί άνετα με 2000ρικα, και όταν πιάσει δουλειά και η κοπέλα μου, οι οποία έχει ως μόνο εμπόδιο τη γλώσσα, θα αυξηθεί το εισόδημα.

Απλά, έχω ακόμα τον ενδοιασμό γιατί δεν έχω ψάξει αρκετά ακόμα για δουλειά στην Σκανδιναβία, που είναι η πρώτη μου επιλογή για μετανάστευση, και δε θέλω να σπεύσω στην Ισπανία και μετά να το μετανοιώσω γιατί βρήκα κάτι καλύτερο στην Νορβηγία πχ.

Πάντως είναι χρήσιμες ό,τι συμβουλές μου δίνετε, τις λαμβάνω όλες υπόψιν πριν πάρω την απόφαση.

Φίλε μου λόγω της δουλειάς είχα επιλογή να μείνω σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα της ευρώπης και σε αυτές της Μέσης Ανατολής...τις βόρειες τις απέκλεισα κατευθείαν..για μένα βιοτικό επίπεδο χωρίς καλό κλίμα..μία αξιοπρεπής κουζίνα και κάποιες επιλογές για διασκέδαση δεν υφίσταται για αυτό απέκλεισα οτιδήποτε πάνω απ την μεσόγειο.1000 φορές στο Κατάρ/μπαχρέιν/Ντουμπάι για μένα παρά αυτό το πράγμα της Σκανδιναβίας ή της Γερμανίας...πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μακροπρόθεσμα και με στόχο κάποια μέρα να μεγαλώσεις και ένα παιδί εκεί πέρα..ποσο ρόλο θα πέσει το περιβάλλον στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του.Με τα λεφτά που σου δίνουν Βαρκελώνη θα περάσεις μια ευκατάστατη ζωή και με το που βολευτεί και η δικιά σου τα πράγματα ξεφεύγουν.

όλα αυτά που σου λέω βέβαια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις και γούστα...εσύ είσαι αυτός που σε ξέρεις καλύτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...