Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ δεν πάτησα και ούτε θα πατήσω στα mediamarkt, είχε πάει φίλος μου στα mediamarkt της λεωφόρου Αθηνών με το λεοφορείο και κρατούσε μια τσάντα, μόλις μπαίνει ήτανε μια μαύρη γυναίκα σεκιουρητάς εκεί και του λέει εσείς τι είστε ? Λέει ο άλλος τι τι είμαι? πελάτης είμαι και του λέει μετά η σεκιουρητάς ά οι τσάντες απαγορεύονται στο κατάστημα. Και πήγε ο φίλος μου σε ένα δωμάτιο με ντουλάπια να βάλει την τσάντα του μέχρι να βρεί αυτό που θέλει και να φύγει και για να μπορέσει να ανοίξει το ντουλάπι έπρεπε να βάλει σε μια κερματοθήκη ένα κέρμα των 2ευρώ και επειδή το παιδί δεν είχε δυευρω έφυγε... έχουν το θράσος και ζητάνε λεφτά κιόλας για να αφήσεις την τσάντα σου κάπου αλλιώς δεν μπορείς να μπείς στο κατάστημα. βρε ούστ.

Καλη η κριτικη οταν πρεπει αλλα να μην βρισκουμε πατημα και να κατηγορουμε αδικως το καταστημα για μια πολιτικη που εφαρμοζεται σε ολα τα πολυκαταστηματα (και πολυ καλα κανει και εφαρμοζεται) επειδη δεν μας αρεσει.

Οσον αφορα το περαστατικο πας πισω την οθονη και ζητας αντικατασταση η τα λεφτα πισω αν δεν εχουν αυτο που σε καλυπτει.Αν ειναι δυνατον να αγοραζεις κατι για καινουργιο με ενα σεβαστο ποσο και να σου πασαρουν χρησιμοποιημενο.

Εφοσον βεβαια δεν εγραφε πουθενα ακομα και με ψιλα γραμματα οτι ηταν εκθεσιακο.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη η κριτικη οταν πρεπει αλλα να μην βρισκουμε πατημα και να κατηγορουμε αδικως το καταστημα για μια πολιτικη που εφαρμοζεται σε ολα τα πολυκαταστηματα (και πολυ καλα κανει και εφαρμοζεται) επειδη δεν μας αρεσει.

εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει ούτε το έχω ξανακούσει να πληρώνεις για να σου κρατήσουν την τσάντα ωστε να μπεις να ψωνίσεις. Είναι τρελό . Μην λέμε και ότι θέλουμε , σε υποχρεώνουν να αφήσεις την τσάντα σου και αυτό είναι λογικό αλλα όχι και να πληρώσεις . Σε λίγο θα ζητάνε να πληρώνεις και είσοδο ??????????

Δημοσ.

Το κράνος μου δλδ γιατί να το αφήσω για 5-10 λεπτά που θέλω να δώ κάτι πχ;

Δημοσ.

Το κράνος μου δλδ γιατί να το αφήσω για 5-10 λεπτά που θέλω να δώ κάτι πχ;

δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα. Αν δεν έχεις ψιλά θα σου χαλάσουν εκείνη την στιγμή να βάλεις τα πράγματά σου στο ντουλαπάκι & τα λεφτά σου τα παίρνεις πίσω όταν ανοίξεις το ντουλαπάκι σου. Δηλαδή θα προτιμούσες να τα κρατούσε η ρεσεψιόν με ένα απλό ταμπελάκι? Έλεος...

Δημοσ.

Πραγματικά ελεϊνή η περίπτωσή σου. Δεν ντρέπονται λιγάκι, σαν κατάστημα κυρίως. Ο υπάλληλος όπως είπαν και άλλοι χέστηκε για το τι οθόνη θα πάρεις και σε τι κατάσταση θα την βρείς, εντολές αφεντικών εκτελούνε αυτοί, του λένε βάλε αυτή την συσκευή από την βιτρίνα να πάρουμε τα ευρώπουλά μας και σιγά μην το πάρει πρέφα ο χαζός πελάτης.

Για μένα προσπάθησε να πάρεις τα λεφτά σου πίσω με κάθε τρόπο, καταγγελίες/μυνήσεις και δε ξέρω τι άλλο και πήγαινε να αγοράσεις από αλλού μετά. Για άλλαγές κτλπ καλύτερα άστο γιατί διαβάζω και άλλα forum οτι αλλάζεις οθόνη και σου φέρνουν άλλη με άλλα προβλήματα.

Μην ξεχάσεις να αναφέρεις το περιστατικό σου και στο forum avclub

Πάντως εγώ δεν πάτησα και ούτε θα πατήσω στα mediamarkt, είχε πάει φίλος μου στα mediamarkt της λεωφόρου Αθηνών με το λεοφορείο και κρατούσε μια τσάντα, μόλις μπαίνει ήτανε μια μαύρη γυναίκα σεκιουρητάς εκεί και του λέει εσείς τι είστε ? Λέει ο άλλος τι τι είμαι? πελάτης είμαι και του λέει μετά η σεκιουρητάς ά οι τσάντες απαγορεύονται στο κατάστημα. Και πήγε ο φίλος μου σε ένα δωμάτιο με ντουλάπια να βάλει την τσάντα του μέχρι να βρεί αυτό που θέλει και να φύγει και για να μπορέσει να ανοίξει το ντουλάπι έπρεπε να βάλει σε μια κερματοθήκη ένα κέρμα των 2ευρώ και επειδή το παιδί δεν είχε δυευρω έφυγε... έχουν το θράσος και ζητάνε λεφτά κιόλας για να αφήσεις την τσάντα σου κάπου αλλιώς δεν μπορείς να μπείς στο κατάστημα. βρε ούστ.

Και στο σουπερ μαρκετ θελουν ενα ευρω να βαλεις για να παρεις το καροτσακι, βρε ουστ, δεν ξαναπαω σε σουπερ μαρκετ.

• Moderators
Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα. Αν δεν έχεις ψιλά θα σου χαλάσουν εκείνη την στιγμή να βάλεις τα πράγματά σου στο ντουλαπάκι & τα λεφτά σου τα παίρνεις πίσω όταν ανοίξεις το ντουλαπάκι σου. Δηλαδή θα προτιμούσες να τα κρατούσε η ρεσεψιόν με ένα απλό ταμπελάκι? Έλεος...

Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε ΚΑΝ να σου ζητάνε να αφήνεις τα πράγματα σου, όχι ο τρόπος με τον οποίο υλοποιείται αυτό.

Και στο σουπερ μαρκετ θελουν ενα ευρω να βαλεις για να παρεις το καροτσακι, βρε ουστ, δεν ξαναπαω σε σουπερ μαρκετ.

Θεωρώ ότι είσαι αρκετά ευφυής για να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ είναι ιδιοκτησία τους και την κάνουν ότι θέλουν. Τα πράγματά μου είναι δική μου ιδιοκτησία. Do the math.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε ΚΑΝ να σου ζητάνε να αφήνεις τα πράγματα σου, όχι ο τρόπος με τον οποίο υλοποιείται αυτό.

Θεωρώ ότι είσαι αρκετά ευφυής για να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ είναι ιδιοκτησία τους και την κάνουν ότι θέλουν. Τα πράγματά μου είναι δική μου ιδιοκτησία. Do the math.

Το 2ευρω το βαζεις για το ντουλαπακι (αντιστοιχο του καροτσακι). Ειναι πιστευω πολυ καλυτερο να αφησεις τσαντες κλπ σε ενα ντουλαπακι, απο το να αναγκαστεις να δεχτεις ελεγχο στην εξοδο, ως δυναμει κλεφτης. Ετσι κι αλλιως το 2ευρω θα το παρεις πισω, δεν πιανω το νοημα της αντιδρασης.

Δημοσ.

Επειδή γουστάρω τρελά τέτοιες συζητήσεις και επειδή βλέπω οτι γίνεται προσπάθεια να την βγάλουν καθαρή τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ,να ρωτήσω κάτι.Γιατί όταν πάς να πληρώσεις με μετρητά διπλοτσεκάρουν αν είναι πλαστά τα χαρτονομίσματα ενώ όταν είναι να σου δώσουν ρέστα δεν κάνουν καν τον κόπο?Σημειωτέον έχω πάρει πλαστό 20άρικο δύο(2) φορές απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στο mall.Προσωπικά προσβάλλομαι όταν αμφισβητούν την αξιοπιστία μου. Περιμένω εναγωνίως απαντήσεις.

Δημοσ.

Γιατί τα λεφτά που μπαίνουν στο ταμείο είναι από προηγούμενο πελάτη την γνησιότητα των οποίων έχουν ελέγξει κατά την πληρωμή του?

android.png

Δημοσ.

Τι στιγμή που ελέγχουν όλα τα χαρτονομίσματα που λαμβάνουν δεν υπάρχει λόγος να ελέγξουν αυτά που δίνουν. Οπότε θα έπρεπε να αναρωτηθείς πώς εσύ απέκτησες πλαστά.

Δημοσ.

Να στο πω αλλιώς. Είναι ένας ωραίος τρόπος για τον υπάλληλο να μετατρέπει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε γνήσια.

• Moderators
Δημοσ.

Το 2ευρω το βαζεις για το ντουλαπακι (αντιστοιχο του καροτσακι). Ειναι πιστευω πολυ καλυτερο να αφησεις τσαντες κλπ σε ενα ντουλαπακι, απο το να αναγκαστεις να δεχτεις ελεγχο στην εξοδο, ως δυναμει κλεφτης. Ετσι κι αλλιως το 2ευρω θα το παρεις πισω, δεν πιανω το νοημα της αντιδρασης.

Το νόημα της αντίδρασης είναι ότι δεν τους εμπιστεύομαι να τους αφήσω το laptop μου, την τσάντα μου ή τα ψώνια μου. Αν μου υπογράψουν χαρτί ότι θα με αποζημίωσουν στο ακεραίο, θα το συζήταγα. Στο μεταξύ αυτό που λες "έλεγχος στην έξοδο" είναι το σύστημα που έχουν όλα τα καταστήματα με τις δύο κάθετες πλαστικούρες που μόλις περάσεις ανάμεσα με κάτι αχτύπητο δίνουν σήμα συναγερμού. Πολύ πιο εύκολος μου φαίνεται αυτός ο έλεγχος παρά να με αναγκάζουν να αφήνω τα προσωπικά μου αντικείμενα σε αμφιβόλου ασφάλειας θέσεις.

Οπότε, γιατί ζορίζονται αυτοί είναι το θέμα, όταν υπάρχει ένας απλός τρόπος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...