Moderators Malthador Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 επίσης βοηθάει παρα πολύ κόσμο να μην κουβαλάει κράνη και 1002 συμπράγκαλα καθώς κάνει τις αγορές του με την ηρεμία του Επίσης, βοηθάει στις πωλήσεις του καταστήματος το να μην θεωρείς τον πελάτη κλέφτη a priori. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τα ελληνικά καταστήματα
green gordon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εγω πηρα πριν κανα 2μηνο μια tv βιτρινας απο το καταστημα στο γερακα.Η συσκευη εγραφε κανονικα οτι ειναι βιτρινας,την εκπτωση και μαλιστα ειχε παρα πολλες τηλεορασεις τοτε που πουλαγανε απο την εκθεση. Κατι μου λεει οτι στη δικια σου περιπτωση πηγαν να καλυψουν δικια τους μαλακια οι υπαλληλοι. Φυσικα και την εταιρια δεν την εχω σε καμια σοβαρη υποληψη.Και ναι η διαφημηση ειναι τραγικη.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ο τζάμπας ζεί Οκz εγώ θα πάω ένα ωραίο πρωϊνό να πάρω οτι γουστάρω από το κατάστημα και όταν θα πάω στο ταμείο με μια νταλίκα συσκευές θα τους πώ ο τζάμπας ζεί καλή σας μέρα. Εντελώς τραγική διαφήμιση.
xlapacas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 είδα και γω που πήρα συσκευασμένη tv led! ούτε 4 μήνες δεν άντεξε και τρέχω τώρα!
Whiteyez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Την είχα πάθει και εγώ το 2008 όταν πήγα και πήρα μια 40 LG, την παίρνω πάω σπίτι και μετά κατάλαβα ότι ήταν ανοιχτό το κουτί, τεσπα την βάζω σε λειτουργία και βλέπω καμιά 10αρια ροζ pixels όπως την πήρα έτσι την πήγα πίσω. Την άλλαξα με μια Sony βέβαια μετά.
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 τρελα κι απιθανα σκηνικα ομως ολα ε? περιπου οπως το ελεγε το sloganακι: <LIVE YOUR MYTH IN GREECE...>
xreokopia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Στην συνέχεια πληρώνω στο ταμείο και επιπλέον πληρώνω 100 ευρώ για επέκταση από 2 χρόνια σε 5 χρόνια εγγύηση.. Φιλε μου, περα απο ολα τα αλλα με τους απατεωνες των Mediamarkt, να σε ρωτησω κατι? Εδωσες επιπλεον 100€ για μια εγγυηση που σε καλυπτει μόνο για 7 καμμενα pixels και πανω?
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Οχι, αυτες οι εγγυησεις καλυπτονται πληρως απο το ιδιο το καταστημα (με βαση αυτα που υπογραφεις). Ερχονται την παιρνουν απο το σπιτι σου αμα λαχει και σου φερνουν αλλη για αντικατασταση μεχρι να επισκευαστει η δικη σου. Στην ξαναφερνουν εντως 1-3 ημερων την δικη σου και αν σε περιπτωση η ζημεια δεν φτιαχνεται σου αντικαθιστουν εντελως την τηλεοραση με το ακριβως επομενο μοντελο. Με λιγα λογια ειναι συμπληρωμα της εργοστασιακης.
xreokopia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ε τοτε γιατι δεν αντικατεστησαν και τη τηλεοραση του φιλου μας? Επεκταση εγγυησης σημαινει απλα οτι παρατεινεις το χρονο εγγυησης.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι η τηλεοραση του δεν ειχε καποιο "προβλημα".
xreokopia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μα ειναι μεταχειρισμενη, αυτο δεν ειναι προβλημα? Παντως η Samsung εχει τη χειροτερη εγγυηση, ποιος θα αγοραζε τηλεροραση που επιτρεπονται 6 καμενα pixels, γιαυτο και λεω οτι δεν εχει νοημα να πληρωνεις και παραταση εγγυησης.
zazik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ που νόμιζα ότι στην MediaMarkt πας εκει και ψωνίζεις εντελώς τζάμπα...... Ακου κάτι ψέμματα που μου είπανε.
kfyros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλά (άσχετο), με την σειρά διαφημίσεων που προβάλει η τηλεόραση με τον Τζάμπα, τα έχω πάρει άσχημα στο κρανίο. Εμένα μου τη σπάει η φάτσα του Τζάμπα τρελλά.. Πραγματικά περιμένω τη διαφορετική version της διαφήμισης με το μπρατσαρά στην παραλία να τον λιώνει στο ξύλο , ή την άλλη που είναι μέσα στη βαλίτσα, με ένα φορτηγό να περνάει από πάνω πριν βγει ο μαλάκας .. Μα ειναι μεταχειρισμενη, αυτο δεν ειναι προβλημα? Παντως η Samsung εχει τη χειροτερη εγγυηση, ποιος θα αγοραζε τηλεροραση που επιτρεπονται 6 καμενα pixels, γιαυτο και λεω οτι δεν εχει νοημα να πληρωνεις και παραταση εγγυησης. Πάντως τη δική μου samsung την πήρα από τον Κολομβούνη στον Άλιμο, και μου την έφεραν στο ταμείο έβαλαν το κουτί σε ένα πάγκο , το τσέκαρα , το άνοιξαν μπροστά μου και έβγαλαν προσεκτικά την τηλεόραση από μέσα για να την ελέγξω από όλες τις μεριές !!!! Μετά την ξαναέβαλαν προσεκτικά στο κουτί , το σφράγισαν με δικές τους ταινίες. Τέλος , προσφέρθηκαν να μου το φέρουν έξω από το κατάστημα και να το βάλουν στο αμάξι μου για να μη γίνει καμιά ζημιά , αλλά τους είπα δεν χρειάζεται .. Μου έκανε εντύπωση όλη αυτή η διαδικασία , και ρώτησα γιατί το κάνουν , και μου είπαν ότι είναι στάνταρ πρακτική για να μην υπάρχουν προβλήματα... Και σε saturn πάντως που είχαμε ψωνίσει λαπτοπ για ένα φίλο, το πήγαμε σπίτι του και το στήσαμε, χτύπαγε ο δίσκος με το καλημέρα (κι ήταν και ένα καλό vaio μη χέσω), το πήγαμε πίσω στα καπάκια, και μας έδωσαν άλλο κατευθείαν... Και όποτε έχω ψωνίσει εκθεσιακό , μου το έχουν πει από πριν και δεν κάνουν τους μαλάκες... Βέβαια τις καλές εποχές αυτά, τώρα δεν ξέρω αν θα τους φάει όλους η μαρμάγκα...
xreokopia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα μου τη σπάει η φάτσα του Τζάμπα τρελλά.. Kαλα, αυτος δεν ειναι ο τσαμπας... ειναι ο γυφτος. Να βαλει 20 καλαμακια για να ρουφηξει το ποτο του διπλανου τραπεζιου? Πάντως τη δική μου samsung την πήρα από τον Κολομβούνη στον Άλιμο, και μου την έφεραν στο ταμείο έβαλαν το κουτί σε ένα πάγκο , το τσέκαρα , το άνοιξαν μπροστά μου και έβγαλαν προσεκτικά την τηλεόραση από μέσα για να την ελέγξω από όλες τις μεριές !!!! Μετά την ξαναέβαλαν προσεκτικά στο κουτί , το σφράγισαν με δικές τους ταινίες. Τέλος , προσφέρθηκαν να μου το φέρουν έξω από το κατάστημα και να το βάλουν στο αμάξι μου για να μη γίνει καμιά ζημιά , αλλά τους είπα δεν χρειάζεται .. Κι αν σου πεταξει το/τα καμμενα pixel σε 4 μηνες, τι γινεται?... θα ζησεις με αυτα?
kfyros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κι αν σου πεταξει το/τα καμμενα pixel σε 4 μηνες, τι γινεται?... θα ζησεις με αυτα? καλή χρονιά.. έχει εγγύηση κανονικά, δεν είναι μεταχειρισμένη. Από το κουτί της σφραγισμένη την άνοιξαν.. Απλώς μου έκανε εντύπωση η διαδικασία κατά την πώληση.. Πλήρωσα μάλιστα και κατιτίς και την πήγα στ 4 χρόνια (τα 2 του κατασκευαστή + 2 του Κολομβούνη).. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει zero pixel (αν αυτό εννοούσες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις