Προς το περιεχόμενο

opel astra G sport ή toyota corolla g6??

Slide

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πολλά σε όλους!! Είμαι κοντά στο να πάρω το 1ο μου ουσιαστικά αυτοκίνητο (έχω ένα ford ka του '97 αλλά ήταν μόνο για τα βασικά) και θέλω τα φώτα σας.... Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώνω είναι 4-5000e (κρίση) και έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα... Μέχρι στιγμής ακούω καλά λόγια για το toyota αλλά θέλω αντικειμενική γνώμη όσο γίνεται... σκέφτομαι τις εκδόσεις 1.4 λόγω εφορίας κλπ... Όποιος έχει άποψη περί αξιοπιστίας - επιδόσεων ή ότι άλλο ας βοηθήσει!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με κλειστα ματια το τουοτα!

μπορει το αστρα να ειναι πιο ομορφο (προσωπικη γνωμη) αλλα η συντηρηση του ειναι πολυ ακριβη ακομα και με μεταχειρισμενα ανταλακτικα. το τουοτα ειναι πολυ πιο αξιοπιστο με πολυ καλυτερη ποιοτητα στα πλαστικα στο εσωτερικο και γενικοτερα πολυ καλυτερη ποιοτηταα κατασκευης απο την οπελ

Τα Corolla αυτά είναι σκυλιά απ' ότι λέει ένας στη γειτονιά ένα τετράγωνο πιο κάτω, που έχει ένα τέτοιο.

Αλλά πιστεύω ότι θα «αγαπήσεις» πολύ περισσότερο το Opel, καθότι το αυτοκίνητο δεν είναι αποκλειστικά και μόνο μέσο μετακίνησης. Ειδάλλως θα κράταγες το Ford.

κανένα λινκ για το opel;

Υ.Γ ξέχνα και τα 2 και πάρε κανένα μέχρι 1200cc

Υ.Γ2 Να υποθέσω είσαι γύρω στα 20;

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1959537/

20 είμαι ναι... θέλω και λίγο γκάζι αλλά να είναι και λίγο στιβαρό... γκάζι έχουν τα astra??

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1959537/

20 είμαι ναι... θέλω και λίγο γκάζι αλλά να είναι και λίγο στιβαρό... γκάζι έχουν τα astra??

Γενικά είναι ακριβό το αυτοκίνητο που παραθέτεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...