Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα συγγνώμη για την ενόχληση η εάν έχω γράψει σε λάθος topic αλλα έχω ένα σημαντικό προβληματάκι!!!

είχα διαφορα παλιά komtia από ένα παλιό pc και είπα να στήσω ξανά ένα νέο με ότι κομμάτια έχω για να μπορώ να παίζω lan με την κοπέλα μου league of legends( τα γραφικά είναι μέτρια μπορώ να πω και δεν είναι κάτι το απαιτητικό)..έστησα λοιπόν το pc με τα παρακάτω!!

AMD athlon 64 prosesor 3500+ 2.2GHZ

1024 mb ram ( 2kiss 512)

windows xp home

motherboard δεν ξερώ ποια ειναι δεν ξερω πως να το δώ ;-/

και παμε λοιπον στις καρτες γραφηκων

(να πω πως max ανάλυση έχω βάλει 1280x1024 και το game το έτρεχα με no shadow και όλα medioum η ακόμα και low)

οποτε λοιπόν για κάρτα γραφικών ξεκίνησα με μια gforce6600gt 512 mb

τα fps του παιχνιδιού από 15-20 στα group fights μέχρι 35 το πολύ

επομενη κάρτα gforce 7500 128mb (νομίζω για τα Mb αλλα δεν ειναι σιγουρα πανω απο 256mb) τα ίδια τα fps χαλια!!! (πάλι medioum τα γραφικά του game)

επομενη κάρτα gforce 8800gts 356 mb με midium πάλι γραφικά είχε από 35 μέχρι και 40-45 fps αλλα σχεδόν πάντα ήταν στα 35 και όταν γινόταν γκρούπ fight έπεφτε στα 25-28 και τα λοιπά οποτε πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος

και αφού έφτασα στο αμην είπα να δοκιμάσω την κάρτα γραφικών από το καλο μου το pc οποτε του φόρτωσα την gforce gts 450 1gb και δεν ξέρω τι στο καλο αλλα τα fps είναι πάλι τα ίδια...ακόμα και με medium γραφικά πάλι.... 40-45 fps και σε γκρούπ fights έπεφτε μέχρι και 25 fps!!!

τι μπορώ να κάνω?? τι κάνω λάθος?? το game δεν έχει και τα γραφικά να πεις πως κάτι δεν παει καλά δεν είναι bf3... εάν μπορείτε βοιθηστε με παρακαλώ!! ευχαριστώ και sorry αν έχω βάλει το topic σε λάθος ενότητα αλλα νομίζω πως κάτι απίζει με την κάρτα γραφικών!!!

θελω απλα το γκαμε να βγαλει πανω απο 40 fps ακομα και σε γρουπ fights....

να πω πως για drivers κατεβαζα παντα για την σιγκεκριμενη καρτα γραφηκον οποτε δεν ειναι οι drivers!!

οσοι γνωριζετε το legue of legends Θα ξερετε πως δεν απετι και κατι ιδιετερο!!

όσον αφορά για τα fps που βγάζω με την 8800 gt ξέρω άλλοι μπορεί να παίζουν και με 30fps απλά εγώ δεν είμαι ικανοποιμένος γιατί σε γκρούπ fights βλέπεις να κολλάει λίγο και εάν είναι να δώσω λεφτά και να μην μπορώ να παίξω όπως θέλω καλύτερα να έπαιρνα ένα νέο pc!!!τώρα όμως είναι αργά γιατί ήδη έχω δώσει γύρο στα 80 euro για motherboard και τροφοδοτικό οποτε δεν θελω να κανω πισω στιν κατασταση που ειμαι!! ;-/ευχαριστώ για τον χρόνο σας καλο βραδυ και καλές γιορτές!!

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν το ξερω καθολου για να πω ποσα frames πρεπει να βγαζει η καθε καρτα που δοκιμαζεις.Αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ισως την 450 την φρεναρει ο επεξεργαστης ή οτι μαλλον το 1GB μνημης δεν φτανει.Δεν θα σου πω αγορασε μνημη γιατι δεν ειμαι σιγουρος.Αυτο που θα σου πω να δοκιμασεις ειναι,αν δεν το δοκιμασες ηδη,να βαλεις το παιχνιδι στο καλο σου pc και να δεις πως τρεχει εκει.

Οταν αλλαζες καρτες εκανες φανταζομαι απεγκατασταση τους παλιους drivers και εγκατασταση απο το site της nVidia τους πιο καινουργιους για την καθε καρτα.

Κοιταξα παντως τα requirements του παιχνιδιου και εισαι στο οριο για minimum.Link

Δημοσ.

το game για να καταλάβεις είναι κάτι παρόμοιο με ντότα σχεδόν ίδια γραφικά dld δεν θέλει και κάτι τρελό για να παίξει...

στο καλο μου το pc έχω i7 και την gts 450 οποτε εδώ παίζω bf3 με ultra "γαφικα" και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα fps οποτε και το leauge of legends είναι καρφωμένο πάντα στα 60fps (έχει να βάλεις εάν θέλεις να είναι stable σε κάποιο συγκεκριμένο fps οποτε τα έχω ρίξει στα 60 και είναι μόνιμα 60 ούτε πέφτει ούτε ανεβαίνει οποτε δεν έχω πρόβλημα εκεί με τα fps ότι και να κάνω...

όσο για τους drivers ναι κάθε φορα "εγαταστουσα" τους drivers που μου έλεγε η nvidia ότι πρέπει να βάλω για την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών!!

τώρα όσο αφορά την μνήμη και ένας φίλος μου που συζητήσαμε πριν λίγο μου είπε πως είναι η μνήμη...εδώ λέει τα xp από μονα τους θα θέλουν 1gb αν και όταν τρέχω το game είδα με το task manager πως πάνω από 700-800mb δεν ανεβαίνει η μνήμη οποτε δεν φουλάρει...αλλα ξέρω γω είναι ddr και είναι και 2 512 οποτε ίσος να έχεις δίκιο και να είναι η μνήμη!! ;-/ απλά δεν ξέρω και πολλά οποτε είπα να ρωτήσω εδώ που είστε ψαγμενοι μπας και βρω κάποια λύση πρίν αγορασω κάτι που δεν το χρειάζομαι πραγματικά !! ^_^ ]

ευχαριστω πολυ παντος για την απαντιση νασε καλα!!

Δημοσ.

διστιχος τελεικα ειναι ddr1 ...μολις εβαλα 1gb ακομα και τις 2 512μβ που ειχα ( εχει 4 slot η motherboard) οποτε μαζι με τις καρτας γραφηκον παει 2200+mb...τρεχω το dxdiag στο run και μου διχνει 1 gb μονο αν και στον task manager διχνει 2 gb...κατεβαζω λοιπον ενα πατσ που θελω και μπαινω να δωκιμασω!!

θα το τρεξω με τιν geforce 8800gt

θα ενημερωσω με edit!

ευχαριστω και παλυ!!

Δημοσ.

Απο την περιγραφη σου για επεξεργαστη δειχνει το πραγμα. Κλοκαρε τον λιγο πανω-κατω να δεις πως πανε τα fps.

Δημοσ.

και τα 2 gb τελεικα δεν εκαναν δουλεια!! παλυ παραμενει σε επιπεδα οπως και πριν με 25 εως 40 fps λετε λοιπον ο επεξεργαστης να γονατιζει το μηχανιμα?? θιμαμε πριν παρω τον καινουριο επαιζα με αυτον τον επαιξεργαστη και ηταν θιμαμε ενταξει...τωρα ισως ετσις μου φενετε εμενα επιδει εχω σινηθισει στο καλο το πσ και μου φενετε αθλιο στο αλλο γιατι ομως να μην μπορω να παιξω το γκαμε εστω σε medium γραφικα?? σιγα το γκαμε στιν τελικη και σιγα και τα γραφικα που εχει :-/ εχω απελπιστει ;-D

Δημοσ.

Οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ,το συστημα σου ισα που πληρει τα minimum requirements του παιχνιδιου.Λεει πχ οτι θελει επεξεργαστη 2 Ghz το λιγοτερο,εσυ εχεις 2.2,αν δεις στο λινκ που εβαλα στο πρωτο ποστ,ο τυπος που δινει τα minimum που χρειαζεται να εχεις για να το παιξεις λεει οτι με τα minimum θα τρεχει το παιχνιδι,δεν θα το συνιστουσε ομως.Τι να πω,αφου δοκιμασες μνημη,μαλλον ο επεξεργαστης σε κοβει.

Δημοσ.

Αρχικά κατέβασε το AIDA64 και πες μας ποια είναι η motherboard σου. Η μνήμη ήταν όντως ύποπτη οπότε μένει όντως ο επεξεργαστής. Έχεις θέμα με το να κάνεις overclocking?

Ο επεξεργαστής ναι μεν είναι παλιός αλλά και το παιχνίδι δεν είναι κατι το ιδιαίτερα απαιτητικό, είσαι μέσα στη προτεινόμενη σύνθεση του παιχνιδιού -- αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή. Checkαρε επίσης να μην τρεχει τίποτα στο background ενώ παίζεις το παιχνίδι. Firefox από εδώ, chrome από εκεί, αχ κάτσε να έχω το msn ανοικτό ενώ παίζω και να πως μπουκώνει ο Athlonάκος με τη μία. Άσε μόνο το anti-virus.

Δημοσ.

το pc εχει εγκαταστιμενα μονο τους ντριβερ απο motherboard καρτες γραφικον και τα λιπα και το παιχνιδι!! το εστισα απο παλια κοματια απο παλια μου pc αποκλιστηκα και μονο για να παιζω που και που κανενα lan με τιν κοπελα μου οποτε δεν εχει τιποτα περετερο...στιν ουσια διλαδι θα ανοιγω το πσ θα παιζω 1-2 γκαμε και θα το κλεινω δεν το θελω για κατι αλλο διλαδη!!!

οσο για τιν μνυμη βοιθισε λιγο μπορω να πω ανασανε λιγο το pc οποτε ειπα να τιν κρατισω κιολας αλλα μολις ακουσα τιν τιμη (30 ευρο) επαθα ενα σοκ οποτε δεν ξερω αν θα μεινω με τα 2 η με το 1 μιας και με το 1 δεν βλεπω διαφορα στο game και μαλλον τελεικα ειναι το cpu μου!!!

οσο για oc δεν εχω κανε ποτε μου αλλα ειναι ευκολο να ψαξω στο web να δω πως γινετε οποτε μπορω να κανω και ενα oc και να δω τι παιζει αν και φοβαμε μην τον καψω γιατι πρεπει να δουλεβει καμια 8αετια συνεχομενα (ναι ειμαι απο αυτους τους τυπους που οταν δεν καθοταν στο pc παντα κατι θα κατεβαζε οποτε μπορω να πω πως για καμια 7-8 χρονια πολυ σπανια να ηταν κλειστος τα βραδια!!..ευτιχος εχω μεγαλοσει πια και δεν καταπονω και τον καινουριο μου υπολογιστη ετσι χαχα)οποτε φοβαμε πως μετα απο τοσα χρονια μην με κανενα oc μας αφισει χρονους χαχα!!

λοιπον εχω νεα στοιχια:

ακολουθισα μερικες σιμβουλες απο εδωαλλα και παλυ δεν ειδα διαφορα τα fps με την 8800gt παραμενουν 20-35 καταμεσο ορο και σε grup fight επιασε και κατι 15αρια.....

παρατιρισα ομως κατι περιεργο ;-/ στο παιχνιδι λογο χριστουγενον και τα λοιπα αυτοι εχουν βαλει ενα theme winter με χιονακια και τα λυπα καταλαθος πριν λιγο με εβαλε σε ενα game με το κλασικο theme και ειδα τα fps να μην πεφτουν κατω απο 40!! ενταξει επιασε ενα 35αρι αλλα καταμεσο ορο ιταν γιρο στο 50!!! ειναι δινατον μονο και μονο απο ενα theme να γονατιζει τοσο πολυ το pc?

ξερω οτι το pc ειναι αθλιο και δεν αξιζει καν τον χρονο να ασχολυσε με τετοιο πσ και δεν θα εμπενα καν στιν διαδικασια αλλα σκεφτικα να στισω ενα δεφτερο πσ επειδη ειχα διαφορα κοματια πεταμενα και ειπα γιατι να μην στεισω ενα pcακι ας ειναι και μουφεχ και να παιζω κανενα λανακι που και που και σιγα τα γραφικα του LoL οποτε θα παιξει με τιν μια αλλα που να φανταστω οτι θα εχω προβλημα με τα fps!! ^_^

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και για τις σιμβουλες σας!!

edit οσο για τι motherboard εχω σε λιγο που θα παω σπιτι θα κατεβασω αυτο που μου ειπες φιλε Obsidian και θα σας πω!!

Δημοσ.

Αυτό που σου είπα, το έκανες;

Το PC-άκι είναι παλιό, ναι. Αλλά μπορείς να παίξεις αρκετά games. Hell, εδώ έπαιζα Starcraft II με Pentium 4. Btw πως δεν ξέρεις ποια motherboard έχεις αλλά έχεις φορτώσει τους drivers της;

Edit: OK!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που σου είπα, το έκανες;

Το PC-άκι είναι παλιό, ναι. Αλλά μπορείς να παίξεις αρκετά games. Hell, εδώ έπαιζα Starcraft II με Pentium 4. Btw πως δεν ξέρεις ποια motherboard έχεις αλλά έχεις φορτώσει τους drivers της;

Edit: OK!

για το αρχειο που μου ειπες να κατεβασω? οχι ειμαι στιν δουλεια οποτε μολις παω σπιτι θα το κατεβασω και θα δω τι Motherboard Εχω!!

το μονο που δεν ειχα ηταν η Motherboard απο κοματια οποτε αγορασα μια μεταχιρισμενι σε εξερετεκι κατασταση οποτε εκινι την στιγμη ειδα ποιο μοντελο ειναι και ετσι βρηκα τους driver τις δεν θιμαμε καθολου ομος ποια ειναι χαχα ;-p σε κανενα 2ωρο που θα τελειωσω απο τιν δουλεια και θα παω σπιτι θα δω και θα σου πω ;-D

edit : Motherboard Name ASRock 939N68PV-GLAN

εβγαλα το 1 gb ραμ να το δωσω πισο γιατι κανει 30 ευρο ( δεν ειμαστε για τετοια τωρα) χαχα και βρικα 2 256 (μην γελατε) οποτε τις φοτοσα πανω και εχω 1.5 gb ραΜ.επαιξα λοιπον ενα γκαμε και βλεπω τα φπσ κατα μεσο ορο στα 50!! με midum-high γραφηκα!! ηταν στο clasic theme ομως!!!!

Επεξ/σία από PhantoM47

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...