Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα acer 5930g αλλά έχω πρόβλημα στην επεξεργασία των βίντεο από μία ψηφιακή κάμερα full hd στα 30fps αν κάνω λήψη στα 60fps δεν το συζητώ δεν ανοίγουν καν.

Υπάρχει laptop που να μπορώ να δουλέψω το corel video studio pro χωρίς κολλήματα και η αναπαραγωγή των βίντεο να γίνεται σωστά ή πρέπει να πάω σε desktop? :confused:

Δημοσ.

Ψάχνεις στην ουσία για desktop replacement και θα πρέπει να βάλεις το χέρι βαθεία στην τσέπη, επομένως πες πόσα είσαι διατεθιμένος να δώσεις για αρχή.

Δημοσ.

Έχω ένα acer 5930g αλλά έχω πρόβλημα στην επεξεργασία των βίντεο από μία ψηφιακή κάμερα full hd στα 30fps αν κάνω λήψη στα 60fps δεν το συζητώ δεν ανοίγουν καν.

Αν ειναι αυτο το laptop:

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5930G-Notebook.11910.0.html

δεν το λες κι αδυναμο...

Εχει 4GB ram?

Cpu = P8600?

Δημοσ.

Αν ειναι αυτο το laptop:

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5930G-Notebook.11910.0.html

δεν το λες κι αδυναμο...

Εχει 4GB ram?

Cpu = P8600?

Απο την στιγμη που θελει να επεξεργαστει βιντεο Full HD ειναι αδυναμο. Για κατι τετοιο θες ισχυρο επεξεργαστη (aka τετραπυρηνο). Αν μπορεις να πας για desktop πανε χωρις δευτερη σκεψη θα παρεις καλυτερο συστημα απο οποιοδηποτε laptop με λιγοτερα χρηματα αλλιως δες κατι σαν αυτο: http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628

Δημοσ.

Απο την στιγμη που θελει να επεξεργαστει βιντεο Full HD ειναι αδυναμο. Για κατι τετοιο θες ισχυρο επεξεργαστη (aka τετραπυρηνο)

Ειναι σημαντικο: να μας πει πρωτα ακριβως τι εχει επανω!

Μπορει για παραδειγμα να εχει 2GB και πολυ μικρη cpu :rolleyes:

Τελος εχω καιρο να δοκιμασω, μα δεν υποτιθεται οτι,

θα ανοιγαν και με P8600, αλλα βεβαιως πιο αργα? :confused:

Δημοσ.

Δεν θελει να παιξει βιντεο Full HD αλλα να ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ. Σε αυτη την περιπτωση η απαιτησεις σε επεξεργαστικη ισχυ και σε μνημη ram αυξανονται κατακορυφα. Αυτος ειναι και ο λογος που συστηνεται χρηση σταθερου για επεξεργασια video.

Δημοσ.

Ναι, αλλα πριν/για να τα επεξεργαστει πρεπει και...να τα ανοιξει!

Αλλο πραγμα το ανοιγουν αργα κι αλλο δεν ανοιγουν καθολου :rolleyes:

Μπορει να ειναι θεμα (ακομη και) software,

ή με καποιο upgrade να παλευεται (καπως)

Δημοσ.

Ναι, αλλα πριν/για να τα επεξεργαστει πρεπει και...να τα ανοιξει!

Αλλο πραγμα το ανοιγουν αργα κι αλλο δεν ανοιγουν καθολου :rolleyes:

Μπορει να ειναι θεμα (ακομη και) software,

ή με καποιο upgrade να παλευεται (καπως)

Ναι νομιζω οτι εχεις ενα δικιο αλλα και παλι διπυρηνοςκαι επεξεργασια full hd δεν πανε μαζι. tiniakos μπορεις να δοκιμασεις να παιξεις ενα video (με καποιον player οπως ο vlc) απο αυτα που ουτε καν ανοιγουν με το corel και να μας πεις τι γινεται? Δοκιμασε επισης και με καποιο αλλο προγραμμα οπως το pinnacle video studio και πες μας αν γινεται το ιδιο αν και νομιζω οτι και παλι το hardware θα σου δημιουργει προβληματα. Παντως συνεχιζω να επιμενω οτι εφοσον ασχολεισαι με επεξεργασια video η αγορα ενος σταθερου ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ φορητο.

Δημοσ.

Παντως συνεχιζω να επιμενω οτι εφοσον ασχολεισαι με επεξεργασια video η αγορα ενος σταθερου ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ φορητο.

σιγουρα. αλλα και με το lenovo i7 του ss13 δε νομιζω να εχει προβλημα. αν αυξησει και τη ram στα 8...

Δημοσ.

σιγουρα αλλα εδω δεν εχουμε επιλογη οθονης οπως εξω. αν πας προς το 1000αρικο τα δινουν με FHD :(. (μπορεις να τη βαλεις & μονος σου με κανα 60-80€ @ebay).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...