alexkoukou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Όπως λέει και ο τίτλος θα γίνει τίποτα εάν συνδέσω δύο crossfire bridge στις κάρτες γραφικών μου
rafail1994 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Όχι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα . Απλώς εάν θέλεις τρεξε ενα 3d mark με το ένα crossfire bridge και ενα με το αλλο και δες της διαφορές γιατί καμια φορά υπάρχουν
alexkoukou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οκ φίλε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σου...
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 εγω παντως και τα 2 ειχα βαλει και ειχα ακουσει οτι χρειαζονται και τα 2 .το παρον θεμα μετακινειται στην σωστη ενοτητα.
LouCi4er Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Όπως λέει και ο τίτλος θα γίνει τίποτα εάν συνδέσω δύο crossfire bridge στις κάρτες γραφικών μου Δεν θα κερδισεις τπτ.Ουτε και θα χασεις ομως.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ας τα βαλει καλου κακου γιατι για να εχουν βαλει δυο καποιο λογο θα εχει.εκτος αν ειναι να συνδεσεις τον δευτερο με τριτη καρτα οποτε η μια παει στην αλλη αντιθετα με το sli bridge Που ειναι τριπλο.στο τριπλο crossfire δεν εχω δει τριπλο ανταπτορα αρα μηπως ειναι για αυτο οι δυο υποδοχες πανω στην καρτα?παντως εγω με δυο δεν ειχα κανα προβλημα.οποτε αμα ειναι να τον ψαχνει ας τον βαλει πανω να τελειωνει να μην ειναι και με την αγωνια εκτος αν εχει ορεξη να δοκιμασει με benchmark.γιατι νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει οτι θελει και τους 2???
D4rkst3EL Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κάπου το χε δοκιμάσει κάποιος και διαφορά μηδενική. Δύο bridges θες άμα βάλεις και τρίτη κάρτα. Αλλά όπως λένε και τα παιδιά δε χάνεις τίποτα
Heatspreader Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ κουβεντιάζουν το ίδιο θέμα. http://forums.amd.co...threadid=114539
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 εχει να κανει με το chipset και τα lanes δηλαδη.μετα βεβαια ο αλλος λεει οτι δεν παιζει ρολο αυτο και οτι ας κανει δοκιμη με ενα και ας δει τι γινεται.αμα δεν παιζει ας βαλει και τα 2.η το αναποδο.ε ας κανει δοκιμη ο φιλοςνα δουμε τι γινεται οπως επισης αν παιξει και με τους 2 τροπους ας κανει ενα benchmark να δουμε.το πολυ το δευτερο να ειναι περιττο..
LouCi4er Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Η AMD λεει οτι αν κανεις cf σε μητρικη με 16 lanes(2χ8 δλδ) βοηθαει λιγο το διπλο bridge.Παπαριες ειναι αυτα. poulinos:Τις δυο υποδοχες η καρτα τις εχει για tri-fire και quad-fire.Γιαυτο οι 5970-6990 πχ εχουν μια υποδοχη.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Η AMD λεει οτι αν κανεις cf σε μητρικη με 16 lanes(2χ8 δλδ) βοηθαει λιγο το διπλο bridge.Παπαριες ειναι αυτα. poulinos:Τις δυο υποδοχες η καρτα τις εχει για tri-fire και quad-fire.Γιαυτο οι 5970-6990 πχ εχουν μια υποδοχη. απο την αλλη για να το λεει η amd???τι να πω.κανεις απο περιεργεια να εχει κανει κανα bench?
karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Διαφορά δεν θα δει Οπως σωστά είπε και ο LouCi4er είναι για triple fire η δεύτερη που έχουν οι κάρτες. Και εγώ με ένα cf bridge είμαι και το είχα ψάξει τότε το θέμα. Διαφορά ΚΑΜΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα