Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα .

Απλώς εάν θέλεις τρεξε ενα 3d mark με το ένα crossfire bridge και ενα με το αλλο και δες της διαφορές γιατί καμια φορά υπάρχουν :)

Δημοσ.

εγω παντως και τα 2 ειχα βαλει και ειχα ακουσει οτι χρειαζονται και τα 2 .το παρον θεμα μετακινειται στην σωστη ενοτητα.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος θα γίνει τίποτα εάν συνδέσω δύο crossfire bridge στις κάρτες γραφικών μου

Δεν θα κερδισεις τπτ.Ουτε και θα χασεις ομως.

Δημοσ.

ας τα βαλει καλου κακου γιατι για να εχουν βαλει δυο καποιο λογο θα εχει.εκτος αν ειναι να συνδεσεις τον δευτερο με τριτη καρτα οποτε η μια παει στην αλλη αντιθετα με το sli bridge Που ειναι τριπλο.στο τριπλο crossfire δεν εχω δει τριπλο ανταπτορα αρα μηπως ειναι για αυτο οι δυο υποδοχες πανω στην καρτα?παντως εγω με δυο δεν ειχα κανα προβλημα.οποτε αμα ειναι να τον ψαχνει ας τον βαλει πανω να τελειωνει να μην ειναι και με την αγωνια εκτος αν εχει ορεξη να δοκιμασει με benchmark.γιατι νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει οτι θελει και τους 2???

Δημοσ.

Κάπου το χε δοκιμάσει κάποιος και διαφορά μηδενική. Δύο bridges θες άμα βάλεις και τρίτη κάρτα. Αλλά όπως λένε και τα παιδιά δε χάνεις τίποτα

Δημοσ.

εχει να κανει με το chipset και τα lanes δηλαδη.μετα βεβαια ο αλλος λεει οτι δεν παιζει ρολο αυτο και οτι ας κανει δοκιμη με ενα και ας δει τι γινεται.αμα δεν παιζει ας βαλει και τα 2.η το αναποδο.ε ας κανει δοκιμη ο φιλοςνα δουμε τι γινεται οπως επισης αν παιξει και με τους 2 τροπους ας κανει ενα benchmark να δουμε.το πολυ το δευτερο να ειναι περιττο..

Δημοσ.

Η AMD λεει οτι αν κανεις cf σε μητρικη με 16 lanes(2χ8 δλδ) βοηθαει λιγο το διπλο bridge.Παπαριες ειναι αυτα.

poulinos:Τις δυο υποδοχες η καρτα τις εχει για tri-fire και quad-fire.Γιαυτο οι 5970-6990 πχ εχουν μια υποδοχη.

Δημοσ.

Η AMD λεει οτι αν κανεις cf σε μητρικη με 16 lanes(2χ8 δλδ) βοηθαει λιγο το διπλο bridge.Παπαριες ειναι αυτα.

poulinos:Τις δυο υποδοχες η καρτα τις εχει για tri-fire και quad-fire.Γιαυτο οι 5970-6990 πχ εχουν μια υποδοχη.

απο την αλλη για να το λεει η amd???τι να πω.κανεις απο περιεργεια να εχει κανει κανα bench?

Δημοσ.

Διαφορά δεν θα δει :)

Οπως σωστά είπε και ο LouCi4er είναι για triple fire η δεύτερη που έχουν οι κάρτες.

Και εγώ με ένα cf bridge είμαι και το είχα ψάξει τότε το θέμα. Διαφορά ΚΑΜΙΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...