vasgen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.. Γραφω ενα προγραμματακι για ερευση παραγοντικου σε C σε Visual Studio 2010 και κανοντας Compile μου βγαζει τα εξης λαθη. 1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup 1>C:\Users\BILL\documents\visual studio 2010\Projects\paragontiko\Debug\paragontiko.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Σας παραθετω και τον κωδικα. >#include <stdio.h> int func(int); int main() { int n, sum; scanf("%d", n); sum=func(n); return 0; } int func(int x) { if(x==1) return 1; else return x*func(x-1); } Ευχαριστω εκ των προτερων..
παπι Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 project-> properties-> linker -> system -> subsystem σε console
vasgen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Λακωνικος και στο στοχευμενος!!! Εβγε!!!
aLe3ouLa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.. Γραφω ενα προγραμματακι για ερευση παραγοντικου σε C σε Visual Studio 2010 και κανοντας Compile μου βγαζει τα εξης λαθη. 1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup 1>C:\Users\BILL\documents\visual studio 2010\Projects\paragontiko\Debug\paragontiko.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Σας παραθετω και τον κωδικα. >#include <stdio.h> int func(int); int main() { int n, sum; scanf("%d", n); sum=func(n); return 0; } int func(int x) { if(x==1) return 1; else return x*func(x-1); } Ευχαριστω εκ των προτερων.. Αν θυμάμαι καλά, if(x<=1) return 1; και έχω την εντύπωση ότι το else δε χρειάζεται, αν ισχύει το if δε θα κάνειποτέ το 2ο return, ενώ αν δεν ισχύει το if θα κάνει μόνο το 2ο return..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα