greekparot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ξερει κανείς να μου προτείνει μια καλη μαρκα για αγορα μπαταρίας για σκουτερ 50cc και φυσικά κάποιο καλο ηλεκτρονικό κατάστημα γιανα την αγοράσω; Δυστυχώς δεν ξέρω ποσα αμπερ είναι η μπαταρία. Πρέπει να την εντοπισω πρώτα σε ποιο σημείο βρίσκεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οι yuasa θεωρούνται κορυφαίες, γιαπωνέζικες. Είναι και οι πιο ακριβές βεβαίως βεβαίως. Μαγαζί δεν ξέρω. Καλύτερα να πας κάπου πάντως να σου την περάσουν. Θέλει και μια ψιλοφόρτιση πρώτα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σ' ευχαριστω για την απαντηση. Αυριο θα ανοιξω το σκουτερ να δω τι τυπου μπαταρια εχω. Βρηκα yuasa απο εδω: http://www.kiriazisbatteries.gr/ Θα τους πω πριν την στειλουν να την φορτισουν. Δεν νομιζω 1 μερα που θα κανει να την στειλουν με κουριερ να εχει καποιο προβλημα η μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 δεν το κατέχω το θέμα της φόρτισης, αλλά θυμάμαι ότι όταν άλλαξα πριν κάνα 3άρι χρόνια μπαταρία στο παλιοσκούτερ μου, περίμενα κάνα 15λεπτο "να την φορτίσουν λίγο"... 1 μέρα στάνταρ δεν παθαίνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Made in Japan δεν βρηκα πουθενα YUASA, μονο made in Taiwan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 εδώπχ, έχει 4-5 στο τέλος made in japan, αλλά κοστίζουν όσο ένα σκούτερ Δεν ξέρω αν αξίζει να ψάξεις μόνο made in japan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα