Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ένας φίλος μου ζήτησε να του πάρω μια GPU με 150€ το ανώτερο για gaming(Napoleon total war,fifa 12, empire total war) και να μπορεί να παίξει και άλλα καινούρια παιχνίδια στο μέλλον...Έχετε τίποτα να προτείνετε?Εγώ είδα αύτη

Specs System:

CPU: Intel core duo cpu e6750

Motherboard: ASUS striker ii extreme

RAM: 2GB

PSU: Corsair 620W

Screen: Monitor 20' 1680*1050 ( δεν είμαι σίγουρος )

Δημοσ.

Σε αυτή την ανάλυση λογικά όλα μια χαρά θα τα παίζει. Δε ξέρω όμως καθόλου με τον επεξεργαστή του τι παίζει, μη φάει κάνα bottleneck. Α και βάλε άλλα 2gb μνήμη κρίμα είναι

Δημοσ.

Καλή επιλογή η 6850 αλλά να ξέρεις σίγουρα θα τρώει "μπουκάλι" από τον επεξεργαστή οπότε καλό θα ήταν να τον ανεβάσει λίγο.

Αν θες δες αυτήν που είναι 10 ευρώ φθηνότερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η XFX τι διαφορά έχει απο την Radeon?Δηλαδή αν του βάλω αυτή που λέω εγώ λέτε να κολλάει λόγω CPU?

H κυριοτερη διαφορα (εκτος απ τα 10ευρω ^_^ ) ειναι οτι, η XFX εχει εναν παραπανω χρονο εγγυηση. Δεν θα "κολλαει" αλλα σιγουρα δεν θα αποδιδει τα αναμενομενα.

Επεξ/σία από DreadKnight
Δημοσ.

Δεν νομίζω να δει κάποια διαφορά λίγο πολύ την ίδια απόδοση με την sapphire θα έχει και η XFX + τον 1 χρόνο εγγύηση πιστεύω πως είναι καλύτερη αγορά και σε καλύτερη τιμή :)

Δημοσ.

Αν και δε μου αρέσει το γαλάζιο τα μοντέλα της HIS έχω δει ότι σκίζουν απο θερμορκασίες

(εξού και τα παγάκια στο κουτί :-D )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...