Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τον Οκτώβριο δημοσίευσα το συγκεκριμένο seo book

Κάθε 3 με 4 μήνες σκέφτομαι να γράφω ένα νέο ebook. Έχετε να μου κάνετε κάποιες προτάσεις για το είδος του seo book που θα θέλατε να γράψω?

Δημοσ.

Γράψε για την δομή που πρέπει να έχει το περιεχόμενο και τα keywords

Έκανα πέρυσι απ' ότι θυμάμαι μία εκπαιδευτική σειρά σε βίντεο, οπότε δεν έχει νόημα να κάνω κάτι τέτοιο ξανά :rolleyes:

Δημοσ.

γράψε για τις αλλαγές του panda update,

για διάφορα εργαλεία online και μη για ανάλυση του site , serp tracking, backling checkers...

Δημοσ.

Γραψε πως βρισκουμε blogs sites κλπ με υψηλο pr για να κανουμε backlinks και να δημιουργησουμε πολλα links προς το site μας.

Εναλλακτικα, μπορεις να γραψεις πως μπορουμε να διαφημισουμε εμμεσα τους εαυτους μας μεσω forums.

Δημοσ.

@pOLos

+1

@bikey77

Ετοιμάζω tutorial, σήμερα ή αύριο θα το έχω στο blog μου. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο κεφάλαιο για να φτιάξω ebook. Με χρήση operators γίνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Γραψε πως βρισκουμε blogs sites κλπ με υψηλο pr για να κανουμε backlinks και να δημιουργησουμε πολλα links προς το site μας.

Εναλλακτικα, μπορεις να γραψεις πως μπορουμε να διαφημισουμε εμμεσα τους εαυτους μας μεσω forums.

http://www.youtube.com/watch?v=5SYAArdHGho

Δημοσ.

Θάνο παρατήρησα ότι βάζεις το site: operator στο tutorial σου.

Για ποιο λόγο;

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι καλύτερο να βάζουμε inurl? πχ εγώ όταν κάνω αναζήτηση και θέλω να βρω πχ σχόλια και να είμαι σίγουρος ότι κάποιος έχει blog, κάνω το εξής χοντρικά.

site:.com "web design" "leave a comment" "comments are closed" "post a comment" κλπ

για ποιο λόγο να βάλεις το site: operator με keyword μέσα?

Δημοσ.

Τα search operator υπαρχουν για να τα χρησιμοποιούμαι και να κανουμε τη ζωη μας πιο εύκολη.

Χοντρικά ναι μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους(ακόμη καλύτερα να πάρεις μια λίστα και να μην ψάχνεις κιόλας). Με το συγκεκριμένο τρόπο πάντως βρίσκω με μεγάλη επιτυχία αυτό που θέλω, τον συνήθισα και τον χρησιμοποιώ.

Χάρην απλότητας δεν ανέφερα όλα τα πιθανα search operators inurl:, intext: ή οτι άλλο μπορεί να χρησιμοποιήσει κανεις

Δημοσ.

Πάντως είναι πιο βολικό πιστεύω να βάζεις inurl, καθότι οι περισσότεροι ονομάζουν τα blog τους στο url ως blog και τα "leave a comment" "comments are closed" "post a comment" κλπ είναι αυτά που έχουν οι περισσότεροι ως default στο wordpress, οπότε ο δείκτης επιτυχίας είναι αρκετά υψηλός. Για την ακρίβεια ένα 95% είναι πάνω στη θεματολογία που ψάχνω με το συγκεκριμένο συνδυασμό operator, αν θέλεις να ψάξεις για wordpress blogs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...