exypnakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας! Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω περισσότερα εφε video trasitions για το adobe premiere pro CS4;;
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έχω τα hollywood fx και είναι πολύ μουράτα.
exypnakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έχω τα hollywood fx και είναι πολύ μουράτα. Φίλε που τα βρήκες;;;; Τα κατέβασες δωρεάν; απο τον αρχηγο Φίλε από εκεί τα αγοράζεις.
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε που τα βρήκες;;;; Τα κατέβασες δωρεάν; Όχι, τα αγόρασε ο ιδιοκτήτης στο φωτογραφείο που βοηθάω στο μοντάζ γάμων και βαπτίσεων. Είναι παλιά έκδοση (v4) αλλά μας εξυπηρετεί καλά. Αλλά βλέπω ότι υπάρχουν γενικά και στον θείο.
exypnakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, τα αγόρασε ο ιδιοκτήτης στο φωτογραφείο που βοηθάω στο μοντάζ γάμων και βαπτίσεων. Είναι παλιά έκδοση (v4) αλλά μας εξυπηρετεί καλά. Αλλά βλέπω ότι υπάρχουν γενικά και στον θείο. Ποιο θείο;;;
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 «Θείος», «Μου το έστειλε ο θείος μου», «Μου το έστειλε ο θείος μου από την Αμερική κλείσιμο ματιού», είναι ευφημισμοί για το «το κατέβασα πειρατικό από τα γνωστά μέρη». Αλλά οι κανόνες του Insomnia απαγορεύουν αυστηρά την αναζήτηση ή παροχή βοήθειας για απόκτηση παράνομων αντιγράφων λογισμικού, οπότε μη ρωτήσεις «ποια είναι τα γνωστά μέρη» παρακαλώ, θα σφυρίξω φάουλ και πέναλτι!
exypnakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 «Θείος», «Μου το έστειλε ο θείος μου», «Μου το έστειλε ο θείος μου από την Αμερική κλείσιμο ματιού», είναι ευφημισμοί για το «το κατέβασα πειρατικό από τα γνωστά μέρη». Αλλά οι κανόνες του Insomnia απαγορεύουν αυστηρά την αναζήτηση ή παροχή βοήθειας για απόκτηση παράνομων αντιγράφων λογισμικού, οπότε μη ρωτήσεις «ποια είναι τα γνωστά μέρη» παρακαλώ, θα σφυρίξω φάουλ και πέναλτι! ΟΚ! Sorry!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα