kostandinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και Χρονια Πολλα , για λογους οικονομιας λεω να φυγω απο τον ΟΤΕ , που δεν εχω ουτε προβλημα.ουτε παραπονο,και σκεπτομαι να παω στη HOL , αφου δειτε το συνημμενο,σας παρακαλω να μου πειτε τη γνωμη σας. Εχω τρεις λυσεις ποια μου προτεινετε ? H O L.doc
theomalegan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι ανάγκες σου, πόσο χρόνο ομιλίας χρειάζεσαι για παράδειγμα ? Πάντως θα σου πρότεινα να ψάξεις και από κανέναν άλλο εναλακτικό καμιά προσφορά γιατί η η hol δεν είναι και η πιο αξιόπιστη λύση.
kostandinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 σ'ευχαριστω για την απαντηση , οι αναγκες μου σε τηλεφωνα ειναι λιγες,βασει του τελευταιου λογ/σμου εχουν πληθος αστικων 35 και πραγματικη διαρκεια 01:50:21 αυτα ελπιζω να σε κατατοπισουν , και οταν εβαλα τον αριθμο μου,στη διευθυνση της HOL για να δω για διαθεσιμοτητα μου εγραψε οκ κεντρο κεραμεικου.
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Θα σου προτεινα το πακετο HOL DP GR, οπου εχει απεριοριστα για εθνικες και υπεραστικες ,αλλα δεν εχει χρονο ομιλιας για κινητα ή για εξωτερικο. Και αν μπορεις να το συνδυασεις με κινητο vodafone, θα εχεις και εκπτωση.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 δυο θεματα πιο κατω να κοιταξεις στο ινσομνια θα δεις οτι η Hol σουρνεται αυτον τον καιρο.οποτε μαλλον δεν ειναι η καλυτερη λυση.επισης σχεδον ολοι οι εναλακτικοι παροχοι υποστηριζουν τον κεραμικο με ιδιοκτυτο δικτυο.οποτε πηγαινε σε καναν αλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα