Kasrith Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει θρεντ για το Archer? Την ξεκίνησα της προάλλες, και την τελείωσα λίγες μέρες μετά. Αστεία, σαρκαστική, κομικοσειρά με όμορφες παρουσίες και guests, και έξυπνες ατάκες με πολλά callbacks είναι διαμαντάκι! Το απόλυτο grown up adult comic series. Σίγουρα δεν είναι για όλους, είναι σειρά τύπου love it or hate it. Είναι must για τους fan του Arrested Development, και όχι μόνο... Απο μένα σίγουρα love it.
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Από μένα, μετά και από μια επαναληπτική πρόσφατη προβολή των 2season και των τριων νέων επεισοδίων... σίγουρα I love it. Μόνο παράπονο είναι ότι πολύ συχνά φωνάζουν σε υστερική κατάσταση οι ηθοποιοί (που ναι είναι μέρος της σειράς και σκόπιμο), αλλά ήταν στιγμές που το βρήκα ενοχλητικό -κυρίως κατά την πρώτη προβολή Μεγάλη αγάπη η Lana βέβαια. Με την Katya Kazanova να είναι στην κορυφή μόνη της διπλό spoiler, just because may she rest in piece. Τώρα κοντά συνεχίζει η 3η season: 19 Ιανουαρίου λέει η wikipedia.
Kasrith Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Yuuup, 19 Ιανουαρίο το λέει και στο επίσημο σιτε Μεγάλη αγάπη η Lana βέβαια. Με την Katya Kazanova να είναι στην κορυφή μόνη της Must we choose? Αν και μια αδυναμία προς της red head το χω
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κανείς δεν το βλέπει ρε? Είδα χθες το 3χ5 και πραγματικά έλιωσα....
seishirosakura Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 To ξεκίνησα πρόσφατα, μόλις πήρε το ματι μου το θρεντ.. Εχω δει τρια επεισόδια μονο - αν δε διαβαζα οτι καλυτερευει πιθανότατα να το παρατουσα..
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 To ξεκίνησα πρόσφατα, μόλις πήρε το ματι μου το θρεντ.. Εχω δει τρια επεισόδια μονο - αν δε διαβαζα οτι καλυτερευει πιθανότατα να το παρατουσα.. Γίνεται καλύτερο μεν, αλλα κρατάει το ίδιο χιούμορ. Αν δεν σαρεσε τώρα ίσως να μην αλλάξεις γνώμη. Το 1χ1 - Mole Hunt είναι από τα αγαπημένα μου, και ίσως από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς...
seishirosakura Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μωρέ το χιούμορ του μ'αρέσει - απλώς κουράζει λίγο μετά τα πρώτα δέκα λεπτά. Arrested Development φύγανε σε μια βδομάδα όλα, αυτό παει ενα επεισοδιο τη μερα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κανείς δεν το βλέπει ρε? Είδα χθες το 3χ5 και πραγματικά έλιωσα.... 3x05 ήταν αρκετά καλύτερο από το 3x04 με τον Burt. Γενικά βέβαια και τα δύο μου άρεσαν, απλά δεν είχα κάτι συγκεκριμένο να σχολιάσω.
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και μένα μαρεσε αυτό με τον Burt αλλα το 5 ήταν όντως ανώτερο. Υπήρχαν σκηνές όπου της ξαναέβλεπα γτ γελούσα. "-Cyril! -No breakfast for you" και "-Tomorrow we hunt the most dangerous game of all... -Jai alai?" (running joke : εδώ) Ε άντε γεια
Kasrith Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Παίζει να ήταν το καλύτερο της σεζόν το τελευταίο, σε μια πολύ δυνατή μέχρι στιγμής σεζόν...
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Wow! Δεν την περίμενα αυτήν την έκπληξη ούτε την τροπή των πραγμάτων στο τελευταίο. But I'm still soooo happy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα