johnny21a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη ψαχνομαι και εγω για ssd αυτες τις μερες και ειχα τον Force 3 στο ματι, ειδα οτι εγινε recall απο την corsair στο συγκεκριμενο μοντελο γιατι ειχε προβληματα που δεν εφτιαχναν με firmware update μονο. Συγκεκριμενα μπορείτε να το διαβασετε εδω Corsair announces Force 3 SSD recall | bit-tech.net Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν οι καινουργιες παρτιδες ειναι οκ, απλα στο αρθρο αναφερει συγκεκριμενο part number το οποιο ειναι ακριβως ιδιο με το part number που δινει το Πλαισιο για τον συγκεκριμενο δισκο. Αρα το Πλαισιο εχει τις ελλατωματικες παρτιδες ? Ξερει καποιος τι παιζει ?? Η άλλη μου επιλογή είναι ο Intel 320 120GB, ξέρω οτι σε benchmarks είναι πίσω σε επιδόσεις αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν στην πράξη έχει διαφορές που θα τις καταλάβω. Σε αυτά τα λεφτά μπορώ να πάω και σε κάτι με Sandforce (Vertex 3, Agility 3, κλπ) απλά αν οι διαφορές στην ταχύτητα δεν είναι αισθητές θα προτιμήσω τον Intel λόγω αξιοπιστίας και μόνο. (Μπορώ να πάρω μόνο απο Πλαίσιο γιατί εχω δωροεπιταγή που πρέπει να χρησιμοποιήσω απο εκεί, άρα προτάσεις από skroutz κλπ δε με ενδιαφέρουν) Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά σε όλους!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 το άρθρο είναι από τον Ιούνιο, αλίμονο κι αν δεν έχουν βγει από τότε καινούριες παρτίδες δίχως πρόβλημα...
johnny21a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ναι έχεις δίκιο απλά δεν ήξερα σίγουρα τι γίνεται αλλά τελικά οι καινούργιες είναι οκ, απλα δεν αλλάζει το part-number και με μπερδεψε. Σχετικά με τις διαφορές σε απόδοση τι λες, θα παρατηρήσω διαφορά μεταξυ intel - (ocz, corsair) ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αναλόγως τι κάνεις, πάντως με το τελευταίο firmware έχουν φτιαχτεί και τα προβλήματα των Sandforce με bsods... μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?
johnny21a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα το πολύ να πάω μέχρι 200 ευρω, αλλά από όσο έχω διαβάσει και σε άλλα fora τα παιδιά λένε ότι πέρα απo bench δεν υπάρχουν αντιληπτές διαφορές μεταξύ π.χ Vertex-Agility, Force GT - Force 3, άρα αν γλίτωνα και αυτή την διαφορά δε θα με χαλούσε, μπορώ να δώσω τα 40-50 ευρώ για να πάρω άλλα 8GB Ram (έχω ήδη 8) Γενικά το PC το χρησιμοποιώ για web design και development, άρα παίζει αρκετό photoshop και html editors μαζί με xampp kai tomcat και λιγο visual studio. Πολύ browsing και pdfs και καμιά φορά κολλάω και με κανένα παιχνιδάκι αν και για αυτά δε με νοιάζει ο SSD καθώς δεν αξίζει για τις διαφορές που δίνει στα games.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Crucial M4 128gb ή Vertex 3 120gb imho...
johnny21a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για τον Crucial πήγαινα και εγώ αλλά δυστυχώς μπορώ να πάρω μόνο από Πλαίσιο (έχω δωροεπιταγή από εκεί). Ο Vertex 3 δεν έχει πια προβλήματα ε ? Και αξίζει η διαφορά από τον Agility 3 ? Δε με νοιάζει να έχω το απόλυτο, απλά τις διαφορές του με τον Agility θα τις καταλάβω σε καθημερινή χρήση ή όχι ? Και αν μιλάμε για διαφορές τύπου bootarisma σε 10 δευτερόλεπτα αντί σε 8 πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου κάτι τέτοιο... Thanks για τις απαντήσεις!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 έχει καλύτερες επιδόσεις ο Vertex σε 4k read/write και περισσότερα IOPS από τον Agility...
johnny21a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ναι στα χαρτια έχει καλύτερα χαρακτηριστικά συμφωνώ. Αλλά στην πράξη πολύ αμφιβάλλω αν θα νιώσω διαφορές. Έχεις δοκιμάσει και τους 2 ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 έχω Vertex 3 και έχω παίξει και σε Intel X25-M, τπτ άλλο
johnny21a Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μεταξύ αυτών των 2 είδες διαφορά μεγάλη στην καθημερινή χρήση ?
mpampis81 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν τον συγκεκριμένο ocz vertex 2 60gb που έχω τον βάλω στο toshiba nb200 θα δω διαφορά σε ταχύτητα? Τον έχω στο desktop τώρα
offline Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 εγω παλι σορρυ που πεταγομαι απο το πουθενα και διακοπτω την ροη της συζητησης, αλλα θεωρω υπερβολικες τις τιμες των σσδ και σαν πρωην κατοχος agility 3 εχω να δηλωσω οτι εκανε γρηγορη εκκινηση. τιποτα αλλο. καμια διαφορα σε τετοια θεματα. ειναι βεβαια το μελλον λογω ανθεκτικοτητας, αλλα πιστευω σε αυτη την φαση δεν αξιζουν τα λεφτα τους, εχει παισει και τρελο μαρκετινκ και μια τεχνολογιολαγνεια βεβαια, ολοι θελουν να ειναι στο 2012 με σσδ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 δλδ θες να μου πεις ότι άνοιγαν εφαρμογές το ίδιο γρήγορα με έναν hdd ή ότι άνοιγες πολλές μαζί στον ίδιο χρόνο που άνοιγαν στον hdd? ΨΕΜΑ... ειδικά στο 2ο φαίνεται η αξία ενός SSD...
johnny21a Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ThReSh τελικά διαφορά ουσιαστική σε καθημερινή χρήση είχες ανάμεσα σε Intel και Vertex ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα