xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ακούγεται πολύ καλό απλά φοβάμαι ότι με τις εκπτώσειςθα βγει κανένα galaxy s στα 120-150 και θα τρέχω..
xpapias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Απ ότι φαίνεται έληξε η προσφορά του public και του Multirama.
saramod86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με 2MP κάμερα δεν πιστέυω πως αξίζει τα λεφτά του
giorginho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 3.2mp ειναι η καμερα αλλα δε νομιζω να καταλαβει κανεις διαφορα με την 2αρα του απλου Υ. Παντως επειτα απο 2 μερες σε 2G μπορω να πω οτι η διαφορα στην αυτονομια ειναι κατι παραπανω απο αισθητη! Ηξερα οτι το 3G τρωει παραπανω μπαταρια αλλα φανταζομουν ενα 20-25% οχι... 100% και βαλε (τουλαχιστον προηγουμενα κινητα που ειχα σε 3G τα πηγαιναν πολυ καλυτερα)! Οντως δεν φαινεται διαθεσιμη πλεον η προσφορα αν και στο public εμφανιζεται ακομα εδω χωρις να προχωρα παρακατω η "δουλεια"!
dr.sakis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πηγα χθες να τσιμπησω απο μητροπολεως εδω στην Θεσ/νικη ειχαν εξαντληθει κ ειχε μεινει ενα τελευταιο στα 129€ το παιδι που δουλευε εκει ειπε οτι επρεπε το κιν που θα δωσεις να ειναι 2ετιας κ να δουλευει του ειπα δν αναφερεται πουθενα στο site οτι το ειχε κ το multirama κ ταυτοχρονα δν εμφανιζοταν ουτε στο puplic ουτε στο multirama κ λεει πως ειναι ο ιδιος ομιλος.παντως ειχανε 200 κομματια
keysmith Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 βγαίνει το galaxy Y pro DUOS όπου να ΄ναι (2 sim, 512ram, front camera).. Αυτός ειναι ο λόγος που έπεσε το galaxy Y pro I. Θα ξαναβγεί τετοια προσφορά ωστε να ξεστοκαρουν ότι έμεινε πιστεύω. Το ίδιο και για το απλό Υ. Γνώμη μου είναι Σε πολλά android θα ερθουν προσφορές μεχρι το καλοκαιρι για να αντικατασταθούν τα παλια μοντελα με νέα που θα παίρνουν το ISC..
Costas_v Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Ευτυχώς κοίταξα τα παλιά topics κ το είδα.. Βρήκα το μικρό Samsung στη γνωστή προσφορά και το πήρα για μια δοκιμή. Μια χαρα και 100 ευρώ είναι τσάμπα πιστεύω. Εάν κάποιος το θέλει όμως θα το δώσω μάλλον. Μικρή η οθόνη και γερνάμε.. Έχω δικαίωμα επιστροφής, χτες το πήρα, αλλά αν θέλει κανείς απο επαρχία η αλλιώς να εξυπηρετήσω πολύ ευχαρίστως. -με κάποιο πμ επικοινωνούμε
keysmith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Για όσους ΔΕΝ προλάβατε η προσφορά επανήλθε (ξεστοκάρισμα).. Πάλι στα 99€ από το public 3/2/2012 Βεβαια λέει από 139€ που πρακτικά ΔΕΝ ισχύει καθώς είδη κυκλοφορεί από την wind το galaxy Y pro DUOS (το ίδιο αλλα με ΔΥΟ sim) που αυτό εχει 139€. Αλλά τα 99 που το δίνουν ειναι ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή για την αξία αυτού του κινητού (εχω και τα δυο) με την μεγάλη αυτονομία και qwerty.
eko13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ρε μανια να μην βαζουν ενα λεντ φλας... παντως η καμερα ακομα και στο ντουο ειναι πενταετιας... Ελεος... Δεν ειναι τοσο τα 3.2 οσο το QVGA!!!! στην βιντεοσκοπηση!! Κριμα διοτι με λεντακι, 5(ακομα και τα 3.2)ΜP φωτογραφια και 720p (ακομα και VGA) βιντεοσκοπηση ανετα θα ηταν το επομενο τηλεφωνο μου...
deadp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία, πάρε ένα HTC Chacha τότε. Στα 109€, θέλεις και τίποτε άλλο;
eko13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία, πάρε ένα HTC Chacha τότε. Στα 109€, θέλεις και τίποτε άλλο; Aυτο εχω γραψει στο τοπικ του τσατσα Δεν επειγομαι να παρω νεο κινητο, απλα με τα λεντακια παντα ειχε θεμα η σαμσουνγκ, ενω οπως και να το κανεις βολευει η διπλη σιμ. Σε σχεση παντος Υ Προ και τσατσα το τσατσα ειναι καλυτερο.
keysmith Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Aυτο εχω γραψει στο τοπικ του τσατσα Δεν επειγομαι να παρω νεο κινητο, απλα με τα λεντακια παντα ειχε θεμα η σαμσουνγκ, ενω οπως και να το κανεις βολευει η διπλη σιμ. Σε σχεση παντος Υ Προ και τσατσα το τσατσα ειναι καλυτερο. ναι ειναι αλλα που να το βρείς 109 αφού εξαντλήθηκε σε dt
xpapias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 To εχετε δει το chacha από κοντά;;; Ελεος! Καμία σχέση το ένα με το άλλο
deadp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Είναι κάπως, αλλά με τέτοια τιμή, δεν είναι κι άσχημο... http://www.ubergizmo.com/wp-content/uploads/2011/02/htc-chacha-salsa.jpg εξαρτάται κι από τη γωνία... http://cdn.androidcommunity.com/wp-content/uploads/2011/02/HTC-ChaCha-and-HTC-Salsa-Facebook-phone-hands-on-01-AndroidCommunity.jpg Κι ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Πράσινο και κόκκινο κουμπάκι, γιατί είναι τηλέφωνο, μην ξεχνιόμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα