eko13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Πως γινεται να λεει 800 ωρες αναμονη και να μην αντεχει ουτε μερα... Το μονο που με χαλαει (αλλα πολυ ομως) ειναι η εγγραφη βιντεο, ουτε καν VGA! ΕΝΤΙΤ: και η απουσια λεντ ή φλας, κατα τα αλλα ειναι ενα κινητο που ανετα θα αγοραζα... με 800+ επεξεργαστη δεν νομιζω να κολαει καπου...
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά να σας ρωτήσω ,είναι γρήγορο?Το angry birds κολλάει καθόλου? Κι ομως! Παροτι του εχω βαλει μονο 2-3 εφαρμογες (και εννοειται οτι δεν τρεχω ποτε παραπανω απο μια σε μια δεδομενη χρονικη στιγμη) αναλογα με τα κεφια του κολαει και στα πουλακια (συνηθως οχι, αλλα ειδικα αν παει στα τελευταια της η μπαταρια...)! Οχι τιποτα σοβαρο απλα αν πας να παιξεις λιγο προχειρα και γρηγορα παιζει να κανει κανα-δυο σπασιματακια στην κινηση... Το τι λεει στα specs τελικα ειναι μουφα, φανταστειτε εχει και απο τις μικροτερες οθονες αλλα και παλι... εχω την αισθηση οτι το android δεν κανει καθολου καλη διαχειριση ενεργειας. Κι εμενα το βιντεο με πειραζε μια που με λιγοτερα χρηματα (βασει αρχικων τιμων αγορας πριν 1,5 μηνα που το πηρα) υπηρχε το Motorola Fire XT311 με VGA video και gpu που το Υ δεν εχει, αλλα με 600αρη cpu και ετσι προτιμησα το Υ με την προοπτικη ο 832αρης να τρεχει οσο καλυτερα γινεται 1-2 εφαρμογες που με καινε (skype + media player)!
keysmith Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) το πηρα για την αδελφή μου του έβαλα μια ιγμένη κάρτα και επαιξα μαζί του. Η μπαταρία δείχνει ΚΑΛΗ σε εμενα. Με καποιες ωρες παιζνίδι με wifi αρκετό εχει βγάλει 3 μερες τωρα και συνεχίζει, αν και η χρηση ειναι χωρίς "κανονικη" καρτα. Θα δω σε κανονικές συνθηκες και θα σας πω Υ.Γ. Πολύ καλές εντυπώσεις και άνετο qwerty. Για 99€ με wifi, gps, android, touch qwerty τι άλλο θέλετε? Edit: Οι πρώτες πίστες angry birds που εχω παίξει παίζουν μια χαρά, ενώ και γενικά η απόκριση του κινητού μου φαίνεται γρήγορη. Που και που καθαρίζω την ram ενώ και κανα restart καλό του κάνει. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2012 από keysmith
giorginho Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ...αν και η χρηση ειναι χωρίς "κανονικη" καρτα.Δοκιμασε το λιγο με καρτουλα... εχω την εντυπωση οτι παιζει μεγαλο ρολο. Ειδικα με το 3G ενεργο λιγο browsing και παπαλα! Και επισης θεωρω αρκετα μεγαλο το χρονο που του παιρνει για να φορτισει!
dpress Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στο site η τιμή ισχύει χωρίς ανταλλαγή με παλιά συσκευή.
xpapias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στο site η τιμή ισχύει χωρίς ανταλλαγή με παλιά συσκευή. Φέρε μας πίσω το παλιό σου κινητό απ' όπου κι αν το εχεις πάρει και απόκτησε το Samsung Galaxy Y Pro B5510 μόνο με 99 €*! *Η προσφορά ισχύει μόνο στα καταστήματα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
keysmith Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Φέρε μας πίσω το παλιό σου κινητό απ' όπου κι αν το εχεις πάρει και απόκτησε το Samsung Galaxy Y Pro B5510 μόνο με 99 €*! *Η προσφορά ισχύει μόνο στα καταστήματα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αυτο ειναι "παραμύθι" που τους είπαν στην Θεσσαλονικη το Σαββατο οταν σκεφτόμουν να πάρω 2ο. Και μαλιστα το μεσιμέρι, το πρωί το έδιναν κανονικά. Ουτε θυμαμαι καποια διευκρίνηση στις διαφημίσεις που επαιζε τοτε η τηλεαόραση να φερεις παλιο κινητο. Την Πέμπτη εγώ το πείρα ΧΩΡΙΣ να δώσω κινητό, και μπορούσα να πάρω όσα ήθελα. Το Σαββατο που αλλαξε το τροπάριο μου είπαν βεβαια οτι τους έβαλαν χερι από την Αθηνα. Εγώ πιστευω κατι αλλο παίχτηκε με την ίδια την samsung που της έκαναν παράπονα οι αλλοι. Για αυτό δεν πρέπει (λεμε τώρα χιουμορ) να ανακυκλώνουμε τα χαλασμένα χωρις αντάλλαγμα στο γερμανό, αλλά να φυλάμε κανένα για τετοιες δουλειές
dpress Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν και διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας με 99 ευρώ και στο multirama
xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αξίζει; Τι λέτε; Πιστεύω ότι θα βγουν καλές προσφορές με τις εκπτώσεις...
keysmith Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 το κινητό αξίζει σίγουρα 99€ (wifi, qwerty, gps, android 2.3.6). Κραταει 3 ημέρες ως χρήση σαν τηλέφωνο (δλδ αρκετό τηλέφωνο και λίγο ιντερνετ και αρκετό angry birds), αλλά ρυθμισμένο για οικονομία σε 2G
xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Κάτι άλλο που με απασχολεί. Για να δουλέψει το GPS μπορεί να του περάσει κανείς χάρτες και μετά να μη χρειάζεται ιντερνετ; Ή πρέπει κανείς να χρεώνεται και για ιντερνετ; Μπορεί να ακουστεί χαζή η απορία αλλα χρειάζομαι πολύ το GPS για τις μετακινήσεις μου...
giorginho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το γυρισα κι εγω σε 2G τωρα μπας και δω ασπρη μερα με την μπαταρια. Για τους χαρτες προσωπικα ο,τι περιοχη εχω "κατεβασει" (ας πουμε με wi-fi) εχει αποθηκευτει και μπορω να εχω προσβαση και χωρις ιντερνετ ή GPS (το οποιο GPS φυσικα δεν χρεωνεται αλλα ειναι λιγο δυσκολο να πιασεις τον δορυφορο).
xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ! Κάτι άλλο. Οι χάρτες βλέπονται ή ειναι μικρή η οθόνη; Υπάρχουν ασυμβατότητες άραγε με προγράμματα λόγω οθόνης;
giorginho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Η οθονη γενικα ειναι μικρη αλλα οι χαρτες βλεπονται (μιλαμε παντα για κανονικη θεαση του κινητο και ΟΧΙ και σε καμια περιπτωση για χρηση ως GPS μεσα σε αυτοκινητο εν κινησει ετσι ?). Χμ, φανταζομαι οτι το market σε αφηνει να εγκαταστησεις μονο συμβατες εφαρμογες, τωρα εγω να σου πω μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει προβλημα αλλα δεν εχω δει και πανω απο 10 εφαρμογες εδω που τα λεμε. Νταξει γενικα για 99 ευρω (ή απειροελαχιστα αν παιζει καμια επιδοτηση) νομιζω οτι δεν εχει κανενα αντιπαλο. edit: Οντως κι εμενα αν κατι με εχει πραγματι εντυπωσιασει ειναι αυτο το τυπου trackball!!
keysmith Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οτι εφαρμογή (λιγες) δοκίμασα παίζουν ολες κανονικότατα. Και γιατί όχι η αναλυσή του ειναι 320 Χ 240 οσο δλδ και αλλων μικρών android κινητών (πχ xperia mini X10, απλά ανάποδα αυτά δλδ 240 Χ 320 ή στο landscape). Ασφαλώς και ολα παίζουν. Μονο σε μια εφαρμογή βρήκα μικρή ασυμβατότητα να μην φαίνεται ολο το μενού και να πρέπει να πάω στα τυφλά σε επιλογές που ήταν πιο κατω από το ορατό πεδίο. Εχει και να το πούμε trackball που ειναι ολα τα λεφτά. Πολύ σουπερ κινητάκι!.. Ειδικά για 99€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα