Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Y Pro €99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Public Συντάγματος προσκομίζοντας οποιοδήποτε παλιό κινητό (χωρίς φορτιστές, κουτιά κλπ, ούτε καν κοιτάνε αν δουλεύει) από 139 ευρώ (καλύτερη τιμή στο skroutz)μόνο €99.

Το κινητό έχει touch οθόνη και 2.3.6 φορεμένο...

Από κομμάτια υπήρχαν αρκετά....

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_y_pro_b5510-4116.php

http://www.skroutz.gr/s/388524/Samsung-Galaxy-Y-Pro-B5510.html

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η απόσυρση που έκανε κάποτε το public ίσχυε για κινητά το πολύ 2ετίας. Με παλιότερο παίζει η προσφορά;

εντιτ

αν είναι μέσω του γνωστού Trade 'n Save λέει στα FAQs

3. Μπορώ να επιστρέψω οποιοδήποτε κινητό;

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε κινητό από όπου και αν το έχετε αποκτήσει ανεξάρτητα της φυσικής του κατάστασης. Το πρόγραμμα ισχύει για μοντέλα κυκλοφορίας εντός των δύο τελευταίων ετών.

Αν είναι κάτι άλλο, πείτε να ξέρουμε.

Δημοσ.

Δεν είναι trade n save!

Η εκπτωση εδώ είναι ίδια ότι και να πας!

Στο trade n save κάθε κινητό που πας έχει κάποια αξία και πρακτικά στο αγοράζουν...

Εδώ αυτό είναι αδιάφορο.. εγώ πήγα ένα 4ετίας ΝΟΚΙΑ της πλάκας που είχε ο πεθερός μου!

Μολονότι δούλευε ούτε καν το κοίταξαν!

Δημοσ.

σε μενα οι απατεωνες ειπαν πως πρεπει να ειναι τουλαχιστον διετιας, λειτουργικο.... δεν ξερουν τι τους γινεται

Δημοσ.

Το πηρε αυτο το τηλεφωνο ενας φιλος μου, μαλιστα η εκπτωση στα 99 € γινεται χωρις να τους πας καν καποιο παλιο κινητο, απλως πρεπει να γινεις μελος στο public (να βγαλεις καρτα δηλαδη) και ετσι απλα του το αφησαν του φιλου μου στα 99 €!

Δημοσ.

σε μενα οι απατεωνες ειπαν πως πρεπει να ειναι τουλαχιστον διετιας, λειτουργικο.... δεν ξερουν τι τους γινεται

Απορώ!

Σε εμένα ούτε το κοίταξαν, εγώ τους είπα .. να παιδιά δουλεύει κιόλας!

Πήγαινε ξεψάρωτος!

Ευχαριστώ τον ICEMAN :)

Να σαι καλά φίλε!

Δύσκολοι καιροί και μόνο με συλλογική προσπάθεια θα τη βγάλουμε πέρα!

Δημοσ.

Απορώ!

Σε εμένα ούτε το κοίταξαν, εγώ τους είπα .. να παιδιά δουλεύει κιόλας!

Πήγαινε ξεψάρωτος!

Να σαι καλά φίλε!

Δύσκολοι καιροί και μόνο με συλλογική προσπάθεια θα τη βγάλουμε πέρα!

'εστειλα τον πατέρα μου γιατί εγώ δουλεύω ... αν πήγαινα εγω θα τα άκουγαν :mad:

Δημοσ.

Μονο σε εκεινο το καταστημα ισχυει η προσφορα;

android.png

Στο Σύνταγμα το είχαν. Δεν ρώτησα για τα αλλά καταστήματα τους

android.png

Δημοσ.

Επειδη με απασχολουσε πριν λιγο καιρο και τελικα το πηρα (με επιδοτηση βεβαια σχεδον τζαμπα βγηκε) το μονο για το οποιο θελω να σας ενημερωσω ειναι οτι η μπαταρια του δεν κραταει ΚΑΘΟΛΟΥ (μιλαμε για αρκετα lite χρηση γυρω στο 24ωρο, ενω με εντονη χρηση --> angry birds ή κανενα βιντεο δεν κραταει πανω απο 4ωρο αντε 5ωρο!). Και με την φωτεινοτητα σχεδον στο τερμα χαμηλο. Μονο στην "αναμονη" παιζει να βγαλει 2ημερο.

Και η καμερα του ειναι αθλια, κατα τ'αλλα ειναι καλο :rolleyes:

Δημοσ.

Στο Public Γλυφάδας πριν λίγη ώρα δέχτηκαν κινητό +10ετίας, χωρίς έλεγχο λειτουργικότητας και χωρίς κάρτα μέλους. Κι όπως κατάλαβα, υπάρχει απόθεμα.

Ευχαριστώ τον OP, και χρόνια πολλά σε όλους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...