fonsde Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 καλυτερη εφαρμογη για αναπαραγωγη video?και για unrar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για Unrar χρησιμοποιώ το "The Unarchiver". Το έχω κατεβάσει από το App Store. Για Video παίζω με VLC. Μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν μπορώ για κάποιον άγνωστο λόγο να ρυθμίσω το μέγεθος των υποτίτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για unrar κλασσικά, The Unarchiver. Για videos, MPlayerX. Mac App Store και για τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trotos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως εδώ και παρά πολύ καιρό χρησιμοποιώ το kekα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Για unrar -> Springy Για βίντεο -> Movist & VLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Σε ποιοτητα ποιος ειναι καλυτερος ομως? σε windows θυμαμαι ενεγοποιουσα τα shaders και η εικονα γινοταν καλυτερη! σε μακ υπαρχει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Για βίντεο χρησιμοποιώ VLC - Movist και για rar κτλπ BetterZip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Με Hi10p video τι γινεται ,περα απο το mplayer που κανει ο,τι θελει με τον ηχο..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4jor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Mplayerx ετη φωτος πιο μπροστα απο το vlc για rar stuffit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suzukas_k6 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά έχω το VLC όπου μεγαλώνει και μικρένει τους υπότιτλους στα μέτρα μου αν δέν είναι ενσωματωμένη στήν ταινία,εκτός αυτού παίζει την ταινία χωρίς να την ξεzipαρετε πατόντας 2πλο κλίκ σε ένα απ τα zipάκια τις ταινίας(ενοιμερώνω αυτούς που δεν ξέρουν φίλοι μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 unarchiver & movist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 movist και stuffit expander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα