JimxxZe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασε αλλο firmware αν εχει αλλο στην σελιδα.κατα προτιμηση generic Κατέβασα άλλο και επιτέλους δούλεψε. Σε ευχαριστώ!!
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 απλα βρες το πιο New Που μπορεις να περασεις.επισης εχω ακουσει δεν το εχω δοκιμασει οτι το 530 v6 μπορει να παρει το firmware του 536 v6 και οτι το κανει και adsl2+.δεν το εχω δοκιμασει αμα δεν γινεται λογικα δεν θα σε αφησει να το περασεις.η απο adsl το κανει adsl2 δεν θυμαμαι. Κατέβασα άλλο και επιτέλους δούλεψε. Σε ευχαριστώ!! οταν ειναι ιδιο version λεει already install και το ξαναπερνας μονο αν εχει προβλημα το υπαρχον.το εχω κανει σε 784 του περασα το ιδιο γιατι ειχε θεμα και δεν bootare.ανοιγε σε tftp μονο. αν σου βγαλει downgrade σημαινει οτι ειναι πιο παλιο.
JimxxZe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασα του 536 αλλά δεν έπερνε κανένα. Τελικά έβαλα το τελευταίο firmware αν και έλεγε already installed,εγκαταστάθηκε σωστά αλλά και πάλι κάνει τα ίδια το router,οπότε μάλλον έφτασε στο τέλος του. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος με τιμή στα 30-40e ένα ασύρματο router; κάποια που βρήκα εγώ 1 2 3
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Κανενα απο ολα αυτα. οχι οτι δεν ειναι καλο το zyxel αλλα με 25 ευρω απο το www.ebw.gr αγοραζεις το vigor2700vg.εχει custom firmware altec αλλα οκ το αλλαζεις με generic και εχεις ενα ρουτερ που μαμαει. υπαρχει και τοπικ πως να το αλλαξεις. αν τωρα δεν θες vigor σονυ και καλα τοτε το zyxel.
JimxxZe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κανενα απο ολα αυτα. οχι οτι δεν ειναι καλο το zyxel αλλα με 25 ευρω απο το www.ebw.gr αγοραζεις το vigor2700vg.εχει custom firmware altec αλλα οκ το αλλαζεις με generic και εχεις ενα ρουτερ που μαμαει. υπαρχει και τοπικ πως να το αλλαξεις. αν τωρα δεν θες vigor σονυ και καλα τοτε το zyxel. Οκ, παρήγγειλα το vigor! Σε ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 υπαρχει και θεμα για το firmware update.διαβασε το και ελπιζω να το κανεις σωστα.οχι οτι αμα γινει λαθος θα καταστραφει ο κοσμος.απλα θα το mini brickareis και θα πρεπει να κανεις μετα τα σωστα.anyway εδω ειμαστε.καλη αγορα.θα το ευχαριστηθεις το ρουτερ θα εχει και wireless.πιο ωραιο απο thomson πιο ευκολα μενου απλα το thomson οτι πιο stable υπαρχει σε θεματα αποσυνδεσεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα