Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το thomson ST 530v6 αρκετά χρόνια, και απο προχθές δεν ξέρω τι έχει πάθει και κάνει συνέχεια ρεσταρτ απο μόνο του με αποτέλεσμα να χάνει τη σύνδεση και μετα να ξανασυνδέεται.

Το αφήνω συνέχεια ανοιχτό 24/7 επειδή κάνει upload κάποια μετεωρολογικά δεδομένα σε ένα σάιτ.

Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό; Νομίζω το 1ο ρεστάρτ το έκανε προχθές την ώρα που κατέβαζα ένα τόρρεντ και απο τότε συμβαίνει συνέχεια... Μήπως έχει φτάσει η ώρα για αλλαγή; Αλλά ντάξει φένεται! Μήπως θέλει κάποιο firmware update;Ούτε που θυμάμαι αν του έχω κάνει ποτέ..

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1.μπορεί να έχει πρόβλημα ο isp στην περιοχή σου, συμβαίνει ανά διαστήματα

2.δες τα καλώδια μπορεί κάποιο να μην ακουμπάει καλά και με το παραμικρό(αεράκι :-D ) να χάνει την επαφή του.Μπορεί και κάποιο καλώδιο μέσα του να έχει αλλοιωθεί και με λίγο κούνημα να χάνεται(έτσι είναι το τροφοδοτικό του ruter σε μένα :fear: )

Δημοσ.

Δοκίμασε κανα firmware update αλλά μη θεωρείς απίθανο να ρθε η ώρα του ν αναπαυθεί.

Που μπορώ να βρώ firmware updates για το συγκεκριμένο;

2.δες τα καλώδια μπορεί κάποιο να μην ακουμπάει καλά και με το παραμικρό(αεράκι :-D ) να χάνει την επαφή του.Μπορεί και κάποιο καλώδιο μέσα του να έχει αλλοιωθεί και με λίγο κούνημα να χάνεται(έτσι είναι το τροφοδοτικό του ruter σε μένα :fear: )

1.Ε μακάρι να είναι αυτό.

2.Οκ θα το κοιτάξω

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το thomson ST 530v6 αρκετά χρόνια, και απο προχθές δεν ξέρω τι έχει πάθει και κάνει συνέχεια ρεσταρτ απο μόνο του με αποτέλεσμα να χάνει τη σύνδεση και μετα να ξανασυνδέεται.

Το αφήνω συνέχεια ανοιχτό 24/7 επειδή κάνει upload κάποια μετεωρολογικά δεδομένα σε ένα σάιτ.

Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό; Νομίζω το 1ο ρεστάρτ το έκανε προχθές την ώρα που κατέβαζα ένα τόρρεντ και απο τότε συμβαίνει συνέχεια... Μήπως έχει φτάσει η ώρα για αλλαγή; Αλλά ντάξει φένεται! Μήπως θέλει κάποιο firmware update;Ούτε που θυμάμαι αν του έχω κάνει ποτέ..

Ευχαριστώ!

παμε απο την αρχη.

κανει restart ολο το ρουτερ και σβηνουν και αναβουν ολα η απλα πεφτει το adsl και το Internet/αλλο το ενα αλλο το αλλο.

firmware update http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/

απο εδω

απλα θες και το wizard αν δεν το εχεις η δεν το εχει το cd απο εδω.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Upgrade_Wizards/

απο την αλλη μπορει να ηρθε και η ωρα του αμα κανει Reboot.γιατι τα reboot στα μη wireless ειναι σχεδον μηδαμινα αντιθετα με τα 585 και πανω που κανουν αρκετα reboots και θελουν firmware για να ψιλοστρωσουν.

το 1 δεν γινεται.δεν υπαρχει να εχει προβλημα ο Isp και να κανεις disconnect.Υπαρχει να εχει προβλημα ο χαλκος.επισης αυτα που ειπες σωστα αλλα μονο αν πραγματι χανει συγχρονισμο και πεφτει το ιντερνετ οχι αμα κανει restart οπως μας λεει εκτος αν με το restart εννοει απλα χανει sync/ip.

μαλλον ηρθε ο καιρος να αλλαξεις τροφοδοτικο:P

Που μπορώ να βρώ firmware updates για το συγκεκριμένο;

1.Ε μακάρι να είναι αυτό.

2.Οκ θα το κοιτάξω

στα εγραψα πιο πανω.το firmware με καλωδιο αν και δεν εχει wireless.τρεχεις το wizard και απο εκει φορτωνεις το firmware.δεν ειναι μεσα απο το μενου οπως γινεται με αλλα ρουτερ.επισης κλειστα firewall κτλ

Δημοσ.

το βασικο που δεν μας εχει πει ακομα ειναι αν κανει Reboot Η απλα χανει sync.

παντως το firmware Το ριχνει και για τις δυο περιπτωσεις απλα αν κανει Reboot παιζει να εχει αρχισει να καταρεει. ποιος ξερει ποσα χρονια αντεξε

Δημοσ.

Καλησπέρα δεν απάντησα γιατι ήθελα ακριβώς να το παρατηρήσω να δω τι συμβαίνει.

Όλη μέρα δουλευε καλά αλλά τώρα άρχισε πάλι.

Τώρα παρατήρησα ότι χάνει μονο το internet,σβήνει το λαμπάκι με την ένδειξη "internet" και επανέρχεται μόνο του μετά απο λίγο.

Αλλά είμαι σίγουρος ότι χθες και προχθές έκανε ρεσταρτ ολόκληρο δηλαδή κοκκίνιζε η ένδειξη "power" και ξαναφόρτωναν όλα απτην αρχή.

Δημοσ.

αν εκανε restart τοτε μπορει να τα εχει παιξει.το ιντερνετ να το χανει σημαινει η θεμα γραμμης η απλα το ρουτερ δεν την παλευει αλλο και αυτο ειναι ενα μικρο συμπτωμα.το μεγαλο ειναι το restart.Οποτε καντου firmware update και reset default και δοκιμασε το.αν παλι κανει reboot Ολο τοτε απο το παραθυρο.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω Upgrade το firmware... ο οδηγός που τρέχω μου ζητάει να του δώσω ένα bin ή bli αρχείο αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο...

Έλεγε ότι δεν βρίσκει κάποιο system file και επειδή δεν είχα κάνει με το cd του ρούτερ install(απλά είχα κατεβάσει τον usb driver) έκανα instal με το cd και έγινε βλακεία άλλαξα τον configuration έβαλα άλλα ντάλων και δεν είχα ιντερνετ. τώρα το έφτιαξα... αλλά και install που έκανα ο οδηγός για το firmware πάλι το ίδιο γράφει..

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω Upgrade το firmware... ο οδηγός που τρέχω μου ζητάει να του δώσω ένα bin ή bli αρχείο αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο...

Έλεγε ότι δεν βρίσκει κάποιο system file και επειδή δεν είχα κάνει με το cd του ρούτερ install(απλά είχα κατεβάσει τον usb driver) έκανα instal με το cd και έγινε βλακεία άλλαξα τον configuration έβαλα άλλα ντάλων και δεν είχα ιντερνετ. τώρα το έφτιαξα... αλλά και install που έκανα ο οδηγός για το firmware πάλι το ίδιο γράφει..

βρες τον wizard μεσα απο το cd και μετα κατεβασε αμα ειναι το firmware.εχω κανει σε παλιο ρουτερ αλλα δεν θυμαμαι.αν δεν πετυχει παλι πηγαινε σε πιο παλιο firmware.η αλλιως μετονομασε το arxeio σε bin η bli η βαλε να βρει ολα τα αρχεια αντι για bin και bli και δοκιμασε.το καλο ειναι οτι δεν μπορεις να το brickareis οπως επισης πριν φτασει στο update θα σου πει αν το αρχειο με το firmware ειναι σωστο και ποια εκδοση ειναι αλλιως δεν σε αφηνει να το κανεις.

δεν χρειαζεται το cd του ρουτερ Install.επισης δοκιμασε το firmware update με καλωδιο ethernet οχι Usb.αλλιως πες μου ακριβως το μυνημα λαθους που βγαζει η σηκωσε το σε φωτο.

Δημοσ.

βρες τον wizard μεσα απο το cd και μετα κατεβασε αμα ειναι το firmware.εχω κανει σε παλιο ρουτερ αλλα δεν θυμαμαι.αν δεν πετυχει παλι πηγαινε σε πιο παλιο firmware.η αλλιως μετονομασε το arxeio σε bin η bli η βαλε να βρει ολα τα αρχεια αντι για bin και bli και δοκιμασε.το καλο ειναι οτι δεν μπορεις να το brickareis οπως επισης πριν φτασει στο update θα σου πει αν το αρχειο με το firmware ειναι σωστο και ποια εκδοση ειναι αλλιως δεν σε αφηνει να το κανεις.

δεν χρειαζεται το cd του ρουτερ Install.επισης δοκιμασε το firmware update με καλωδιο ethernet οχι Usb.αλλιως πες μου ακριβως το μυνημα λαθους που βγαζει η σηκωσε το σε φωτο.

Που θα βρώ το παλιό firmware;

Το μετονόμασα και σε .bin και σε .bli αλλά και πάλι τα φορτώνω και δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα και με εθερνετ

αυτό βγάζει

280met3.png

Δημοσ.

εκει πρεπει να πατησεις Have disk και να πας εκει που ειναι το firmware.το firmware βαλτο πχ σε κανα δισκο πχ d: η στο c χυμα .μην το βαλεις μεσα σε καταλογο με υποκαταλογο του υποκαταλογου κτλ.

Δημοσ.

Όχι στο desktop τα είχα,τα έβαλα και σε φλασάκι ακόμα αλλά τα φορτώνω και δεν κάνει τίποτα...

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το firmware αρχέιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...