αντώνηςασαπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα Θελω να ρωτησω αν γνωριζετε αν ενα προβλημα της μητρικης μπορεί να οδηγηση σε πρόβλημα στη καρτα γραφικών-nvidia gforce gt240m-To laptop ειναι acer aspire 5739g και το προβλημα bsod! ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν έχει πρόβλημα η μητρική μπορεί να χαλάσει τα πάντα που υπάρχουν πάνω της αφού ευθύνεται και για τον έλεγχο της τάσης οπότε αν έχει πρόβλημα μπορεί να στείλει υπέρταση να κάψει ο,τι βρει.
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ να ρωτήσω αν το πρόβλημα είναι όντως η μητρική ή είναι καρατσεκαρισμένο; Και αν ναι πως; Λες το πρόβλημα είναι bsod δοκιμές και τεστ έκανες για να καταλήξεις στην μητρική;
αντώνηςασαπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν έχει πρόβλημα η μητρική μπορεί να χαλάσει τα πάντα που υπάρχουν πάνω της αφού ευθύνεται και για τον έλεγχο της τάσης οπότε αν έχει πρόβλημα μπορεί να στείλει υπέρταση να κάψει ο,τι βρει. Ναι αλλο ν α καψει αλλο να τη κανει να μη δουλευει σωστα ορισμένες φορες.Εχω αδικο; Εγώ να ρωτήσω αν το πρόβλημα είναι όντως η μητρική ή είναι καρατσεκαρισμένο; Και αν ναι πως; Λες το πρόβλημα είναι bsod δοκιμές και τεστ έκανες για να καταλήξεις στην μητρική; Κοιτα επειδη δεν εχω γνωσεις ωστε να κανω μονος μοθ τεστ,προτιμησα να το παω σε service,στην αρχη μου αλλαξαν γραφικών και τωρα μου λεει οτι η μητρική χάλασε την γραφικών μου.και μου φαίνεται παραξενο.Το λαπτοπ ειναι 2 χρονων και εχω δωσει 180 ευρω και θελουν αλλα 150
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλά σε εγγύηση δεν ήταν; Τεσπα γνώμη μου άρχισε να το ψάχνεις το θέμα memtest bootable για τις μνήμες ram 5ωρο minimum όπως λέει και ο μέγιστος Gi0 και βλέπουμε την συνέχεια.
αντώνηςασαπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλά σε εγγύηση δεν ήταν; Τεσπα γνώμη μου άρχισε να το ψάχνεις το θέμα memtest bootable για τις μνήμες ram 5ωρο minimum όπως λέει και ο μέγιστος Gi0 και βλέπουμε την συνέχεια. Το θέμα ειναι οτι δεν το έχω το λαπτοπ στα χέρια μου για να τα κανω αυτα..Αυτοι περιμένουν απάντηση στο αν θα προχωρησουν στην αλλαγή της μητρικής.Εγω θα παω σε κανα 2 ωρο και θα προσπαθήσω να το πάρω όπως το έδωσα (αν θεσ δες στους φορητους υπολογιστες το θέμα πολλαπλό πρόβλημα)για να καταλαβεις ακριβως τι έχει γίνει και γιατι δεν εχω καθόλου εμπιστοσυνη πια στο service
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα ωραίο service. Στη θέση σου θα το έπαιρνα και θα το πάλευα να δω τι φταίει. Αν θα σε χρεώσουν τώρα δε ξέρω απλά δεν πιστεύω αυτά που είπαν πόσο μάλλον ότα έκαναν του κεφαλιού τους. Αν έχεις κέφι κάτσε ψάξε το να δεις τι πραγματικά φταίει στο λαπτοπ. Αν καταλήξεις στην μητρική μετά από ολα τα τεστ τότε αποφασίζεις αν θα πάρεις νέο ή θα φτιάξεις το παλιό. Η λογική αλλάζω τα πάντα με καινούρια και χρεώνω του κερατά, μέχρι να δω τι φταίει είναι για κομπογιαννίτες πάντως
αντώνηςασαπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα ωραίο service. Στη θέση σου θα το έπαιρνα και θα το πάλευα να δω τι φταίει. Αν θα σε χρεώσουν τώρα δε ξέρω απλά δεν πιστεύω αυτά που είπαν πόσο μάλλον ότα έκαναν του κεφαλιού τους. Αν έχεις κέφι κάτσε ψάξε το να δεις τι πραγματικά φταίει στο λαπτοπ. Αν καταλήξεις στην μητρική μετά από ολα τα τεστ τότε αποφασίζεις αν θα πάρεις νέο ή θα φτιάξεις το παλιό. Η λογική αλλάζω τα πάντα με καινούρια και χρεώνω του κερατά, μέχρι να δω τι φταίει είναι για κομπογιαννίτες πάντως To προβλημα είναι οτι αυτοι υποστηρίζουν ότι η μητρική οδήγησε σε προβλημα της γραφικών.Δε θα μου πουν ξέρεις είμαστε οτι να ναι και σ αλλάξαμε αλλο πράμα,γιαυτο ψάχνω να δω αν γίνεται αυτο.
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δε το νομίζω. Κάνε την απλή ερώτηση τότε. Αφού πιστεύετε αυτό πως σας γλυτωσε το πρόβλημα της μητρικής στον πρώτο έλεγχο?
αντώνηςασαπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Προφανώς δε καθονται να ασχοληθούν πολύ με κάθε λαπτοπ απο τη στιγμή που δε βρίσκεται στο μαγαζί το τοπικό αλλα το έχουν στειλει σε αντιπροσωπεία.Το ερ΄ωτημα το δικό μου είναι πως είμαι εγω σιγουρος οτι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο της μητρικής και τζάμπα μου αλλάξανε κάρτα γραφικών και επίσης με τη λογική οτι η μητική χάλασε τη κάρτα γραφικών πως ξέρω εγω πως δεν έχει χαλάσει και άλλα εξαρτήματα!!!!!
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αντώνη μπορεί ούτε η κάρτα να μην είχε τίποτα, ούτε η μητρική να έχει κάτι και να είναι θέμα ram/δίσκου κλπ Σου είπα θέλει ψάξιμο. Το να αλλάξεις εξαρτήματα είναι το μόνο εύκολο. Το ΤΙ φταίει πρέπει ή να κάτσεις εσύ να ασχοληθείς ή ο τεχνικός που δε το νομίζω (παρόλο που θα έπρεπε) να κάτσει να φάει τόσες ώρες ψάχνοντας.
αντώνηςασαπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αντώνη μπορεί ούτε η κάρτα να μην είχε τίποτα, ούτε η μητρική να έχει κάτι και να είναι θέμα ram/δίσκου κλπ Σου είπα θέλει ψάξιμο. Το να αλλάξεις εξαρτήματα είναι το μόνο εύκολο. Το ΤΙ φταίει πρέπει ή να κάτσεις εσύ να ασχοληθείς ή ο τεχνικός που δε το νομίζω (παρόλο που θα έπρεπε) να κάτσει να φάει τόσες ώρες ψάχνοντας. Για να δούμε τι θα γίνει..Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια σου πάντως φιλΗ!Εγω θα προσπαθήσω να το πάρω με το λιγοτερο συνατο κόστος..Απο το να φτάσει στα 330 στη τελική καλύτερα να πάρω ένα με 500.Θα ενημερώσω για να με βηθήσετε με τα διάφορα τεστ.
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αλλο ν α καψει αλλο να τη κανει να μη δουλευει σωστα ορισμένες φορες.Εχω αδικο; Και ναι και όχι,μπορεί κάτι να καεί και να πάψει να λειτουργεί αμέσως,μπορεί να καεί αλλά όχι ολοκληρωτικά οπότε να βγάζει διάφορα προβλήματα μέχρι να καεί εντελώς.
αντώνηςασαπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Και ναι και όχι,μπορεί κάτι να καεί και να πάψει να λειτουργεί αμέσως,μπορεί να καεί αλλά όχι ολοκληρωτικά οπότε να βγάζει διάφορα προβλήματα μέχρι να καεί εντελώς. Είμαι και εγω τωρα σε κατάσταση που δε ξέρω τι να κάνω..Ευχαριστώ πολύ πάντως
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλη υπομονή και αναμονή εύχομαι!! Χρόνια πολλά επι την ευκαιρία και στους δυο σας. Καλη Πρωτοχρονιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα