Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους και καλες γιορτες...Εχω φτιαξει ενα blog και θελω να απεικονιζω διαφημησεις google για να βγαζω ενα χαρτζιλικι...Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που α τοποθετησω τον κωδικα HTML που μου στελνουν με αποτελεσμα να λαμβανω συνεχαια το ιδιο μηνυμα λαθους:

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Google AdSense. Δυστυχώς, μετά από τον έλεγχο της αίτησής σας, καταλήξαμε στην απόφαση ότι δεν είναι δυνατή η αποδοχή σας στο AdSense επί του παρόντος.

Η αίτησή σας δεν έγινε αποδεκτή για τους παρακάτω λόγους.

Προβλήματα:

-

Κατοχή τομέα

---------------------

Περισσότερες λεπτομέρειες:

Κατοχή τομέα: Για να ολοκληρώσετε την εξέταση του ιστότοπού σας, θέλουμε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα HTML της διεύθυνσης URL που έχετε υποβάλλει ή ότι σας έχει δοθεί πρόσβαση στο AdSense μέσω πλατφόρμας τρίτου μέρους.

I. Εάν φιλοξενείτε τον δικό σας ιστότοπο ή μπορείτε να επεξεργαστείτε τον κώδικα HTML, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Αποκτήστε πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα HTML της διεύθυνσης cern90-stuff.blogspot.com/.

2. Δημιουργήστε μια ξεχωριστή σελίδα στον ιστότοπο και επικολλήστε το απόσπασμα:

<p>Αυτή η ανάρτηση επιβεβαιώνει την κατοχή του ιστότοπου και ότι αυτός ο ιστότοπος συμμορφώνεται με την πολιτική προγράμματος του Google AdSense και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx </p>

3. Υποβάλετε την αίτηση ξανά όπως περιγράφεται παρακάτω αφού αντικαταστήσετε τη διεύθυνση cern90-stuff.blogspot.com/ στη "Διεύθυνση URL ιστότοπου" με τη διεύθυνση URL της σελίδας όπου επικολλήσατε το απόσπασμα.

Αν γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ας μου πει γιατι κοντευω να τρελαθω με αυτο το "αυτοματοποιημενο μηνυμα" που δεν δινει καμια απολυτως σαφη απαντηση...Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

αφού το λέει ξεκάθαρα,μπες στον φάκελο που έχεις στο blogspot και ανέβασε εκεί ένα αρχείο π.χ. adsense.html που μέσα θα γράφει μόνο

<p>Αυτή η ανάρτηση επιβεβαιώνει την κατοχή του ιστότοπου και ότι αυτός ο ιστότοπος συμμορφώνεται με την πολιτική προγράμματος του Google AdSense και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx </p>

(Δεν ξέρω αν στα χχ θέλουν κάτι να βάλεις)

Και κάνε νέα αίτηση με αυτήν την σελίδα πλέων (π.χ. http://cern90-stuff.blogspot.com/adsense.html)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...