Kostas_xolargos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εκει που καθομουν και ημουν ιντερνετ ξαφνικα εγινε μπλε η οθονη.Δηλαδη εκανε κρασαρισμα αν και δεν ειμαι σιγουρος. τι σημαινει αυτο οτι καηκε η καρτα γραφικων?κανας ιος?μπορω να κανω τιποτα? αυτο το εκανε την Δευτερα και σημερα μου το ξανακανε παλι ενω σερφαρα υπαρχει λυση?
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πρεπει να κανεις εναν ελενχο δες μια εδω http://www.insomnia....F%CF%82-pc-100/
Kostas_xolargos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πρεπει να κανεις εναν ελενχο δες μια εδω http://www.insomnia....F%CF%82-pc-100/ φιλε δεν ειμαι και ο πιο σχετικος,αλλα τι πρεπει να χρησιμοποιησω απο ολα?ελεγχο για σκληρο ελεγχο για cpu κατι αλλο η ολα?ποιο ειναι το ιδανικο για κρασαρισμα?
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πρωτα θα πρεπει να κανει με τον ελενχο με τις μνημες . και πες αν βγαλει ερρορ
Kostas_xolargos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πρωτα θα πρεπει να κανει με τον ελενχο με τις μνημες . και πες αν βγαλει ερρορ δεν νομιζω για ενα αρχαριο χρηστη λαπτοπ να μπορει να κανει αυτον τον ελεγχο,δεν ξερω καν να δημιουργησω cd τι εννοει? επισης καθε φορα που τον ανοιγω η κανω επαννεκινηση μου τσεκαρει τωρα τον δισκο c πως απενεργοποιοιειται και αυτο?
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τι windows εχεις ; αυτο το κανει αν δεν εχει κλειση καλα ο υπολογιστης
Kostas_xolargos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τι windows εχεις ; αυτο το κανει αν δεν εχει κλειση καλα ο υπολογιστης vista φιλε,μου την σπαει καθε φορα κανει πολυ ωρα να ανοιξει. το να τσεκαρει τον δισκο καθε φορα που τον ανοιγω πως μπορω να το σταματησω μπορει κανενας να μου πει παρακαλω πολυ?
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 π[ηγενε εναρξη στην αναζητησει γραφεις msconfig στο παραθυρο που ανοιγη πηγενεις στο εκκινηση στοιχειων και κανει un-check ή αποτσεκαρης το προγραμμα που δεν θες ΟΚey ;
xri_ni Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν είμαι και η πιο σχετικη αλλα όταν το κανει αυτο ο υπολογιστης ειναι για να "προστατευτει" .Δηλαδη πχ καποιο προγραμμα που εγκατεστησες προσφατα μπορει να προκαλει το προβλημα.Πηγαινε τον πισω(καποιες μερες) να δεις.Μου το ειχε κανει αυτο παλαιοτερα και εκανα αυτο που σου ειπα και μετα μπηκε κανονικα,αρα εφταιγε καποιο προγραμμα.Μπορει βεβαια να ειναι και κατι πιο σοβαρο.Απεκλεισε ομως πρωτα τις πιο απλες αιτιες. p.s. αλλαξε τα (σ)vista,πως την παλευεις?
vaggospat13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οι μπλε οθονες δεν ειναι προβλημα hardware απαραιτητα.κατεβασε αυτο το προγραμμα και εγκατεστησε το.αν σου ξαναδειξει μπλε οθονη τρεξτο με το που μπεις στα windows και θα σου βγαλει ενα κωδικο και μια περιγραφη του προβληματος .ποσταρε τον κωδικο να δουμε τι φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα