Arkoudelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα συμπάσχοντες συμφορουμήτες, Πάει αρκετός καιρός που έχω ασχοληθεί με το σπορ οπότε ζητώ την επαγγελματική και αδιαμφισβήτητη βοήθεια σας. Παραθέτω λοιπόν τη σχετική φόρμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ποσό που διαθέτουμε : ~1000 +- 100κάκι. Χρήση υπολογιστή : Εφαρμογές γραφείου, ταινίες, μουσική, online gaming. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Line 6 Pod Farm, Ableton Live. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι, έχω μια Samsung Syncmaster P2370HD πάνω στην οποία έχω ένα Wii και δε σκοπεύω να την αλλάξω. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αττική. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αγορά από ένα κατάστημα θα ήταν προτιμότερο. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Windows 7 Pro 64bit.
PETERANOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για δες. Κουτί:CoolerMaster Elite 370 Black Case Τροφοδοτικό:Corsair Builder Series 600W V2 80+ DVD-RW:Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Επεξεργαστής:Intel Core i5 2500K Μητρική:Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Μνήμες: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit Κάρτα Γραφικών: Sapphire 6850 SSD:OCZ Agility 3 Series 120GB SSD Λειτουργικό:Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Greek DSP
Arkoudelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Έφτιαξα μια σύνθεση (βλ. επισύναψη). Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει λίγο περισσότερο πιο κοντά στα 1000Ε χωρίς ιδιαίτερες θυσίες στην απόδοση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα