ThanosA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εδω και καιρο ψαχνω να δω τι φταει αλλα δεν το εχω βρει! Ας εξηγησω,εχω εναν imac late 2007 με SL.Πριν κανα 2μηνο αλλαξα απο forthnet σε cyta. Στη forthnet ειχα ενα Netgear ,ειχα μεν αποσυνδεσεις εφταιγε ομως ο παροχος γιατι ημουν πολυ ψηλα συχρονισμενος αλλα ειχα σταθερη σχετικα γραμμη οταν δουλευε.Πχ κατεβαζα 1.3ΜB/s -1.5 αλλα σταθερα με wifi. Τωρα τι γινεται..Με τη cyta εχω ενα thomson με voip για τηλ.Μετα απο πολλα τηλεφωνα καναμε προφιλ και η γραμμη φαινεται σταθερη απο τη σελιδα του ρουτερ. Πρακτικα ομως ειναι πιο ασταθης απο παντοτε.πχ κατεβαζω απο rapidshare με 1.5MB/s και ξαφνικα παει στα 80kb/s θα βγαλω φοτο το διαγραμμα να δειτε τι συμβαινει... Με ethernet ειμαι πιο σταθερα στα 1.0+αν και παλι εχω διακυμανσεις μεγαλες . Το προβλημα ομως δεν ειναι αυτο!Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιντερνετ μερικες φορες καθολου!πχ βλεπω βιντεο στο youtube και ξαφνικα σταματαει η γραμμη..Πρσπαθω να μπω στη σελιδα του ρουτερ και δεν ανοιγει!Μολις ομως μπω στη σελιδα του ρουτερ ολα ωραια και καλα συνεχιζει..Το αλλο που συμβαινει ειναι να εχω ιντερνετ απο το iphone ενω εχει κολλησει στον imac και μολις προσπαθω να μπω απο το iphone επανερχεται στον imac.. Αρχικα η cyta μου εδωσε ενα μαυρο ρουτερ της κακιας ωρας και αυτα τα προβληματα ηταν ακομη μεγαλυτερα,ηρθε τεχνικος και μου εβαλα το thomson.Τα προβληματα μειωθηκαν αλλα εξακολουθουν να υπαρχουν.Η σελιδα του ρουτερ κατι ακομα σημαντικο ,απο λαπτοπ με windows το internet παει σφαιρα......Παιζει να φταει ο imac? Το πιο καλο ειναι οτι ξαναηρθε αλλος τεχνικος του εδειξα live τι συμβαινει και μου λεει οτι φταινε τα voip ρουτερ που συμβαινει αυτο..Και αρχισε να μου λεει οτι ο,τι δινεις παιρνεις και στη forthnet εδεινες τα διπλα κτλπ. απο κατω οι φοτογραφιες ειναι απο το monitor istat menus και ειναι με χρονικη σειρα οπως τις βαζω.Κατεβαζα απο τον server του πολιτεχνειου που σε αλλες περιπτωσεις κατεβαζω ανετα με 1.0mb/s σταθερα. Και οι αλλες φοτο απο το speedtest.net απο το speedtest iphone απο macbook pro με διαφορα 3 λεπτων το δικτυο μου οπως το βλεπει ο imac o,τι θελετε να δοκιμασω -διευκρινισω πειτε μου!Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα