antis151able Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αγορασα μια μνημη εχθες και καθως πηγα να ανοιξω το πλαστικο καπακι απο κατω καταλαβα πως μια βιδα εχει φαγωθει και δεν ξεκουμπονε τη μπορω να κανω για να την ξεκουμποσω την βιδα χωρις να χαλασω-γρατσουνισω το πλαστικο καλυμμα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
nikos903 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αμα υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά εγώ θα τράβαγα το πλαστικό απάνω έτσι ώστε να σπρώχνει την βίδα και ταυτόχρονα θα την ξεβίδωνα μέχρι να βγει... Έχε υπόψιν πάντως οτι σε μερικά λάπτοπ δεν βγαίνει η βίδα, απλά όταν ξεβιδώσει γυρίζει όσο θέλει... Γράψε καλύτερα μοντέλο λάπτοπ και δες κάποιο manual.
filip123go Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Παίρνεις ένα μικρό τρυπανάκι (πιο μικρο απ την διάμετρο της βίδας) και αρχίζεις να την τρυπάς, σιγά σιγά και προσεκτικά...! Δεν είναι τπτ δύσκολο, απλά θέλει λίγο προσοχή...!
antis151able Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 καμοια αλλη λυση...εκτος τρυπανιου....δεν διαθετω τοσο μικρο...
Giorgos09 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν εχεις το καταληλο κατσαβιδι και δεν στριβει η βιδα η μονη λυση ειναι τρυπανι.
antis151able Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν εχεις το καταληλο κατσαβιδι και δεν στριβει η βιδα η μονη λυση ειναι τρυπανι. και εγω dell εχω φιλε......αμα το παω στο multirama απο εκει το αγορασα λετε να μου το κανουν κατευθειαν?
Giorgos09 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 και εγω dell εχω φιλε......αμα το παω στο multirama απο εκει το αγορασα λετε να μου το κανουν κατευθειαν? Θα πληρωσεις εργατικα.
antis151able Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τελικα το πηγα στο multirama και μου την ξεβιδωσε δωρεαν......ειχε κολλησει η βιδα... Σας ευχαριστω που αχοληθηκατε.....
Giorgos09 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Γι αυτο σου ειπα αν εχεις το καταλληλο κατσαβιδι. Βαλανε και τη ραμ δωρεαν? Σε πιο πηγες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα