Avatar_GR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μόνο τούμπανο δεν τον λες τον server... Pentium D στα 3.4GHZ με 2GB RAM και onboard κάρτα γραφικών! Ο Firefox έφταιγε για πολλά προβλήματα που είχα,όσο κουφό και αν ακούγετε. Το βρήκα γιατί τις τελευταίες 2-3μέρες μου έριχνε ακόμα και το δίκτυο κάθε 1-2 ώρες και έπρεπε να κάνω restart για να στρώσει. Το έψαξα λοιπόν στο google και βρήκα ότι ήταν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα και ότι τα addon του firefox(Αν και δεν είχα τίποτα περίεργο μέσα) ήταν που δημιουργόυσαν πρόβλημα(firefox nsappshell error λέγετε το όλο πρόβλημα). Έκλεισα όλα τα addon εκτός από flash και 1-2 άλλα και τώρα είμαι πολύ καλύτερα από θέμα ταχύτητας και δεν μου έχει ξαναπέσει το δίκτυο. Όσο για το αν είναι φορτωμένος ο server με προγράμματα,έχει ότι χρειάζομαι μόνο. Απλά το κακό έιναι ότι δεν έχει γίνει ποτέ format και έχει διαδικασία για να γίνει,οπότε το αφήνω μέχρι να το πάρω απόφαση να κάνω καμιά αναβάθμιση η να αλλάξω σκληρό και να το κάνω τότε.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μόνο τούμπανο δεν τον λες τον server... Pentium D στα 3.4GHZ με 2GB RAM και onboard κάρτα γραφικών! Ο Firefox έφταιγε για πολλά προβλήματα που είχα,όσο κουφό και αν ακούγετε. Το βρήκα γιατί τις τελευταίες 2-3μέρες μου έριχνε ακόμα και το δίκτυο κάθε 1-2 ώρες και έπρεπε να κάνω restart για να στρώσει. Το έψαξα λοιπόν στο google και βρήκα ότι ήταν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα και ότι τα addon του firefox(Αν και δεν είχα τίποτα περίεργο μέσα) ήταν που δημιουργόυσαν πρόβλημα(firefox nsappshell error λέγετε το όλο πρόβλημα). Έκλεισα όλα τα addon εκτός από flash και 1-2 άλλα και τώρα είμαι πολύ καλύτερα από θέμα ταχύτητας και δεν μου έχει ξαναπέσει το δίκτυο. Όσο για το αν είναι φορτωμένος ο server με προγράμματα,έχει ότι χρειάζομαι μόνο. Απλά το κακό έιναι ότι δεν έχει γίνει ποτέ format και έχει διαδικασία για να γίνει,οπότε το αφήνω μέχρι να το πάρω απόφαση να κάνω καμιά αναβάθμιση η να αλλάξω σκληρό και να το κάνω τότε. αυτο λεω και εγω δεν ειναι τουμπανο.καλο θα ηταν σε τετοιο pc Να μην βαζεις ασχετα πραγματα.firefox και δεν ξερω τι αλλο και σιγουρα ακομα περισσοτερο προσοχη με τα Plugins γιατι πολλα ειναι αστα να πανε. επισης δεν εχει νοημα για format.για μενα κανε format οταν θα παρεις ενα νεο Pc Με το καλο.να αλλαξεις μονο σκληρο η μνημη δεν εχει νοημα και σιγουρα αυτα τα 2 δεν θελουν format.τον δισκο τον κανεις Image με το acronis και τον επαναφερεις και εισαι μια χαρα.αλλα και 400 ευρω που λεει ο λογος να δωσεις φτιαχνεις ενα pc κλασεις ανωτερο απο αυτο.οποτε εκει νεο Pc κανεις και την αγγαρεια και την διαδικασια για το format.δεν ξερω αν με καποιο τροπο θα μπορουσε το παλιο να συνδεοταν στο καινουριο και απλα να ειναι σαν backup.δηλαδη καθε καποιες ωρες να τραβαει τα αρχεια απο τον μεγαλο.οχι να ειναι και τα 2 ταυτοχρονα το ενα Image Του αλλου γιατι τοτε το μικρο θα τραβαει πισω τον μεγαλο αλλα καποια στιγμη μεσα στην ημερα να παιρνει ολη την βαση αυτοματα και να την ανανεωνει.οποτε να εισαι και καλυμμενος.αν και στο νεο Pc Μπορεις να κανεις και raid 1.αλλα καλο ειναι και backup σε κανα dvd η καναν εξωτερικο σκληρο που και που ,που λογικα το κανεις.
taazz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Απλά το κακό έιναι ότι δεν έχει γίνει ποτέ format και έχει διαδικασία για να γίνει,οπότε το αφήνω μέχρι να το πάρω απόφαση να κάνω καμιά αναβάθμιση η να αλλάξω σκληρό και να το κάνω τότε. Δεν γνωρίζω πως σου δημιουργήθηκε η άποψη ότι το format μπορεί να βοηθήσει στην καλήτερη λειτουργία του sql server και τις εφαρμογής του αλλά είναι λανθασμένη σε μεγάλο βαθμό. O SQL server διαχειρίζεται κάθε βάση σαν ένα αρχείο και εκει μεσα πραγματοποιεί τις δικές του μεθόδους αποθήκευσης και ανάκλησης δεδομένων ως αποτελέσμα δεν επιβαρύνει το σύστημα αρχείων του λειτουργικού με τυχόν κατατμήσεις sector ή κάπιο άλλο πρόβλημα. Σε περίπτωση που o server χρησιμοποιείται και για άλλη δουλειά καλό θα είναι να γνωρίζουμε την κάθε πιθανή χρήση πριν αρχήσουμε να λέμε τρόπους αντιμετόπισης προβλημάτων. Για το πρόβλημα του firefox δεν είμαι ενήμερος και δεν έχω άποψη το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κλήνεις τον firefox όταν δεν τον χρησιμοποιείς, έτσι και αλλιός καλό είναι να μην επιβαρήνουμε το σύστημα με πολλαπλά προγράμματα δίνοντας έτσι το μέγιστο των πόρων του στην τρέχουσα εργασία. Χαίρομαι που βρήκες το πρόβλημα τελικά.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν γνωρίζω πως σου δημιουργήθηκε η άποψη ότι το format μπορεί να βοηθήσει στην καλήτερη λειτουργία του sql server και τις εφαρμογής του αλλά είναι λανθασμένη σε μεγάλο βαθμό. O SQL server διαχειρίζεται κάθε βάση σαν ένα αρχείο και εκει μεσα πραγματοποιεί τις δικές του μεθόδους αποθήκευσης και ανάκλησης δεδομένων ως αποτελέσμα δεν επιβαρύνει το σύστημα αρχείων του λειτουργικού με τυχόν κατατμήσεις sector ή κάπιο άλλο πρόβλημα. Σε περίπτωση που o server χρησιμοποιείται και για άλλη δουλειά καλό θα είναι να γνωρίζουμε την κάθε πιθανή χρήση πριν αρχήσουμε να λέμε τρόπους αντιμετόπισης προβλημάτων. Για το πρόβλημα του firefox δεν είμαι ενήμερος και δεν έχω άποψη το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κλήνεις τον firefox όταν δεν τον χρησιμοποιείς, έτσι και αλλιός καλό είναι να μην επιβαρήνουμε το σύστημα με πολλαπλά προγράμματα δίνοντας έτσι το μέγιστο των πόρων του στην τρέχουσα εργασία. Χαίρομαι που βρήκες το πρόβλημα τελικά. με το format Ισως να εννοει οτι ναι μεν στην βαση δεν θα αλλαξει κατι διοτι δεν θα γινει optimization κτλ αλλα ισως το λεει με σκοπο το μηχανημα να στηθει απο την αρχη πανω σε καθαρο περιβαλλον γιατι μπορει να εχει βαλει 200 προγραμματα και να εχει βγαλει αλλα τοσα και να εχουν μεινει απειρα καταλοιπα.
Avatar_GR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 με το format Ισως να εννοει οτι ναι μεν στην βαση δεν θα αλλαξει κατι διοτι δεν θα γινει optimization κτλ αλλα ισως το λεει με σκοπο το μηχανημα να στηθει απο την αρχη πανω σε καθαρο περιβαλλον γιατι μπορει να εχει βαλει 200 προγραμματα και να εχει βγαλει αλλα τοσα και να εχουν μεινει απειρα καταλοιπα. Ακριβώς αυτό εννοώ, γιατί το μηχάνημα δεν το έστησα εγώ, εγώ πριν λίγο καιρό ανέλαβα. Και από όταν πρωτολειτούργησε πριν 5-6 χρόνια έχουν μπει/βγει τις παναγιάς τα μάτια από προγράμματα μέσα. Το έχω φτιάξει όσο μπορώ (Defrag, registry κτλ) αλλά αν δεν γίνει ένα καλό Format δεν γίνονται και πολλά.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ακριβώς αυτό εννοώ, γιατί το μηχάνημα δεν το έστησα εγώ, εγώ πριν λίγο καιρό ανέλαβα. Και από όταν πρωτολειτούργησε πριν 5-6 χρόνια έχουν μπει/βγει τις παναγιάς τα μάτια από προγράμματα μέσα. Το έχω φτιάξει όσο μπορώ (Defrag, registry κτλ) αλλά αν δεν γίνει ένα καλό Format δεν γίνονται και πολλά. πολυ μεγαλο δικιο.το κακο ξερεις ποιο ειναι?οτι η ολη ιδεα ξεκιναει ας φτιαξουμε ενα Pc για τον sql>και στο τελος αυτο το Pc για διαφορους λογους εκτος απο sql μπαινει και στο ιντερνετ μπαινει και ενα λογιστικο πανω αντε να βαλουμε και κατι αλλο και στο τελος κολλαει και 2-3 ιους αντε ας βαλουμε και αυτο το προγραμμα για δοκιμη.δυστυχως δεν εχουν καταλαβει οτι οταν φτιαχνεις ενα Pc πχ για sql ειναι μονο για αυτο.ουτε για να μπαινει ιντερνετ που ειναι το μοιραιο λαθος που βλεπω συνηθως σε Pc με λογιστικα προγραμματα ουτε beta Pc Ουτε κατι αλλο.και στο τελος σουρνεται το Pc σβηνεις εσυ οτι βρεις αλλα εχουν μεινει 100 σκουπιδια μεσα.οποτε εκει το format λυνει χερια.συν οτι απο ιους adware κτλ μπορει ναι μεν να τα εχεις καθαρισει αλλα να εχουν δημιουργηθει διαφορα αλλα προβληματα. οποτε το format ειναι μονοδρομος αν και στο συγκεκριμενο θεμα θα αξιζε μαζι με το format να γινει και μια αναβαθμιση μια και καλη για να μην χρειαστει 2 φορες.γιατι να κανεις format και μετα να αλλαξεις pc ισως α.να μην παιξει και να φας μπλε οθονη. β.και να παιξει δεν ειναι οτι καλυτερο 500 drivers μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα