Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό της εγνατίας πάντως έχει κάνει το πιό επιθετικό promo

Ξεχνάω εγώ εκείνα τα μικρά πεϊνιρλάκια τα αλάδωτα που έχουν μέσα ελίτσες, φέτα, ντομάτα μανιτάρια, πιπεριά κτλ;

Όχι.

Είναι καλό μαγαζί ρε, δεν το ήξερες; Αγνά προϊόντα κι έτσι.

Δημοσ.

Όχι δεν το ήξερα γιατί γενικά δεν πολυ-ψωνίζω πιτοειδή, και ειδικά από το κέντρο. Με κόβω να αρχίζω όμως. Καταστροφή.

Ωραία, νομίζω we have a winner :P Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

το " Μπλέ " είναι μαγαζί για τις ψωνάρες κυράτσες του κέντρου και για τους φραγκάτους . Ο Τερκενλής όχι τόσο .

Καί τα 2 μαγαζιά ωστόσο είναι αρκετά και άδικα υπερεκτιμημένα , χωρίς λόγο και αιτία .

Το "Μπλέ" ειδικά την έχει δει κάπως και νομίζει οτι πουλάει γλυκά στο Monte Carlo . Όταν συνειδητοποιήσει το τί γλυκά πουλάει , τί ποσότητες και σε τί τιμή ( χωρις ούτε για αστείο να είναι value for money η ποιότητα-γευση-τιμη ) , ΙΣΩΣ αρχίσει να μαζεύει κόσμο .

Πηγα και πηρα 2 παστες και εδωσα 13 ευρώ . δεν τα άφησα γιατί ημουν με γκόμενα που το ζήτησε και θα γινόμουν ρεζίλι . ε άγαμηθείτε δηλαδή.

ps : πόσο το κιλό ?? με ΜΟ τα 6ε/κιλό την βασιλόπιτα , ποιός θα δώσει 20 κ 25 ?? :eek:

Το αδικείς απίστευτα το Ble. Είναι μαγαζί που ξεχωρίζει όχι απλά στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι από αυτά τα μαγαζιά που τραβάνε κόσμο από άλλες πόλεις για να έρθουν να ψωνίσουν.

Προσωπικά, επειδή είμαι γλυκάκιας και γενικά των προιόντων φούρνου, έπαθα πλάκα όταν πρωτοπήγα.

Η ποιότητα τους είναι απίστευτη, εγώ τα θεωρώ μικρά έργα τέχνης και γευστικά αλλά ΚΑΙ εμφανισιακά.

Γενικά το μαγαζί δεν το παίζει τίποτα, ΕΙΝΑΙ απίστευτα κυριλέ και σου λέει σου δίνω το καλύτερο, άμα γουστάρεις πλήρωσε το. Και η αλήθεια είναι ότι το ακριβοπληρώνεις, οι τιμές είναι όντως εξωφρενικές αλλά για μένα είναι μια από τις μικρές απολαύσεις της ζωής που αξίζει που και που να τα σκας.

Καλός και ο Τερκενλής, καλό και το Μελί Μελί...αλλά δεν είναι αυτό το "Wow!" που λες μόλις μπαίνεις στο Ble,

εμένα μου θύμισε κοσμηματοπωλείο όταν μπήκα πρώτη φορά. Αργά το βράδυ, πίτα στον κόσμο, που απλά έκανε βόλτα, χάζευε τις τούρτες και τα γλυκά, διάβαζε τις ταμπέλες και από πίσω κοπέλες με ποδιά να στέκονται προσοχή με τα χέρια πίσω από την πλάτη και να σε ρωτάνε "παρακαλώ, τι θα θέλατε". Στην μέση η πισινούλα με το νερό να τρέχει...είναι αλλού το μαγαζί, ξαναλέω, ΕΙΔΙΚΑ, αν γουστάρει κάποιος γλυκά, πίτες, τυροπιτάκια κτλ.

Τώρα άμα απλά τον άλλο τον έπιασε λιγούρα για κάτι γλυκό, ε, πάνε πάρε και μια σοκολάτα από το περίπτερο με 1 ευρώ και τελειώνει η υπόθεση.

Εκείνο πάλι το "αν καταλάβει τι πουλάει, ΙΣΩΣ να αρχίσει να μαζεύει κόσμο" δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεις.

Εγώ κάθε φορά λαικό προσκύνημα βλέπω να γίνεται μέσα, ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων ουρά είχε για να μπεις.

Τέσπα, γούστα είναι αυτά, καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να ξενερώσει εύκολα με τις τιμές, όντως παθαίνεις ένα σοκ μόλις τις δεις πρώτη φορά.

Δημοσ.

Το αδικείς απίστευτα το Ble. Είναι μαγαζί που ξεχωρίζει όχι απλά στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι από αυτά τα μαγαζιά που τραβάνε κόσμο από άλλες πόλεις για να έρθουν να ψωνίσουν.

Προσωπικά, επειδή είμαι γλυκάκιας και γενικά των προιόντων φούρνου, έπαθα πλάκα όταν πρωτοπήγα.

Η ποιότητα τους είναι απίστευτη, εγώ τα θεωρώ μικρά έργα τέχνης και γευστικά αλλά ΚΑΙ εμφανισιακά.

Γενικά το μαγαζί δεν το παίζει τίποτα, ΕΙΝΑΙ απίστευτα κυριλέ και σου λέει σου δίνω το καλύτερο, άμα γουστάρεις πλήρωσε το. Και η αλήθεια είναι ότι το ακριβοπληρώνεις, οι τιμές είναι όντως εξωφρενικές αλλά για μένα είναι μια από τις μικρές απολαύσεις της ζωής που αξίζει που και που να τα σκας.

Καλός και ο Τερκενλής, καλό και το Μελί Μελί...αλλά δεν είναι αυτό το "Wow!" που λες μόλις μπαίνεις στο Ble,

εμένα μου θύμισε κοσμηματοπωλείο όταν μπήκα πρώτη φορά. Αργά το βράδυ, πίτα στον κόσμο, που απλά έκανε βόλτα, χάζευε τις τούρτες και τα γλυκά, διάβαζε τις ταμπέλες και από πίσω κοπέλες με ποδιά να στέκονται προσοχή με τα χέρια πίσω από την πλάτη και να σε ρωτάνε "παρακαλώ, τι θα θέλατε". Στην μέση η πισινούλα με το νερό να τρέχει...είναι αλλού το μαγαζί, ξαναλέω, ΕΙΔΙΚΑ, αν γουστάρει κάποιος γλυκά, πίτες, τυροπιτάκια κτλ.

Τώρα άμα απλά τον άλλο τον έπιασε λιγούρα για κάτι γλυκό, ε, πάνε πάρε και μια σοκολάτα από το περίπτερο με 1 ευρώ και τελειώνει η υπόθεση.

Εκείνο πάλι το "αν καταλάβει τι πουλάει, ΙΣΩΣ να αρχίσει να μαζεύει κόσμο" δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεις.

Εγώ κάθε φορά λαικό προσκύνημα βλέπω να γίνεται μέσα, ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων ουρά είχε για να μπεις.

Τέσπα, γούστα είναι αυτά, καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να ξενερώσει εύκολα με τις τιμές, όντως παθαίνεις ένα σοκ μόλις τις δεις πρώτη φορά.

κάθε μέρα που είμαι στο κέντρο και περνάω απο εκεί , ΙΣΩΣ με εξαίρεση τα Χριστούγεννα (δεν περασα τετοιες μέρες απο εκεί). Ζήτημα να έχει μέσα πάνω απο 3 άτομα την φορά . Ενώ υπάρχει άλλος τόσος κόσμος που μπαίνει μέσα , κάνει βόλτα και φεύγει απευθείας . (μιλάω για το κατάστημα στην Καμάρα) . Επίσης απο άποψη γεύσης είναι κλασσικά πράγματα , όχι κάτι που θα φάω πρώτη φορά . Ίσως το ΜΟΝΟ στο οποίο διαφέρει είναι το οτι οι παστες κλπ έχουν περίεργα σχήματα . Αλλα σημασία σε ενα γλυκό δεν εχει το αν τα κερασάκια ειναι σταυρωτά τοποθετημένα επάνω στην σαντυγί ή όχι , ούτε αν το μαγαζί έχει μαρμάρινα πατώματα , υπαλλήλους που θα με κηνυγάνε , ή που θα εχει πισω απο το ταμείο προσουτα να κρέμονται .

Με νοιάζει να είναι νόστιμα και να είναι σε λογική τιμή . Και η τιμή κάθε άλλο παρα δικαιολογείται .

Αλλα όπως λές , εννοείται γούστα είναι αυτά . Ο άλλος μπορεί να γουστάρει να σκαει 15 ευρω για 2μισι πάστες μήκους 1 αντίχειρα με γεύση σοκολάτα περιπτέρου , και να νοιώθει οτι είναι κάτι το υπέρτατο . Κανείς δεν θα κάνει κουμάντο στην τσέπη του άλλου.

Απλά εγω τα είπα με βάση αυτά που κάθε μέρα βλέπω και διαπιστώνω . :rolleyes:

Δημοσ.

μιλάω για το κατάστημα στην Καμάρα

Α, οκ, εγώ μιλούσα για το νέο στην Αγ. Σοφίας.

Σ' εκείνο της Καμάρας 2-3 φορές έχω πάει και η τελευταία φορά ήταν πριν μήνες.

Δεν έχω ιδέα αν έχει δουλειά ή όχι το συγκεκριμένο. Ξέρω ότι είχε καλή φήμη αλλά

όταν πήγα μου φάνηκε σαν ένα οκ ζαχαροπλαστείο/φούρνος αλλά τίποτα το αμάν αμάν ούτε από γεύσεις, ούτε

από ποικιλία.

Δεν ξέρω αν από τότε κάνανε ανακαίνιση κτλ.

Δημοσ.

OP πιάσε γκομενετο από Χαλκιδική, όσες ξέρω είναι νοικοκυρές. Problem solved :P

Αλλιώς Τενκερλή....αν η βασιλόπιτα είναι γευστική σαν το τσουρεκι...ΝΤΟΥ

android.png

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να αγοράσω βασιλόπιτα, δεν θα παίξει σπιτική φέτος, αλλά θέλω μια πραγματικά καλή και νόστιμη. Όχι τη γνωστή αηδία που συνήθως είναι και στραβοχυμένη. Υπάρχει κανένα καλό ζαχαροπλαστείο ή φούρνος να βασιστώ; Μην μας πάρει και τα σώβρακα όμως.

Ευχαριστώ

Μην μας πάρει και τα σώβρακα όμως.

...

και του προτείνετε μπλε και τερκενλή; (μίγμα και νερό και δώσ' το στον χαζό για 15 ευρώ, θες να πουλήσεις μούρη; πλήρωσε το όνομα :-) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...