bosei Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ναι το μη αυτόματα πρέπει να διαλέξεις σίγουρα. Και κοίτα και τις επιλογές σου στο "Ασύρματη Ασφάλεια" Στην "Λειτουργία ασφάλειας" έχω WPA2-Mixed...έτσι δεν πρέπει?
Sorath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 1. WPA2 κρυπτογράφηση με 16ψήφιο κωδικό τουλάχιστον 2. Disable Broadcast SSID 3. Allow only registered MAC Addresses 4. Περιορισμός των IP στο δίκτυο πχ απο χ.χ.χ.1 μέχρι χ.χ.χ.5 και όλες οι διαθέσιμες κατειλημμένες. Αν καταφέρει και μπει, ε τότε χαλάλι του.
digekas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 1. WPA2 κρυπτογράφηση με 16ψήφιο κωδικό τουλάχιστον 2. Disable Broadcast SSID 3. Allow only registered MAC Addresses 4. Περιορισμός των IP στο δίκτυο πχ απο χ.χ.χ.1 μέχρι χ.χ.χ.5 και όλες οι διαθέσιμες κατειλημμένες. Αν καταφέρει και μπει, ε τότε χαλάλι του. Σα πολύ εύκολα τα παρατάς... Υπάρχει και το snmp που μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση και όχι μόνο του router και αν δείτε παράξενη κίνηση εφόσον σας επιτρέπει telnet ή ssh πρόσβαση το router σας (πάντα προτιμάμε router που τρέχουν dd-wrt/open-wrt) με tcpdump (ή arp poisoning/mitm) μπορούμε να δούμε που μπαίνει και τι κατεβάζει πέρα του ότι με μία φορητή συσκευή με wifi μπορούμε να βρούμε ποιος είναι και πέρα από την καζούρα που έχει φάει σε όλους τους λογαριασμούς του, του λέμε και από κοντά πόσο μακάκας είναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι? Δεν αποτελει μια παραπανω προστασια? ναι αλλά αντιμετωπίζεται πανεύκολα, όπως και το mac filtering...
FarCry Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ναι αλλά αντιμετωπίζεται πανεύκολα, όπως και το mac filtering... ασε που με hidden SSID πρεπει να το βαζεις καρφωτα στα κινητα, λαπτοπς
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Οπως και να εχει, οσα πιο πολλα μετρα παιρνεις, τοσο το καλυτερο. Κατα τα αλλα, ok ο,τι κλειδωνει.. ξεκλειδωνει eventually.
kostaks3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σα πολύ εύκολα τα παρατάς... Υπάρχει και το snmp που μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση και όχι μόνο του router και αν δείτε παράξενη κίνηση εφόσον σας επιτρέπει telnet ή ssh πρόσβαση το router σας (πάντα προτιμάμε router που τρέχουν dd-wrt/open-wrt) με tcpdump (ή arp poisoning/mitm) μπορούμε να δούμε που μπαίνει και τι κατεβάζει πέρα του ότι με μία φορητή συσκευή με wifi μπορούμε να βρούμε ποιος είναι και πέρα από την καζούρα που έχει φάει σε όλους τους λογαριασμούς του, του λέμε και από κοντά πόσο μακάκας είναι... ναι ομως με καποιο απλο προγραμμα μπορει να αλλαξει και την mac address του για να μην εκτεθει
digekas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν αλλάξει την mac address δεν θα μπορεί να συνδεθεί, εσύ όμως θα τον μαγκώσεις όταν θα έχει συνδεθεί με spoofed mac address για να προσπεράσει το mac filtering και αφού βέβαια του έχεις πάρει όλα τα usernames/passwords... Ξέρω μερικά καλόπαιδα που σκόπιμα αφήνουν ανοικτό και δεύτερο ασύρματο με wep για να παίζουν με τους γείτονες...
SpirosLouis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματικά προσπαθώ πολύ ώρα να σπάσω το ασύρματο μου δίκτυο και δεν μπορώ. :S έχω βγάλει το " Disable Router's PIN" και ακόμα δεν μπορώ να το hackάρω.(με linux πάντα) Κολλάει στο [+] Waiting for beacon from [bssid μου]. Μάλλον δεν πιάνει. :S
lsdoc77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματικά προσπαθώ πολύ ώρα να σπάσω το ασύρματο μου δίκτυο και δεν μπορώ. :S έχω βγάλει το " Disable Router's PIN" και ακόμα δεν μπορώ να το hackάρω.(με linux πάντα) Κολλάει στο [+] Waiting for beacon from [bssid μου]. Μάλλον δεν πιάνει. :S Και εγώ το ίδιο δοκιμάζω αλλα είμαι ακριβώς στο ίδιο στάδιο.. Αντε να δούμε..
xakaitetoiaa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εικόνα: e3000 Και μέσα να μπεί του βγάζεις το νετ και οτι άλλο θες με τοσα restrictions που έχει
SpirosLouis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δεν βλέπω να γίνετε τίποτα. Μάλλον false alarm... Βγήκε και έκδοση 1.1 btw :S
21century Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Οποτε ισχυει το ρητο του οτι κλειδωνει...στην ουσια σπαει το κωδικο του wps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 σιγά την προστασία ρε παιδιά...
Zantas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εγω τα εχω ανοιχτα και ας μπει οποιος θελει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα