SigmaDelta Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 για τη βαθμολογια μηπως ξερεις γιατι εγινε απο 7.9 5.9 Από τα εργαλεία της OCZ που θα κατεβάσεις,κάνε Secure Erase και κατά 99% θα επανέλθει.
revengerf1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 νομιζω δεν μπορω να το κανω οταν εχω τα windows mesa...εκανα to firmware και ηθελα να κανω το secure ομως μου λεει οτι θα χαθουν τα δεδομενα..υπαρχει αλλος τροπος???
SigmaDelta Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 νομιζω δεν μπορω να το κανω οταν εχω τα windows mesa...εκανα to firmware και ηθελα να κανω το secure ομως μου λεει οτι θα χαθουν τα δεδομενα..υπαρχει αλλος τροπος??? με την διανομή linux που σου δίνει,γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η διαδικασία.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα χαθούν τα δεδομένα,αφού πρόκειται περί διαγραφής(ERASE)! Μην κάνεις format αν θες να σβήσεις τον δίσκο,μόνο SE, τον επαναφέρει σε εργοστασιακή κατάσταση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μπορεις να παρεις πιστωτικό μετα απο 1 μηνα; να το αξιοποιήσεις όποτε θες εννοείς? ασφαλώς...
revengerf1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 με την διανομή linux που σου δίνει,γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η διαδικασία.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα χαθούν τα δεδομένα,αφού πρόκειται περί διαγραφής(ERASE)! Μην κάνεις format αν θες να σβήσεις τον δίσκο,μόνο SE, τον επαναφέρει σε εργοστασιακή κατάσταση. ok//euxaristw!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα