jimmyboo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μάγκες χρειάζομαι βοήθεια με ένα πρόβλημα! Ακούστε. Σε ένα ιδιωτικό πάρκιν υπάρχουν 30 χώροι στάθμευσης ανάλογα με το είδος των οχημάτων που παρκάρωντε. 10 για φορτιγά,10 για ΙΧ και 10 για μοτοποδήλατα.για κάθε όχημα κόβεται εισιτήριο συνολικά μπςρούν να κοπούν 550 εισιτήρια την μέρα για όλα τα οχήματα. συγκεκριμένα 150 για μοτοσικλέτες 50 για φορτηγά και τα υπόλοιπα για ΙΧ. Να γραφεί πρόγραμμα PASCAL το οποίο να διαβάζει το είδος του οχήματος και να υπολογίζει το κόστος του ανάλογα με: α)μέχρι 6 ώρες---> 7 ευρώ β)πάνω από 6 ώρες---> 10 ευρώ.
koslibpro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σε τι ακριβώς χρειάζεσαι βοήθεια; Πονηρεψου..γιατι σε πηραν χαμπαρι οτι εισαι προγραμματιστης και οι εκφωνησεις πανε συννεφο!
jimmyboo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τί ενοείς koslibpro? defacer πέρα από τα οχήματα δεν ξέρω τι άλλες μεταβλητές πρέπει να δηλώσω και τι συνθήκες θα ισχύουν σε αφτή τη δομή επανάληψης.
defacer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τί ενοείς koslibpro? defacer πέρα από τα οχήματα δεν ξέρω τι άλλες μεταβλητές πρέπει να δηλώσω και τι συνθήκες θα ισχύουν σε αφτή τη δομή επανάληψης. Εννοεί ότι υπάρχει άπειρος κόσμος (όχι μόνο) σε αυτό το forum ο οποίος ψάχνει για μαλάκες να του γράψουν την εργασία χωρίς ο ίδιος να θέλει ή να μπορεί να το κάνει μόνος σου. Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ προσωπικά (ελπίζω και κανένας άλλος) να βοηθήσουμε αν δε μας δείξεις κώδικα ο οποίος να κάνει κάτι αρκετά κοντά σ' αυτό που θέλεις και δε μας πεις με λεπτομέρειες που ακριβώς κολλάς (σημείωση: γενικότητες του στυλ "δε μπορώ να υπολογίσω το κόστος" αυτομάτως μεταφράζονται σε "δεν έχω προσπαθήσει καν"). Απο κει και πέρα ούτε και μεις ξέρουμε τι μεταβλητές πρέπει να δηλώσεις γιατί ακόμα και η εκφώνηση (ξανασημείωση: το να μας δίνεις την εκφώνηση χωρίς να συνοδεύεται από κάποια εκ μέρους σου προσπάθεια είναι ήδη κίτρινη κάρτα, κατά πολλούς δε και κατευθείαν κόκκινη) έχει άπειρα κενά. Για παράδειγμα, αφού το μόνο που ζητάς είναι να διαβάζει το είδος του οχήματος (από πού να το διαβάζει?) και να υπολογίζει το κόστος, τότε τι μας ενδιαφέρει πόσες θέσεις έχει το parking? Και για να προλάβω τα σχόλια γνωστών θαμώνων του forum: ναι το ξέρω πάλι γίνομαι ρομαντικός.
GKNSB Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αφτή Αυτό σε πρώτη φάση μου έβγαλε το μάτι. Κατά δεύτερον, κάτι μου μυρίζει ότι θα θέλει μέγιστο κέρδος του parking και σχετικά πραγματάκια για μια μέρα και πρέπει να προσαρμόσεις ανάλογα το πλήθος/είδος/χρόνο στάθμευσης αν ήταν γεμάτο το parking κλπ κλπ. Όπως και να'χει... την απάντηση στην έδωσαν οι από πάνω κύριοι, more info...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ίσως: (για τα παπάκια) α) 150 μηχανάκια το 24 άρα 6,25 μηχανακια την ωρα 6,25 αρα 10 θέσεις γεμίζουν σε 1,6 ώρες με σύστημα των τριων σε 6 ώρες θα υπαρχουν 37.5 μοτοσυκλέτες ή το 24ωρο περιέχει 4 6ωρα δηλαδη 150 δια 4 = 37.5 μοτοσυκλέτες επι 7 η τιμη του εισιτηριου 262.5€ ειναι μια αρχη και αυτο και ας ειναι λάθος (και σε ενα 24ωρο το παρκινγκ γεμίζει 15 φορες απο 10 παπιά την φορά.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα